Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HOPARLÖR SATIN ALMA REHBERİ vs KULLANICI İZLENİMLERİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: HOPARLÖR SATIN ALMA REHBERİ vs KULLANICI İZLENİMLERİ Sayfa: <<   < önceki  17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tlemsen

9 Ekim 2007; 17:56:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar "microlab Mc 300" mü yoksa "logitech s200" mü daha iyi? eğer bilginiz varsa ikisi hakkında olumlu/olumsuz görüşlerinizi de yazabilirsiniz. bir arkadaşa tavsiye edeceğim için risk almak da istemiyorum.

mysite
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Ekim 2007; 18:26:35 

bence microlab % 100 bence
tlemsen

9 Ekim 2007; 22:29:11 

teşekkürler.

nighteen

10 Ekim 2007; 16:28:08 

mysite işi test etmiş bir arkadaş olayı çözmüş.

ercano

11 Ekim 2007; 10:37:05 

arkadaşlar asus comado anakartım ve buna bağlı 5.1 philips 80 watlık ses sistemim var bilgisayarı kurduk ama 5.1 in iki uydudan ses çok az ve arka fon gibi düşük ses geliyor bu bi özllikmi yoksa ana kartta bi sorunmu var.bide 5.1 başka bi bilgisayara bağladığımda tüm uydulardan aynı güçte ses geliyor ben çözemedim demek istediğim 5.1 in tüm uydulardan aynı güçlükte ses gelmesi gerekmiyormu.acil cvp lütfen

ercano

11 Ekim 2007; 11:22:48 

5.1 in iki uydusundan ses alamıyorum

Fatsalı_tamer

13 Ekim 2007; 16:45:40 

quote:

Orjinalden alıntı: GhosT_RideRs

sat ozaman ama biyerinde bişey vardır msla büyük ihtimal iletişim sorunu herkestede aynı sorunvar biraz oku onları sonra karar verirsin..Biraz düşün oku bayaa ben sana şimdi bi link veririm oradan hatanı bulursun dostum o sistemde gayet ii film ve müzik için çıkarıldı

ARKADAŞIM T6060 IMIN ANA KOLONDAKİ SORUNU BULMAM İÇİN BANA LİNK VERECEKTİN NOLDU?? UYUZ EDİYO BENİ BU CIZIRTILAR .NEDEN OLUYO ANLAMADIM ?? CREATİVE DEDİLER EN İYİSİDİR DEDİLER ALDIK.

FORUMA ÜYE OLDUM HERKES X540 DİYO. EĞER CIZIRTI SORUNUNU HALLEDEMEZSEM SATIP X540 ALSAM MI DİYORUM....

HORSY_TMR

15 Ekim 2007; 0:25:02 

X540 EN UCUZ NERDE BULUUNUR???

ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM : huner,Rdvanky,fdemirkol
nighteen

17 Ekim 2007; 1:50:13 

internette hizliala bak.

Fatsalı_tamer

21 Ekim 2007; 23:06:49 

quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

quote:

Orjinalden alıntı: GhosT_RideRs

sat ozaman ama biyerinde bişey vardır msla büyük ihtimal iletişim sorunu herkestede aynı sorunvar biraz oku onları sonra karar verirsin..Biraz düşün oku bayaa ben sana şimdi bi link veririm oradan hatanı bulursun dostum o sistemde gayet ii film ve müzik için çıkarıldı

ARKADAŞIM T6060 IMIN ANA KOLONDAKİ SORUNU BULMAM İÇİN BANA LİNK VERECEKTİN NOLDU?? UYUZ EDİYO BENİ BU CIZIRTILAR .NEDEN OLUYO ANLAMADIM ?? CREATİVE DEDİLER EN İYİSİDİR DEDİLER ALDIK.

FORUMA ÜYE OLDUM HERKES X540 DİYO. EĞER CIZIRTI SORUNUNU HALLEDEMEZSEM SATIP X540 ALSAM MI DİYORUM....

SESİMİ DUYAN YOK MU???

grishnakh

Sisteme Gözat

25 Ekim 2007; 12:09:32 

arkadaşlar yardım istiyorum!!!
bende creative m4500 var neredeyse 1 aydır kullanıyorum gigabyte p35 ds3p onboard ses kullanıyorum sorunum şu:
subwoofer'dan çok boğuk rahatsız edici ses çıkıyo acaba bağlantılarda mı hata yaptım yoksa normal bi şey mi? bas ayarı da ortada anlamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim
saygılar...

kral_sinan

25 Ekim 2007; 17:05:35 

arkadaşlar bana hangisi bas ağırlıklıysa onu öneriniz ve sesi açınca hangisi bozul yapmıyo ikisini söylerseniz sevinirim...

Logitech x540

Premier pht-37500

bu arada bütçe 200 ytl başka daha bas ağırlıklı ses sistemi varsa önerilerinizi bekliyorum üstadlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_sinan -- 25 Ekim 2007; 17:07:22 >

http://paylastr.forumlari.net/

Senin Forumun
ozan19881

25 Ekim 2007; 21:34:26 

Bilgi için teşşekkür

cobi

25 Ekim 2007; 22:58:19 

quote:

Orjinalden alıntı: kral_sinan

arkadaşlar bana hangisi bas ağırlıklıysa onu öneriniz ve sesi açınca hangisi bozul yapmıyo ikisini söylerseniz sevinirim...

Logitech x540

Premier pht-37500

bu arada bütçe 200 ytl başka daha bas ağırlıklı ses sistemi varsa önerilerinizi bekliyorum üstadlar..

logitech kalitelidir kesinlikle bassları tatmin edicidir ama premier dediğimiz marka da biraz süpriz doludur bence en iyisi dinlemen kendin karar vermen ama ben olsaydım x-540 'ı tercih ederdim.çok ses her zaman iyi ses anlamına gelmiyor çünki ama dediğim gibi premieride dinleyebiliyorsan bi dinle öyle karar ver.

E-2160@3.00 ghz (stok fan) Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI-2*1 gb ddr2 twinmos ram-zotac 9800 gt amp -550 w glacialpower - Aopen kasa logitech x-530

sorunsuz alışverişlerim :
basetribalist001 ,SayGili ,teeKin ,lcevik ,manakan ,lilsam ,scarab ,dest,sonersec,Serdarkekik,servettt,VISION
cobi

25 Ekim 2007; 23:01:51 

quote:

Orjinalden alıntı: grishnakh

arkadaşlar yardım istiyorum!!!
bende creative m4500 var neredeyse 1 aydır kullanıyorum gigabyte p35 ds3p onboard ses kullanıyorum sorunum şu:
subwoofer'dan çok boğuk rahatsız edici ses çıkıyo acaba bağlantılarda mı hata yaptım yoksa normal bi şey mi? bas ayarı da ortada anlamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim
saygılar...

1.öncelikle bağlantılarını kontrol edebilirsin anakartın front l/r girşine hangi rengi taktıysan kolonda da o girişe aynı renk geldiğinden emin ol bunu diğer renkler içinde kontrol et eğer bunlar dediğim gibiyse bağlantın doğru demektir.
2.speaker settings den 4/4.1 seçilimi onu kontrol et.
eğer bunlarda bi problem yoksa sana şunu söyleyebilirim ;
creative'lerin belli düzeye kadar olan modellerinde bass tonu biraz serttir eğer ses yonganda bass yumuşatma ayarı varsa (bass redirection felan olabilir) onu kullan derim ama en mantıklısı creative ses kartı alman veya sistemini değiştirmen yada bass ayarını kısman olacaktır genelde eq vb.ayarlar basslar sert olduğu için pek işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 25 Ekim 2007; 23:05:00 >

E-2160@3.00 ghz (stok fan) Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI-2*1 gb ddr2 twinmos ram-zotac 9800 gt amp -550 w glacialpower - Aopen kasa logitech x-530

sorunsuz alışverişlerim :
basetribalist001 ,SayGili ,teeKin ,lcevik ,manakan ,lilsam ,scarab ,dest,sonersec,Serdarkekik,servettt,VISION