Arkadaşlar matematik dersimin kötü gelmesinden bıktım bu yüzden yardımcı olabilecekler varmı bilemiyorum ama chuck dizini izlemişseniz görmüşsünüzdür zor anlarında beyninde herşey canlanıp canavara dönüşüyor neredeyse bende bunu matematik için yapmayı planlıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen ö.m atabilirlermi ?
Arkadaşlar matematik dersimin kötü gelmesinden bıktım bu yüzden yardımcı olabilecekler varmı bilemiyorum ama chuck dizini izlemişseniz görmüşsünüzdür zor anlarında beyninde herşey canlanıp canavara dönüşüyor neredeyse bende bunu matematik için yapmayı planlıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen ö.m atabilirlermi ?
quote:
Orijinalden alıntı: TripsinojeN
quote:
Orijinalden alıntı: SShady
Canavara dönüşmesinden kastım mesela kavgada ama hiçbişey yapamıyor bi anda kungfu öğreniyo çat çut indiriyo sonra normal haline geliyor işte bende bu şey sayesinde matematik soru çözme canavarı olmak istiyorum ama yardımcı olan yok bide diyelim programı yaptık nasıl beynime geçirebilirim onu düşünüyorum
pencereyi aç arkadaşım oksijen gitmiyo galiba beyne