Şimdi Ara

Namco Bandai: Video Oyunları Çok Pahalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Bir süredir aç gözlü firmaların "demo'lardan para istemeliyiz" ve "2. el oyunlar için online'dan para istemeliyiz" gibi komik nedenlerle bizden biraz daha para koparmak istediklerine tanık oluyoruz. Hatta 60 dolarlık (Biz ne yapalım Türkiye'de 180 ytl'ye bile oyun satılıyor) fiyatın bile az olduğunu düşünenler var.
     
         Sonunda bir firma oyunculara anlayışla yaklaştı ve oyunların pahalı olduğunu kabul etti. Namco Bandai'nin pazarlama bölümünden Olivier Comte "40 pound'a (1 pound 2.4 ytl) satılan oyunların insanlar için çok pahalı olduğunu ve gelecekte bunların fiyatının düşeceğine inandığını" söyledi.

         Tatil sezonunu kastederek Eylül'den Aralık ayına kadar her hafta 3 çok önemli oyunun piyasaya çıktığını ve oyuncuların bunların hepsine para yetiştiremeyeceğini söyleyen Olivier Comte, oyunların 20 pound'dan satılmasının uygun olacağını vurguladı.

         Yine de 20 pound'da 15 saatlik değil ancak 5 saatlik bir oyun satabileceklerini söyleyen yetkili daha sonraki içeriklerin DLC olarak satılabileceğini belirtti. Zaten 15 saat süren çok az oyunun olduğunu düşünürsek yetkilinin önerisi gayet mantıklı görünüyor.

         Electronic Arts ve Activision gibi aç gözlü firmalardan bu tür kararlar beklemiyoruz, ama en azından ilk aşamada Namco Bandai bu fikri uygularsa belki diğer firmalardan destek gelebilir.
     
     







  • artık 50 tlden fazla olmamalı pc oyunları
  • Bu ucuzlamayı sadece pc oyunları için istemek adil olmaz DEATH71. özellikle bi ps3 oyununun 200 tl'ye varan fiyatlarını düşünürsek.
  • pc kullanıcısı olduğum için ilk aklıma o geldi ps3 zaten mutlaka ucuzlamalı 6 oyun alsan ps3 parası
  • Onlar ne kadar düşürürlerse düşürsünler Türkiye'de yine fiyatlar pek fazla düşüş göstermeyecektir bence.
  • uleyn zaten onlar ne kadar düşürürlerse düşürsünler Türkiye'de yine fiyatlar vergiler yüzünden aşağılara düşmeyecektir bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.