Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HOPARLÖR SATIN ALMA REHBERİ vs KULLANICI İZLENİMLERİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: asrin43
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: HOPARLÖR SATIN ALMA REHBERİ vs KULLANICI İZLENİMLERİ Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
KillForYou!

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Ocak 2006; 22:41:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Logitech Z3 hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim?Ev arkadaşıma bu seti almak üzereyiz.

tibi
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Ocak 2006; 22:54:32 

bence fiyatını hak etmiyor. sesini dinlemedim ama z3 ün gücü z2300 ün yanında çok komik kalıyor.ama fiyatı hiçt az değil. z3 alcağıma trigue serilerinden 3300 yada 3400 alırım. yada z2300 alırım.
tayfuni

16 Ocak 2006; 23:59:11 

quote:

Orjinalden alıntı: tayfuni

arkadaşlar slm
harman kardon SoundSticks II
kullanan bilen var mı?

selam,arkadaslar bu set hakkında hiç kimsenin bi fikri yok mu ?

civilcivil

17 Ocak 2006; 3:06:34 

400 milyonluk fiyatıyla 2.1 için burdaki kullanıcı profiline göre epey pahalı bir sistem ve de demo olarak dinleten bir yer göremedim istanbul'da maalesef ama epey bir kullanıcı yorumu okudum ve daha hiçbir kötü yoruma rastlamadım . Ses çıkış gücü düşük , eğer oyun ve de filmde çok izlerim diyorsan tatmin etmeyebilir ama müzik performansının çok iyi olduğu söyleniyor . Zaten bu serinin ilki sadece MAC ler için tasarlanmıştı , bu versiyon ise iPod aksesuarı olarak sürüldü piyasaya daha çok . Üzerinde line-in girşi var ama bir eksikliği açma kapama düğmesinin olmaması ve fişe takılı kaldığı sürece açık olması , ayrıca üzerinde çok şık bir mavi ışık var resimlerde gördüm ki akşam vakti uyurken bu ışık olayı sorun yaratabilir ancak muadili JBL creature'dan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum , eğer o kadar paran varsa Altec-Lansing'lere de bakabilirsin yaklaşık 50 ytl daha pahalıya hem daha güçlü hem de benzer kalitede setleri var (mx5021 ve fx6021)
quote:

quote:

arkadaşlar slm
harman kardon SoundSticks II
kullanan bilen var mı?

selam,arkadaslar bu set hakkında hiç kimsenin bi fikri yok mu ?

@tibi neden illa gücüne göre değerlendiriyosun seti ki ? z-2300 bence müzikal performansı çok düşük bir set , çok güçlü olduğu aşikar ama sette mid nerdeyse hiç yok ve tizler zayıf , ayrıca müzik dinlerken çok yorucu bir bas sesi geliyor sürekli ki müzik dinlemek için kesinlikle çok kötü bir set . Bu aralar bende kaliteli bir 2.1 set arayışındayım ve review'lardan çok kullanıcı yorumlarını okuyorum herkes aynı durumdan şikayetçi CNET'in seti birinci seçmesine sen aldanma , ordaki kullanıcıların yazdıklarını oku . Z3 ve Z4 zaten daha çok müzik için tasarlanmış bir set ve z-2300'den daha başarılı bu konuda ama i-trigue ondan daha kaliteli , üzerine biraz daha para konularak daha bence o tercih edilmeli

hanginizin var böyle şanlı tarihi
kim dikti bu gökdelenleri
kimyacılar mezun olup sabun yaparmış
haydi onlar için bir alkış
the_cantan

17 Ocak 2006; 9:41:48 

i-trigue tastmam kopya modeli gördüm bir bilgisayrcı da 100ytl. iyi dedim. bence iyiydi ki markayı unuttum aksilik.fakat i-trigue bence bas seslerde vasat.beklemediğim kadar.olabilir dedim ama çok fazla belli ve idi. kısık kısık dinleyeceksiniz ki sözümona müzikal olsun.
ayrıca microlab mc-x4d nin kopyasını ''frisby'' marka ile görebilirsiniz. orada da x4 diye geçiyor mc-x4d nin aynısı. frisby yazısı hiç şık değil ve microlab daha karizma duruyor. Bu arada Affan83 haklı mc-x4d BOSE nin kopyası.(tasarım olarak.malzeme, işçilik ve kalite olarak yetişemez! aylar önce tartışmıştık bu durumu!) herkese kolay gelsin saygılarımla.

KING
tas7035

17 Ocak 2006; 12:01:35 

Arkadaşlar bu i-trigue 3300 piyasada yok artık ama dün şekli tıpa tıp aynı fakat modeli 3200 olanını gördüm.Ne farkı var,nasıl bir set bilen var mı?

atalayalper

17 Ocak 2006; 13:59:07 

3300 daha büyük bir driver'a (6.5") ve daha büyük bir subwoofera sahiptir (25x25x25 cm) sub 25 watt r.m.s'tir uydularda 9 watt r.m.s'tir...i-trigue serisinin bence en iyi modelidir her zaman i-trigue serisinde tek geçerim...

A u d i o p h i l e ™
tas7035

17 Ocak 2006; 14:18:48 

Peki atayalper kardeşim,i-trigue 3400,3600 veya logitech x-230 dan hangisini tercih edersin?Sanırım creativelerin kutu içeriği ve giriş çıkışı daha zengin.İstediğim müziklerde özellikle güzel tiz bir ses versin bası saçmalamasın,zaten creativelerin wattları da daha kuvvetli fakat bu noise olayı x230da cok iyi incelemenden anladığım kadarıyla.Neye yarar bu noise?3400ve 3600 arasında 30dolar fark var fakat wattları ve herşeyi aynı görebildiğim kadarıyla.Değer mi bu farkı vermeye,ya da farkı yaratan nedir?x230 ile aralarında 100milyona yakın farka değer mi sence?Hangisi kesin tercihin olur? Biraz çok oldu ama bilgilendirirsen beni çok memnun olurum.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tas7035 -- 17 Ocak 2006 14:28:19 >

@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Ocak 2006; 14:47:50 

i trigue 3300 gibi bass veren ve tizz berrak ses veren 2,1 görmedim şu ana kadar tek geçerim seni itrigue 3300 "LORD OF THE 2.1 SPEAKERS"..
tas7035

17 Ocak 2006; 14:53:49 

Kardeşim iyi güzel de o setten yok,alamıyoruz,soruma yardımcı olabilirsen veya o saydığım setler hakkında bilgi verebilirsen sevinirim.

atalayalper

17 Ocak 2006; 15:36:27 

x-230 al pişmam olmazsın ayrıca 3600 trigue için o fiyat çok fazla bence...ALM teknolojisi var ama kaç tane kulak onu farkedecek kadar sese duyarlıdır acaba??? bence şu aralar alınacak en ama ennnn mantıklı 2.1 sistem logitech x-230....Her sorana tavsiye ediyorum çünkü bende ilk başta hiç sevmiyordum aldım denedim yanıldığımı anladım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 17 Ocak 2006 15:39:21 >

A u d i o p h i l e ™
tas7035

17 Ocak 2006; 15:58:58 

Teşekkürler yardımların için gidip alacağım bugün ve daha sonra sizinle görüşlerimi paylaşacağım.

atalayalper

17 Ocak 2006; 16:08:05 

ok, güle güle kullan ve dinle

A u d i o p h i l e ™