Bildirim
Garip Ada
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam once kazıcaksın sonra evi dikceksin :D sonra o kırmızı seyı sonrasını hatırlamıorum bıdaha oynarsam yazarm :D evi diktikten sonra agacıda koy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğuk Hava Dalgası -- 21 Mayıs 2010; 18:59:20 >_____________________________
-
Oraya kadar doğru ama sonrasıda lazım :) _____________________________ -
bunun 2.side wardi bn bitirdim uzay gemisi fln gelio gemi fln oluo ama htlamiomxD _____________________________ -
ilki bitiyo sonra niye ilerlemiyo .s çözen varmı * _____________________________ -
Ben bitirdim _____________________________ -
vay be bu oyunu çok uzun yıllar önce oynamıştım nostalji oldu _____________________________ -
gerçekten garip hiç bişey anlamadım _____________________________ -
Farklı bir oyun, teşekkürler.. _____________________________ -
deneyeceğim saol
Laiklik, asla dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle mücadele kapısını açtığı için, gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. Laiklik, yalnız din ve dünya işlerinin ayrılması demek değildir. Bütün yurttaşların vicdan, ibadet ve din hürriyeti demektir.
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
Din, bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanın emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünce ve tefekküre karşı değiliz. Biz sadece din işlerini, millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyoruz, kasde ve fiile dayanan bağnaz hareketlerden sakınıyoruz. Gericilere fırsat vermeyeceğiz
Dünya'da her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalâlettir.
-
Teşekkürler paylaşım için _____________________________
-
Cok Sarmadı :D _____________________________ -
Teşekkürler.
_____________________________ -
hoş oyun
&#9679;Forumdaki Inter&#39;lilerin Buluşma Noktası -&gt; Tıkla -
quote:
Orijinalden alıntı: emirburak23
Oyundaki amacı anlayamadım. Ne yapmamız lazım,amaç nedir?
+1907 oyundaki amaç ney bende anlamadım level falan atladı ama
_____________________________ -
Harbi garip ada ya .
Cacık bi oyun
-
1-vida
2-cekic
3-odunlar
4-dumen gibi sey
5-baca
6-pil
7-chip
8-deney tubu
Teşekkürler Dostum...
Evet... Rapid maçıyla başladık, bugünlere geldik... Ve dedik ki, arkadaş, biz bu işin sonuna kadar gideriz. Gidersiniz. Allah'a şükürler olsun, bugüne kadar aslanlar gibi bir periyod çizdiniz. Bugün 17 mi, 18 mi? (17 cevabı üzerine devamen) 17. Avrupa maçımıza çıkıyoruz. Ve bunun adı da final! Yine söyliyorum Kazanıcaksınız ! Kazanmak için uğraşıcaksınız...Ama Netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandınız! Hep şampiyonsunuz ! Ve öyle kalacaksınız! (Bağırarak) ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler