Cevap icin teşekkürler @mehmet_altunel.Bu arada bugün Bl Müzik'i aradım, Kurban Bayramından sonra Aego'nun yeni serisi gelecek dediler, yani 2006 için yeni 2.1 gelecekmiş. www.hepsiburada.com 'dan da satışa sunulacakmış. (En geç Şubat'ın ortalarında dedi eleman) Yeni serinin adını da söyledi ama tam hatırlıyamıyorum şimdi, neyse önemli olan yakında gelecek olması, inşallah yeteri kadar getirirler de rahat ederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tauron -- 29 Aralık 2005 18:48:09 >
ya beyler TEAC PM-1500 Powermax speaker ın olayı nedir ??? fiyatı 240 milyon.. watt/rms olayını bu siteden pek anlamadım zira sub 500 watt felan yazıyor... hiç rastlayanınız oldumu ben ilk defa gördümmm
bir subwoofer için pmpo degerinin yazıldıgını ilk kez görüyorum. neyseki oraya rms degerinide yazmışlar. rms değeri 45watt.. önemli olan karşılaştırman gereken kriterlerden biri bu. boşver pmpo yu
yaa bu kargo deli edecek beni millet yarım günde Türkiyenin bir ucundan diğer ucuna kargo götürüyor (MNG) ama bu herifler (Express Kargo) daha bursadan ankaraya bi kargoyu bir günde bile teslim edemiyor...Hala bekliyorum arkadaşlar her an gelebilir...
peki abi ben bunu intel d865perl anakartımın 5.1 destekli onboard ses kartı ile kullanıyorum.(chipset:soundmax) performans nasıl olur. yeni bir ses kartı almam gereklimi?alırsamda hangi ürünü alırım? biraz olayı abarttık ama :D sen hoşgör bizi...
soundmax ise problem değil bence en iyilerinden soundmax arkadaşım kullanıyor asus boardda ve gayet yetrli geliyor tabii hiçbir zaman ses kartının yerini tutmaz ama ses kartı alsan bile ozaki gibi bir sistemde çok çok fazla bir değişim hissedeceğini zannetmiyorum sadece sesler biraz daha belirginlerşir cızırtılar kaybolur distorsiyon azalır o kadar...
arkadaslar öncelikle forumu baya okudum klasik sorulanın aksine soyle bir soru soruyorum bende ses sistemi almaya karar verdim ve sizin gibi ustatların sohbetlerinden yanlış karar verdiğimi gordum allahtan daha sipariş vermedim sadece küçük bir pürüz var oda
dvp 3005 philips dvd ye alacagım bu sistem hangisi olmalı
Avatar'ın müthiş, yoksa o sen misin?? Bu arada cevabını istediğin setlerin biri 5.1, diğer 6.1, sonuncu ise 7.1. Yani aynı kulvardaki setler değiller. Ancak kalite sıralaması yaparsak x620 en sonda kalır. t7900 7.1 olduğu için daha farklı, ama ben x530 daha kaliteli derim. Yalnız 7.1 film keyfi de çok başka olur.
quote:
Orjinalden alıntı: flexor
arkadaslar öncelikle forumu baya okudum klasik sorulanın aksine soyle bir soru soruyorum bende ses sistemi almaya karar verdim ve sizin gibi ustatların sohbetlerinden yanlış karar verdiğimi gordum allahtan daha sipariş vermedim sadece küçük bir pürüz var oda
dvp 3005 philips dvd ye alacagım bu sistem hangisi olmalı
Vay be, bomba gibi görünüyorsun, bu formu korumak da bir başarıdır- tebrikler.. Soruna gelince, x530 ile 620 arasındaki bariz farklar: x530 5.1, 620 ise 6.1 bir set. x530, eski sürümü olan z640'ın daha geliştirilmiş hali. Bass ve özellikle de tiz teknolojisi için yeni ayarlar yapılmış. Yani ses kalitesi olarak kesinlikle x530 seni daha mutlu edecektir 620ye göre. t7900ü ise kullanan arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olacak ancak benim hatırladığım rear yani arkaya yerleştirdiğimiz uyduların gücünün diğer 5 kanala göre daha az olduğu. Eğer dvd fanatiği biriysen ve ses kartın 7.1 kanal destekliyorsa ve setin sesini çok açmayan biriysen t7900 öneririm. Ancak arada sırada dvd izleyen, müzik dinleyen veya oyun oynayan biriysen, yani fanatiklik yoksa o zaman 7.1 set almanın bir önemi yok, sana 5.1 bir set kesinlikle yeterli gelecektir. Ben dvd hastasıyım ama 7.1 değil 5.1 set kullanıyorum. Çünkü kalite benim için ön planda. Yani seçim senin.
quote:
ewet dostum resim deki kişiyim vucut geliştirme hocasıyım ayrıca ceşitli body forumlarında yoneticiliğim var
şimdi ben birsey soruyorum 7900 olan dolby dijitalmi
x530 ile 620 arasında ne fark var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 31 Aralık 2005 17:32:34 >
dostum bu bilgiler benim için fazlasıyla yeterli bilgilerini benim le paylaştığın için teşk dogru bilgi insanların alış verişten zewk almalarını saglıyor umarım bende sana vucut konusunda ayrdımcı olurum
Sağol arkadaşım, yardımcı olabilmişsem ne mutlu.. Sen de istediğini sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.. Bir ara pm gönderip ufak bir-iki soru sormayı düşünüyorum evde kendi kendime bişeyler yapabilmek adına. Umarım sakıncası yoktur. Saygılar...
quote:
dostum bu bilgiler benim için fazlasıyla yeterli bilgilerini benim le paylaştığın için teşk dogru bilgi insanların alış verişten zewk almalarını saglıyor umarım bende sana vucut konusunda ayrdımcı olurum