Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HOPARLÖR SATIN ALMA REHBERİ vs KULLANICI İZLENİMLERİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: HOPARLÖR SATIN ALMA REHBERİ vs KULLANICI İZLENİMLERİ Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tr_smach
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Ekim 2005; 15:06:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu arada resimde ses sisteminin subwooferı kuzenimde var 2 tane de eski müzik setinin hoparlörlerini bağlamış(hoparlörler uyduruk) ama çıkan ses harikaydı.bass sesini çok hoş veriyo.woofer inanılmaz ses veriyo.hoparlörle ilgili bilgilere linkten ulaşabilirsiniz http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=17804&productid=evpremphtv4.

eğer bu seti kullanan varsa fikirlerini yazsın yabana atılmayacak şekilde iyi ses veriyo şahit oldum(x-530 um var).keşke benim setle karşılaştırma imkanım olsaydı o zaman daha iyi sonuç alırdık ama kuzenim istanbulda oturuyo bende ankarada.neyse herkese kolay gelsin.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)
linguist23

4 Ekim 2005; 18:55:05 

JBS MHT-915
Güç Çıkışı 50Wx4(satellite) + 65W(center) + 150W(woofer) (RMS)
Toplam Güç Çıkışı 415 Watt
Program Güç Çıkışı (P.M.P.O) 9000 Watt
Frekans Yanıtı 30 Hz ~ 150 Hz (Subwoofer)
150 Hz ~ 20KHz (Satellite)

100 Hz ~ 20 KHz (center)
Ürün Özelliği DTS, AC3, DOLBY DIGITAL Uyumu
Uzaktan Kumanda DStandby/Master/Mute
/Sub Volume
Front Volume/ Rear
Volume/ Center Volume
Treble/Middle/Bass/
DVD/Stereo

[image]http://www.beyazbilgisayar.com/html/resize.asp?resim=..\upload\urunler\MHT-915.jpg&x=250[/image]
ben yeni aldım mükemmel olmasa da yakın, oldukça iyi ve fiyat/performans çok çok iyi...
www.ideefixe.com

tourshoe
atalayalper

8 Ekim 2005; 11:53:41 

yararlı bir şekil olmuş bence...

A u d i o p h i l e ™
Affan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Ekim 2005; 0:43:44 

+1 @atalayalper

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
tworule

9 Ekim 2005; 1:58:49 

meraba,

Şu anda düzgün bir ses sistemim yok. genelde film izliyorum divx formatında. pc de on board 6 kanallı ses kartı var.

ben şu aego 2 leri merak ediyorum. yabancı sitelerdeki reviewlara baktım. baya methediyorlar. acaba bu hoparlörleri kullanan veya deneyen var mı?

herkes x-530 diyor. 5+1 sitem için. bana da uygun geldi fiyatı. ama iki katı kadar para verip AEGO 2 mi almak daha mantıklı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tworule -- 9 Ekim 2005, 2:01:28 >

schneller

9 Ekim 2005; 10:11:43 

arkadaşlar bu kadar konuşuldu ama bi arkadaş x-530 u bütün özellik artı ve eksileriyle anlatırsa cok sevinirim. daha önce atalayalper x-230 u tanıtmıştı. ellerine sağlık bide x-530 u yaparsanız benim gibi kararsız birçok kişinin işine yarayacağına eminim

Toshiba SateLLite A100-599 ^ Ipod 2.gn Nano BLack 8gb & Sennheiser Mx550 ^ Cx300 ^ Cx500 white ^ SonyericssoN K750i
scanregrestore
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Ekim 2005; 11:02:52 

ATALAYALPER logitech x-230 2.1 ile creatıve ıtruge 3300 2.1 vardı elinde ve ayrı ayrı test etmişsin hangisi daha iyi bir sistem sağlamlık olarak görünüş açısından ses açısından bass açısından ve tizz açısından vb... bunları karşılastırırsan sewinirim hangisi daha ağır basıyor hangisi daha iyi acıklarsan sewinirim sana göre....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scanregrestore -- 9 Ekim 2005, 11:04:17 >
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Ekim 2005; 3:49:23 

beyler bende karar verdim ve x-530 alicam buyuk ihtimal sekli semali idare eder guzel sayilir.

Ama bana tek bişey soyleyin (bunu kullanan arkadaslar icin)

bass kalitesi nasil? iyi vuruyormu ?

tizz ve bass'lar birbirine karisiyormu?

sonuna kadar sesi acsam yanında durabilirmiyim? bunlarin yanitlarini verirseniz cok makbulee gecer

GIGABYTE GA EP35-DS3R Rev.2.1 Bearlake INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz SPARKLE Calibre P888+ 8800GT 512MB
CORSAIR 2X1GB KIT DDR2-1066MHZ DOMINATOR SEAGATE 500GB THERMALTAKE VI1000BWS M9 MID TOWER
FSP BlueStromII 500W Logitech X-530 70W 5+1 Microsoft Notebook Optical mause 3000
Nec 3510a Dvd-Rw Creative 7.1 Audigy Card SkyStar 2.6D
GoldMasTer Diseq Motor By 35 Satellites İn 3500 Canals
McCarty

10 Ekim 2005; 3:52:09 

bide buna nasil bi ses karti onerirsiniz?

GIGABYTE GA EP35-DS3R Rev.2.1 Bearlake INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz SPARKLE Calibre P888+ 8800GT 512MB
CORSAIR 2X1GB KIT DDR2-1066MHZ DOMINATOR SEAGATE 500GB THERMALTAKE VI1000BWS M9 MID TOWER
FSP BlueStromII 500W Logitech X-530 70W 5+1 Microsoft Notebook Optical mause 3000
atalayalper

10 Ekim 2005; 11:36:36 

x-530 um olmadığı için test edemem ve kulaktan dolma bilgi vermeyi de sevmem ama X-230'a kefil olduğuma göre x-530'u da tavsiye ederim hem kullanıp da memnun kalmayan bir kişi bile duymadım daha...

@scanregrestore;
X-230 ve I-trigue 3300 karşılaştırmasını daha öncede istemiştin, ama ben bir kez daha söyliyim sana bariz biçimde creative ezer geçer x-230'u hiç karşılaştırması bile yapılamaz, zaten i-trigue 3300'ün rakibi X-230 olamaz haksızlık olur...

@tworule;
Acoustic Energy Aego2 için beklemedeyim yani hepsiburada getirmezse ürünü mecburen ithalatçı firmadan alıcam daha yüksek fiyata ama gerçekten o sistem alınabilecek en mantıklı 2.1 sistemlerden biri upgrade
edilebiliyor daha sonra Center speaker vs..takabiliyosun ayrıca bende bütün yorumları okudum netteki ve burdan alan arkadaşlar oldu hepsi acayip memnunlarmış...

A u d i o p h i l e ™
DeVil_BoZZo

10 Ekim 2005; 11:36:39 

Aranızda Logitech Z-5300 ü test eden varmı
Yoksa ben edebilirim Decoder' le beraber yada decoder'siz sonra buraya bide resimli olarak koyarım her aşamasını Alper beycim de ana sayfaya ekler böylece dahada fazla test olmuş olur

BU HAYATTA KAZANMAKTA VARDIR KAYBETMEKTE!!! | |
Frostwhisper realm Devilbozzo PALADIN.
atalayalper

10 Ekim 2005; 11:40:19 

Devil_BoZZo;

tabiki isteriz elinde bir de decoder varsa ne güzel işte iki farklı konumda test edebilirsin sistemi digital / analog olarak..Eğer test edebiliyosan ve gerekli açıklayıcı bilgileri yazabiliyorsan ne güzel sen hiç merak etme biz buraya ekleriz ve insanlarla bişeyler daha paylaşmış oluruz...

A u d i o p h i l e ™
DeVil_BoZZo

10 Ekim 2005; 11:43:23 

Tamam test lere başlayacağım Decoder DDT-100 var her aşamasını sunacağım bilgili ve resimli olarak

BU HAYATTA KAZANMAKTA VARDIR KAYBETMEKTE!!! | |
Frostwhisper realm Devilbozzo PALADIN.
tworule

10 Ekim 2005; 15:05:45 

atalayalper
teşekkürler. ithalatçı firmaya ben e-mail attım. onlarda da yokmuş. verdikleri fiyat 138 gbp.. yani 385 ytl ediyor. hepsiburada da 330 du galiba. biraz daha bekleyeceğim ben de...

McCarty

11 Ekim 2005; 19:17:33 

atalayalper kardes sana bi sorum var ya bu speakerslari denemek icin tavsiye etcegin muzikler varmi? özellikle bass'lari belli olan muzikler?
mesela california gercekten guzeldi ve gitar sesi harika cikiyodu

tr_smach
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Ekim 2005; 20:44:45 

quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

atalayalper kardes sana bi sorum var ya bu speakerslari denemek icin tavsiye etcegin muzikler varmi? özellikle bass'lari belli olan muzikler?
mesela california gercekten guzeldi ve gitar sesi harika cikiyodu

ben bomfunk super electric'i öneririm.hiç duymadığım birçok sesi duydum.radyoda veya başka biyerde dinlediğimle arasında çok fark var.böyle şarkı daha i geldi bana.
marlo

11 Ekim 2005; 21:28:10