hocam 5+1 set kullancaksan şu kartlardan alman lazım,ilk önce pcmcia kart çıkışının normal pcmcia mı yoksa pcmcia express mi,büyük ihtimalle express tir (express olduğunu anlamak için kart soketindeki plastik aparatı çıkart,sol üst köşesi yoktur ısırılmış gibidir )ilk linkteki kart pcmcia express,köşesi yok dikkat edersen
hocam 5+1 set kullancaksan şu kartlardan alman lazım,ilk önce pcmcia kart çıkışının normal pcmcia mı yoksa pcmcia express mi,büyük ihtimalle express tir (express olduğunu anlamak için kart soketindeki plastik aparatı çıkart,sol üst köşesi yoktur ısırılmış gibidir )ilk linkteki kart pcmcia express,köşesi yok dikkat edersen
hocam senin sistemide inceledim sende lap topa bağlamıssın sen bana creative dısında nasıl bi çözüm önerebilirsin cüzdanı fazla yormayacak şekilde... ben sırnakda öğretmenlik yapıyorum en büyük zevkim film izlemek adam gibi zevk almak istiyom izlediğim filmden anlıyacağın... hatta işi ilerletip projeksiyon cihazı bile almayı düşünüyorum...
arkadaşlar CREATIVE X-FI XTREME AUDIO ses kartı ile logitech z4 almak istiyorum bu ses kartı ile on board ses kartı arasında hissedilir bir fark varmıdır ve bu ses kartına bu parayı vermeğe değermi gamer al demeyin bütcenin sonuna geldim :D
arkadaşlar CREATIVE X-FI XTREME AUDIO ses kartı ile logitech z4 almak istiyorum bu ses kartı ile on board ses kartı arasında hissedilir bir fark varmıdır ve bu ses kartına bu parayı vermeğe değermi gamer al demeyin bütcenin sonuna geldim :D
Audio alma yazık günah , git onun yerine 2.el audigy2zs veya x-fi xtreme music / gamer al çok daha iyi olur...
Audio alma yazık günah , git onun yerine 2.el audigy2zs veya x-fi xtreme music / gamer al çok daha iyi olur...
o paraya verilmez yani bakalım bana en uygun olan şuan gamer arada zaten 40 lira fark var birazdaha bekliyim çok sağolun arkadaşlar
Merhaba arkadaslar benim elimde eski ses kartim var alttaki buna kolon alıcam altec-logitech arasında kaldim sonunda altec almaya karar verdim bu ıkısı arasında yorum yapacak arkadaslari dinliyorum... LOGITECH X-540---ALTEC LANSING VS3251Bu arada benim icin ses kalitesi onemlidir gurultu degil...
The Diamond MX300 Vortex 2 AU8830 Audio Processing Chipset: Aureal Vortex 2 PCI Controller (AU8830) Quad AC97 codec 320 Voice DLS - 4MB (64 Voices Hardware) Bus Type: PCI 2.1 Signal to Noise Ratio: >96 dB Sample Rates: Up to 48 kHz Audio Output: 2-Buffered Stereo Line-level Outputs Audio Input: Microphone Input Stereo Line Input Internal CD/Modem/Aux. Input Connectors: MPU-401 MIDI/Game Port Wavetable Header MPC (CD, Modem, Aux) API Support: Aureal A3D 1.0, 2.0 Microsoft DirectSound3D Microsoft DirectSound Microsoft DirectInput® Operating System Support: Microsoft Windows 95/98 Microsoft Windows NT 4.0 Microsoft DOS Minimum System Configuration: Windows 95/98 or Windows NT 4.0 One available PCI 2.1 compliant slot Pentium 90MHz or higher 8 MB system memory (16MB or higher recomended) 16MB free hard disk space Powered speakers or headphon
General Product Type PC multimedia home theater speaker system Dimensions (WxDxH) / Weight Details Right/left channel speaker : 3.7 in x 2.3 in x 5.4 in, Right/left rear channel speaker : 3.7 in x 2.3 in x 5.4 in, Center channel speaker : 3.7 in x 2.3 in x 5.4 in, Subwoofer : 10.4 in x 14.2 in x 6.6 in Speaker System System Components Subwoofer, 5 speakers Speaker Type Active Nominal Output Power (Total) 70 Watt Response Bandwidth 40 - 17000 Hz Signal-To-Noise Ratio 70 dB Audio Amplifier Integrated Connectivity Technology Wired Additional Features Satellite magnetic shield Speaker System Details Speakers Included 2 x Right/left channel speaker - 9 Watt - 120 - 17000 Hz - 4 Ohm - Wired, 2 x Right/left rear channel speaker - 9 Watt - 120 - 17000 Hz - 4 Ohm - Wired, 1 x Center channel speaker - 9 Watt - 120 - 17000 Hz - 4 Ohm - Wired, 1 x Subwoofer - 25 Watt - 40 - 120 Hz - 4 Ohm - Wired Driver Details Subwoofer : 1 x Subwoofer driver - 5.25" Connections Connector Type 1 x Headphones ( Mini-phone stereo 3.5 mm ), 2 x Audio line-in Miscellaneous Remote Control Remote control - Infrared AV Furniture None Power Power Device Power supply - Internal Battery Type None PC Speakers (Extended Specs) Battery type None Component depth 2.3 in, 14.2 in Component height 5.4 in, 6.6 in Component width 3.7 in, 10.4 in Power Supply / Device Power supply Internal Power device form factor Internal Power device type Power supply
Gorusleriniz benim icin degerlidir tesekkur ederim........
12 Temmuz 2008; 20:17:44
Arkadaşlar Philips 2+1 ses sistemi aldım,yanında da Philips kamera hediyesi var;ayrıca hoparlörün uzaktan kumanda gibi bir olayı var,klavyenizin yanına koyup elinizle rahatça döndürebiliyorsunuz.
Hepsi toplamda 90 ytl tuttu,üründen çok memnunum,ses kalitesi çok güzel.
selam arkadaşlar size bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. şimdi bende philips sa720 dvd player var ben buna logitech x540 alsam bağlayabilirmiyim. dvd player'in arkasında 5+1 analog çıkışlar mevcut acaba uygun olurmu philips mms430 kullanıyorum şu an fakat pek tatamin edici değil sesler bana göre tizlerde yetersiz gibi bende şimdi x540 almaya niyetlendim fakat bağlantı nasıl olur yapılabiliri yapmış olan varmı. yardımcı olursanız
Arkadaşlar biraz araştırma yaptım 2 marka ve 3 model var düşndüğüm. Film izlemek ve müzik için kullanılacağım apartmanda oturuyorum oda 15m2 civarı. Microab x23 güzel fakat bulamadım 2. Microlab fc861 iyi yorumlar almış bir ürün 3. Logitechx540. Amaç hem film izlemek birazda müzik dinlemek için ama benim istediğim net berrak sesler ayrıntılara takılırımda. Tizler önemli bas o kadar problem değil evi sallamasada olur. Bana bu konuda fikir verebilirseniz kararsız kaldım. arkadaşlar bana kızmassınız umarım kafanızı şişirmek istemem ama yardıma ihtiyacım varrrrrrrrrrr.
Çevresel seste en önce x23 hemen ardında fc861 x540 bu konuda baya geride.Uydu performansı x23 önde fc861 çok az gerisinde x540 biraz daha geride.Woofer performansı x540 önde(derin basslar.Müzik için elverişli) fc861 dengeli yeteri derinlikte bass kilm müzik ikisine de gider.x23 sert basslar daha çok filmlere uygun müzik performansı akustik şarkılarda iyi.Club tecno tarzında woofer geride kalır.Tasarım fc861 x23 x540.Bu durumda sana en ideal model fc861dir bu üründen memnun kalmayan bir kişi bile yok diyebilirim en azından duymadım.Fc861 in bassları evi sallar derinliği de dengelidir sana uygun set.Microlabın x4d modeli de x23 tarzında wooferı biraz daha iyi olan ev sinema setidir.