Gunz Online'ın yapımcılarından, bayağıdır MMO piyasasında 'Project-H' adıyla bilinen oyun sonunda ismine kavuştu. Sunuculuğunu Pmang'in yapacağı Raiderz 2011'in ilk çeyreğinde Kore'de Open Beta'ya geçecek. Yeni çıkacak olan oyunlarda yaygın olarak gördüğümüz 'non-targetting' sistem Raiderz'de de bulunacak. Yani oyun point and click(tıkla ve öldür) olmayacak. Raiderz'da geniş çaplı savaşlar bulunacak, büyük bossların bulunduğu raidlere katılacağız. Oyunda craft sistemi büyük bir yere sahip olacak. Yapımcıların dediğine göre Raiderz'daki moblardan gold veya eşya düşmeyecek, materyaller düşecek. Yapımcıların bu konudaki amacı oyundaki ticaret sistemini geliştirmekmiş. Bence güzel bir sistem fakat sıkıcı bir hâl alabilir. NPC'lerdeki item satışı çok ama çok sınırlı olacakmış. Sınırlıdan kasıtı zaman gösterecek. Raiders'da sınıf sistemi olmayacak. Karakterlerin birşeyler öldürmek için 350'den fazla seçeneği var. Bu bana göre saçmalık olmuş. Mesela diğer oyunlarda Warriorların giydiği Heavy armorları alıp bir ateş topu atabileceğiz. Her neyse geçelim SSlere
Gayet Başarılı Bir Sistem Düşünülmüş...
Craft Sistemi Geniş Olan Oyunları Seviyorum Hem Oyun Sıkmıyor Hemde Uğraş İçinde Oluyorsun..
Ayrıca Sistem Ultima Online Sistemini Hatırlattı Bana Hadi Bakalım Beklemedeyiz..
Tanıtım İçin Teşekkürler..
Aradığım oyun olabilir. Seç-saldır sistemi yok (o nasıl bir sistemse, anlatamadım ama eminim anladınız), böyle oyunlar arıyordum bende.
BeklemedeyizOyun B2P mi olacak yoksa F2P mi?Bilgisi olan var mı acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: EaqLe
BeklemedeyizOyun B2P mi olacak yoksa F2P mi?Bilgisi olan var mı acaba.
Yanılmıyorsam oyunun daha sitesi bile belli değil.
Eğer Düşündüğüm Bir Sistem Olursa Bu Oyuna Para Verilir..Beklemedeyim..