x-530 için audigy 2 zs alabilirsin. ayrıca setin kabloları çok kısa değil kullanım alanına göre kendin kabloları uzatabilirsin. en basit elektirikçide bile bulunur. üstelik çok ucuz. eğer kaliteli uzatma kablosu arıyorsan istanbulda ses sistemi satan mağazalarda bulabilirsin. kablo boylarını sorun etme çözümü çok kolay. x-530 u dvd ye bağlamak için gerekli dönüştürücüleri bulmak çok zor. haberin olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 10 Aralık 2005, 17:35:15 >
ön sağ uydu farklı bir şekilde subwoofer a bağlanıyor o yüzden ön sağ uyduyu uzatamazzsın ve 1-2 metre uzunluğunda. monitorun seri çıkışı gibi bir uzatma kablosu bulabilirsen belki...
Selam; ben ömrünü doldurmuş hoparlörlerimi yenisi ile değiştirmeyi düşünüorum ve bu yüzden sizden bir iki tavsiye isteyecektim.
1-) Apartmanda yaşıorum we ufak sayılacak bir yatak odasında kullanacağım hoparlörleri(3m*4m) o yüzden de çok yüksek sese ihtiyacım yok.
2-) Genellikle çok sesli müzik dinlerim(metal müzik we senfonik metal müzik gibi) bu yüzden de bassları tizleri boğan bir hoparlör istemiorum. Ama bol bol da oyun oynadığımı göz önüne alırsak basslarda lazım(Sanırsam çok şey istiorum )
3-) Fiyat limitim çok yüksek deil ne yazık ki en fazla logitech x530 a param yetior(belki çok kasarsam i triguelere de yeter) 90$ + kdv civarı birşey lazım en fazla.
4-) 5 yıldır macrex marka 2+1 im ile idare ediorum artık 5+1 e geçsem iyi olur herhalde o yüzden tavsiyelerinizi 5+1den yana kullanırsanız çok sevinirim fakat eğer sen gene de bunu al diyeceğiniz 2+1 olursa düşünebilirim.
Ayrıca şu an msi neo2 platinum anakartın üzerindeki mcp-t ses çipini kullanıorum sb audigy2 zs ye geçsem çok şey kazanır mıyım bu konudaki tavsiyeleriniz nelerdir?
Eğer şu isteklerimi karşılayabilecek hoparlör önerebilirseniz çok sevinirim.
Saygılarımla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celebdae -- 11 Aralık 2005, 18:04:29 >
arkadaslar ; bende creative dtt3500 digital 5+1 ses sistemi var ... ve subwoofer bana yetersiz geliyor.. bu sisteme uyumlu woofer satın almak istiyorum.. sizce en uygunu ne olabilir ?.. 70- 100 watt arası güzel bass vuran bi woofer istiyorum.. yardımlarınız için teşekkürler arkadaslar ...
dtt 3500, şu an piyasada asla bulamayacağın ve 20hz-20khz frekans aralığını en iyi veren en kaliteli creative ve cambridge 5.1 setidir. Ben onun sonradan çıkan inspire 5700 modelini 1 yıl kadar kullandım. inspire 5700ün decoderinin arkasında 2. bir sub bağlamak için yer vardı, dtt 3500de de aynı seçenek var mı? Sub out gibi bişey yazması gerek. Yoksa 2. sub bağlama imkanın olamayacağı gibi decoderin max. out ses özelliklerinden dolayı uydulara veya sub'a zarar verme olasılığı var. Kesinlik değil, olasılık ama ben olsam kesin öğrenmeden bu riske girmezdim, çünkü artık piyasada ne dtt 3500 ne de inspire 5700 bulabiliyorsun. Başka önerim, inspire 5700ü olan birinden sadece decoderi değiştirmen de işine yarayabilir. Böylece dtt 3500de olmayan dts çözme olayına da erişmiş olursun. Ve aynı zamanda 2. sub bağlama imkanın da olur.
quote:
Orjinalden alıntı: a_akarsu
arkadaslar ; bende creative dtt3500 digital 5+1 ses sistemi var ... ve subwoofer bana yetersiz geliyor.. bu sisteme uyumlu woofer satın almak istiyorum.. sizce en uygunu ne olabilir ?.. 70- 100 watt arası güzel bass vuran bi woofer istiyorum.. yardımlarınız için teşekkürler arkadaslar ...
KillForYou! kardeşim teşekkür ederim düşüncen için,bu forumda emeği geçen,buraya yararı dokunan,saygı ve seviyeyi koruyan herkes kral adam zaten gözümde Ama nerden çıktı ki şimdi bu olay,alıntı yapmışsın omer11 kardeşimizden,ama alıntı yapılan yazıyı da bulamadım,o yüzden olayın başlangıcını da bulamadım Neyse,teşekkür ederim tekrar ama utandım valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan83 -- 14 Aralık 2005, 15:11:50 >