camları hatta tum odanı titretmek istiyosan z2300 al 120w rms subwoofer war daha ben son sese cikmaya curret edemedim cunku %50 seste baya camlar titriyodu ama kıracagını sanmam zaten kırmasına gerek yok bass ı içinde hissetmn yetiyo ::: haa bu arada illa cam kırcam diyosan soyle saglam bitane gecir cama muhakkak iner
arkadasım eger tiz istiyosan al iki tane aradba tiviteri iste oldu ama setin kalitesi butunlugu gider ses kartın ne? ben sbs24bitlive kullnıyom tizde var herseyde var istersen bi 20hz to 20 khz testi yap bak nası tiz var :D valla kulaklarım 56 oldu tizden
arkadasım eger tiz istiyosan al iki tane aradba tiviteri iste oldu ama setin kalitesi butunlugu gider ses kartın ne? ben sbs24bitlive kullnıyom tizde var herseyde var istersen bi 20hz to 20 khz testi yap bak nası tiz var :D valla kulaklarım 56 oldu tizden
Ses kartım creative audgy 2zs fakat ses sistemim logitech z2200
Şu an elimde hem Logitech X-530 hemde X-540 mevcut. İkisi de aşağı yukarı aynı ayardalar. Bana göre X-530'da 2 tane sorun var. 1.si kumandanın olmayışı. Eğer benim gibi uyduları duvara asmak gibi bir düşünceniz varsa X-530 ile bunu yapamazsınız. 2.si de X-530'u kullanırken evin herhangi bir yerinde elektrik düğmesine bastığıldığında sistemden çat çut seslerinin gelmesiydi. X-540'ta bu iki olay da giderilmiş. Ayrıca X-540'ın tizleri X-530'a göre daha iyi. Ama ikisininde bas performansı hakkında diyeceğim birşey yok. İkisi de gayet güzel. 150 - 200 YTL arası sistem düşünen arkadaşlara önerim X-540'tır. Pişman olmazsınız
Intel Pentium D 925 3.0 GHz@3.6 Ghz ... ASUS P5WD2 Premium ... ASUS ATI Radeon EAX1300 Pro PCI-e 256MB ... OCZ 2 GB (2*1 Kit) PC5300 667Mhz DDR2 CL5@4-4-4-12 ... Samsung HD321KJ 320GB SATAII ... Western Digital My Book Premium ES 500GB e-SATA External ... ASUS DRW-1814BLT LightScribe DVD-RW ... NEC NR-9500B CD-RW ... Logitech X-530 70W RMS 5.1 ... Logitech Internet Pro Keyboard ... Logitech MX620 Cordless Laser Mouse ... HP w2207h 22" HDMI LCD Monitor ... ASUS AAM6030BI 4 Port ADSL Modem ... ASUS WL-BTD201M Bluetooth® Dongle ... A4Tech PK635 WebCam ... Nokia N-Gage Classic
cozurt o zaman sat sistemini sırf tiz hop al yav iki tane 40w totalde 80 w mid tiz var daha nee!!! sub 120w heryeri titretir tizde varrr!! 20hz to 20khz testi yap son seste bak bakalım varmı yokmu!!
cozurt o zaman sat sistemini sırf tiz hop al yav iki tane 40w totalde 80 w mid tiz var daha nee!!! sub 120w heryeri titretir tizde varrr!! 20hz to 20khz testi yap son seste bak bakalım varmı yokmu!!
aRnOLd Tamam var da kardeşim. Benim demek istediğim sol ve sağ hoparlörlerde orta ve tiz ses için ayrı sürücüler yok. O yüzden sistemin midleri ve tizleri iyi değil. Sistemi satma önerini beğendim fakat ben hediye etme taraftarıyım.
Ben film ve müzik ağırlıklı kullanılacak 5+1 ses sistemi arıyorum. Yanında onun hakkını verecek bir ses kartıda alacağım toplamda 250 ytl yi geçmeyecek şekilde neler önerirsiniz?