Şimdi Ara

Chuck'daki Gibi Intersect Yapmayı Planlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar matematik dersimin kötü gelmesinden bıktım bu yüzden yardımcı olabilecekler varmı bilemiyorum ama chuck dizini izlemişseniz görmüşsünüzdür zor anlarında beyninde herşey canlanıp canavara dönüşüyor neredeyse bende bunu matematik için yapmayı planlıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen ö.m atabilirlermi ?

• ohoo millet konuyu ogrenıp soru cozup pekiştirmek yerine senin taktiği uygulasaydı.piiiiiii neler olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SShady

Arkadaşlar matematik dersimin kötü gelmesinden bıktım bu yüzden yardımcı olabilecekler varmı bilemiyorum ama chuck dizini izlemişseniz görmüşsünüzdür zor anlarında beyninde herşey canlanıp canavara dönüşüyor neredeyse bende bunu matematik için yapmayı planlıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen ö.m atabilirlermi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TripsinojeN

quote:

Orijinalden alıntı: SShady

Arkadaşlar matematik dersimin kötü gelmesinden bıktım bu yüzden yardımcı olabilecekler varmı bilemiyorum ama chuck dizini izlemişseniz görmüşsünüzdür zor anlarında beyninde herşey canlanıp canavara dönüşüyor neredeyse bende bunu matematik için yapmayı planlıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen ö.m atabilirlermi ?

Canavara dönüşmesinden kastım mesela kavgada ama hiçbişey yapamıyor bi anda kungfu öğreniyo çat çut indiriyo sonra normal haline geliyor işte bende bu şey sayesinde matematik soru çözme canavarı olmak istiyorum ama yardımcı olan yok bide diyelim programı yaptık nasıl beynime geçirebilirim onu düşünüyorum

• pencereyi aç arkadaşım oksijen gitmiyo galiba beyne
  • olur olur insan isterse herşey olur
  • Umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O film yattı faruk o film YATTIII..
  • Ben denedim bir tane ama kıvamı tutmadı. Sen buna başlamadan önce biraz oksijen tedavisine başvur.
  • Sen chuck izlemeyi bırak yavaş yavaş yükselir notlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Ben denedim bir tane ama kıvamı tutmadı. Sen buna başlamadan önce biraz oksijen tedavisine başvur.

Nasıl yaptığını anlatabilirmisin? Bir elin nesi var iki elin sesi var arkadaşım bulucaz elbet
  • Boş odaya geçip avazın çıktığı kadar matematiğe küfür et.Hem doğaçlaman gelişir hemde rahatlarsın
  • ajan sarah walker gelirse intersect bile yaparım
  • fazla kaptırma derim
  • küregini al kuma git
  • jojuukkkk!!
  • Diziyi nerenle izledin
  • tamam vurmayın öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

ajan sarah walker gelirse intersect bile yaparım

Bununla ben de intersect yaparım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.