Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HOPARLÖR SATIN ALMA REHBERİ vs KULLANICI İZLENİMLERİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: HOPARLÖR SATIN ALMA REHBERİ vs KULLANICI İZLENİMLERİ Sayfa: <<   < önceki  15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nighteen

7 Mart 2007; 22:23:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bahsettiğin o creative de pek bass yok yani 1+1 gibi olur dediğim gibi basslar belli sesten sonra bozuyor ve cızırtı yapıyor.Mc 300 seni oldukça hatta fazlasıyla mutlu edecektir.

ozyeliz

8 Mart 2007; 17:45:10 

Teşekkür ederim nighteen beni bilgilendirdiğin için, 1+1 gibi olacaksa hiç almaya gerek yok ,microlab mc300 ü hiç düşünmemiştim ama şimdi büyük bir ihtimal bunu alacağım..

ibraxi

Sisteme Gözat

11 Mart 2007; 2:02:44 

ucuz ama kısık ses te net sonuca ulaşabileceğim 2+1 ne olabilir.. speakerden hiç anlamam da...

max 50 ytl ama 40 ytl ye creativeler var yada başka marka olarak tavisyeleriniz.... tşk ederim.

Referans İçin, PM Lütfen... Freelance Webmaster
nighteen

12 Mart 2007; 15:13:20 

mc300 oldukça iyi.1+1 lerden sıkılanlar çok memnun kalacaktır.Fiyatı 50 ytl civarı 40 a da 60 a da alan var.Teknolojikste bu ürün var ve peşin alımlarda %10 indirim var.eğer mağazadan alırsanız peşin oldukça iyi bir fiyata alabilirsiniz.

nighteen

12 Mart 2007; 15:16:27 

o fiyata en iyi çözüm microlablardadır.Creative tavsiye etmem o sbl modelini pek beğenen yok.Ama bahsettiğim mc300 oldukça sevilen iyi sese sahip bir 2+1

h_karadogan

12 Mart 2007; 15:25:54 

Merhabalar, 5+1 veya stereo hoparlör konusunda yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.

Bir müddettir yeni bir ses sistemi kurmak icin arastirmalar yapıyorum. Birçok alternatif arasından en sonunda Sony 1200 ES AVR ile sistemi kurmaya başlamaya karar verdim (belki hoparlörden başlasam daha iyi olurdu ama 1200 ES'yi aldım bir kere).

Şu an bir hoparlör seti almak için araştırmalar yapıyorum. İlk tercihim 5+1 sistemdi ve Jamo s606'yı almaya karar vermiştim. Daha sonra biraz daha araştırma yapmaya karar verdim. Öncelikli tercihim müzik. Daha çok Jazz ve klasik müzik dinliyorum. Acaba video özelliğini de dikkate alarak 5+1 sisteme mi konsantre olmalıyım ( Jamo s606 gibi), yoksa iki iyi front hoparlör alarak mı işe başlamalıyım? İki opsiyon için de hangi hoparlörler alternatif olabilir. Bütçem sadece hoparlör için 1200 YTL civarında.

şimdiden teşekkürler

PAVİ

12 Mart 2007; 18:06:06 

Teşekkürler yavkaysab.....dediğin gibi aparatı yaptırdım ve dvd ye bağladım....pek randımanı yok....sesler tam duyulmuyor....ben de söküp bilgisayarıma bağladım...şimdi sesler müthiş...bence bu creative sbs370 gayet güzel bir ürün....

SAMSUNG 40R81 BORDEAUX
neslihanatas81

12 Mart 2007; 22:52:59 

merhaba arkadaşlar ses sistemi almayı düşünüyorum,dahili mplifikatör nedir?çok önemlimidir?navitech 5+1 ne kadar işlevseldir?yardımcı olursanız çok sevinirim.

celik_34

13 Mart 2007; 13:19:22 

Merhaba arkadaşlar, Bass kuvvetli 2+1 bir ses sistemi arıyorum. Fiyat açısından uygun olacak. Ne önerirsiniz

burock010

14 Mart 2007; 19:50:02 

Creative

Sony PlayStation® 3 + Sony PSP® + Apple®iPhone 16GB

SONY
like.no.other™
KueRaKa

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Mart 2007; 19:51:23 

Tebrikler , güzel bir çalışma
nighteen

18 Mart 2007; 12:49:35 

creative dinlemiş ve tavsiye eden arkadaşlar acaba başka marka setler dinledi mi?Creative dediğiniz setin en üst 3 4 modeli hariç iğrenç bir uğultu dolu sub kabininden basslar çıkarmaya çalışması kalitesiz daha doğrusu pek bir ayrıcalığı olmayan uyduları nasıl bu kadar güzel geliyor?Dinlediğim creativeler açıkcası iğrenç basslara sahip logitech ona baya bir basar.Bence ya microlab ya logitech crativeyi kenara koyun.

cnsems

18 Mart 2007; 14:21:58 

arkadaşlar herkese kolay gelsin creative inspire m5300 aldım lcdye veya dvdye bağlamak için ne yapmak lazım nolur yardım şimdiden sağolun varolun

xeon82

19 Mart 2007; 20:45:09 

100YTL ye 2. el bir x-530 alıp 2.1 olarak kullanabilirsin mesela

quote:

Orjinalden alıntı: celik_34

Merhaba arkadaşlar, Bass kuvvetli 2+1 bir ses sistemi arıyorum. Fiyat açısından uygun olacak. Ne önerirsiniz

kaos_20

19 Mart 2007; 23:16:34