bahsettiğin o creative de pek bass yok yani 1+1 gibi olur dediğim gibi basslar belli sesten sonra bozuyor ve cızırtı yapıyor.Mc 300 seni oldukça hatta fazlasıyla mutlu edecektir.
Teşekkür ederim nighteen beni bilgilendirdiğin için, 1+1 gibi olacaksa hiç almaya gerek yok ,microlab mc300 ü hiç düşünmemiştim ama şimdi büyük bir ihtimal bunu alacağım..
mc300 oldukça iyi.1+1 lerden sıkılanlar çok memnun kalacaktır.Fiyatı 50 ytl civarı 40 a da 60 a da alan var.Teknolojikste bu ürün var ve peşin alımlarda %10 indirim var.eğer mağazadan alırsanız peşin oldukça iyi bir fiyata alabilirsiniz.
o fiyata en iyi çözüm microlablardadır.Creative tavsiye etmem o sbl modelini pek beğenen yok.Ama bahsettiğim mc300 oldukça sevilen iyi sese sahip bir 2+1
Merhabalar, 5+1 veya stereo hoparlör konusunda yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.
Bir müddettir yeni bir ses sistemi kurmak icin arastirmalar yapıyorum. Birçok alternatif arasından en sonunda Sony 1200 ES AVR ile sistemi kurmaya başlamaya karar verdim (belki hoparlörden başlasam daha iyi olurdu ama 1200 ES'yi aldım bir kere).
Şu an bir hoparlör seti almak için araştırmalar yapıyorum. İlk tercihim 5+1 sistemdi ve Jamo s606'yı almaya karar vermiştim. Daha sonra biraz daha araştırma yapmaya karar verdim. Öncelikli tercihim müzik. Daha çok Jazz ve klasik müzik dinliyorum. Acaba video özelliğini de dikkate alarak 5+1 sisteme mi konsantre olmalıyım ( Jamo s606 gibi), yoksa iki iyi front hoparlör alarak mı işe başlamalıyım? İki opsiyon için de hangi hoparlörler alternatif olabilir. Bütçem sadece hoparlör için 1200 YTL civarında.
Teşekkürler yavkaysab.....dediğin gibi aparatı yaptırdım ve dvd ye bağladım....pek randımanı yok....sesler tam duyulmuyor....ben de söküp bilgisayarıma bağladım...şimdi sesler müthiş...bence bu creative sbs370 gayet güzel bir ürün....
merhaba arkadaşlar ses sistemi almayı düşünüyorum,dahili mplifikatör nedir?çok önemlimidir?navitech 5+1 ne kadar işlevseldir?yardımcı olursanız çok sevinirim.
creative dinlemiş ve tavsiye eden arkadaşlar acaba başka marka setler dinledi mi?Creative dediğiniz setin en üst 3 4 modeli hariç iğrenç bir uğultu dolu sub kabininden basslar çıkarmaya çalışması kalitesiz daha doğrusu pek bir ayrıcalığı olmayan uyduları nasıl bu kadar güzel geliyor?Dinlediğim creativeler açıkcası iğrenç basslara sahip logitech ona baya bir basar.Bence ya microlab ya logitech crativeyi kenara koyun.