Ses kalitesi kötü değil kesinlikle x-530 un ama bassları çok kuvvetli sistem istiyorum demişsin o yüzden o yorumu yaptım x530 alıp sorunsuzca kullanabilirsin, aego2 2+1 ise boyundan kesinlikle beklenmeyecek kadar büyük işler yapıyor (Aslında sistem küçük falan değil SUB 9 KG. aego2 de) dinleyenler ve kullananlar acaip memnun zaten AE biliyosunuz hi-end ürünler üreten bir marka.. Jazz meselesinde ise 9940 modelini kastemiştim ben sana tabii o fiyata analog olanı alabilirsin...
Su üçü aras1nda kald1m sizce hangisi ? Ya da bunlar pek iyi degil ben sana bunu önereyim diyebileceginiz var m1 ? Ayr1ca PC , PS2 ve DVD ye baglamak istiyorum . Önereceginiz için fiyat önemli degil ...
aralarından bence hemen philipsi ele geriye iki seçenek kalır , bana sorarsan sağlam bi ses kartıyla x-530 iyi iş görür kesinlikle ama oyun konsollarına bağlantı yapmak için aşağıdaki gibi y-adaptör alman lazım...
PS2 de optik giris var acaba optik özellik var m1 logitech de?Bu arada bana güzel bir sistem önerecek olsan1z ne önerirsini fiyat1 800-900 YTL aras1 olacak ...
slm ben 500 mılyona kadar olan 5.1 bı ses sıstemı arıom creatıve'ın megaworkslerını gordum bu fıyat cıvarında daha ıı olarak ne var acaba?
intel core 2 quad Q9300+Vanessa L Type l l gigabyte ga-ep35-ds3p bearlake l l OCZ Reaper 2*1GB 1066 MHZ CL5 l l ATI radeon x1900xt l l 250 gb seagate l l thermaltake tsunami dream l l thermaletake TR-2-500w l l aopen dvd-writer l l asus cd-rom l l Lınksys Wireless-N adsl modem
çok ters bir fiyat aralığı , ya üzerine 200 ytl'ye yakın bir fiyat daha koyup z-5500 alıcaksın veya daha da fazla koyup gigaworks alacaksın ya da daha az para verip daha düşük seviye bir hoparlör alacaksın çünkü bu aralar o fiya aralığındaki hoparlörler bulunmuyor türkiyede ve görünüşe göre uzun bir süre daha bulunamıyacak maalesef , bu arada ilgilenirsen diye pm attım ona da bir bak istersen
intel core 2 quad Q9300+Vanessa L Type l l gigabyte ga-ep35-ds3p bearlake l l OCZ Reaper 2*1GB 1066 MHZ CL5 l l ATI radeon x1900xt l l 250 gb seagate l l thermaltake tsunami dream l l thermaletake TR-2-500w l l aopen dvd-writer l l asus cd-rom l l Lınksys Wireless-N adsl modem