Şimdi Ara

Vw Bora arka plakalık hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, dikkat ettim 2000 model bora comfortline aracımın arka bagaj kapağında ki plaka yeri diğer boraların neredeyse tümünden farklı. internette ki butun ilanlara, gördüğüm diğer bütün boralara da baktım hepsi düz plaka ama sadece benimki kare plaka, ha bu arada yurtdışındaki boralarda var sadece bu kare plaka. bunun sebebi ne olabilir acaba?

Bu benim Boranın arka plakalığı

Bu da internetten (sahibinden.com'dan örnek alınmış bir resim) baktığım herhangi bir boranın plakalığı, genelde bütün boraların ki böyle

• Seninki amerikan versiyonun bagaj kaputu ama 1.6 motorla nasıl TR'ye gelmiş onu çözemedim.Bir yanlışlık olmuş heralde.
    Aslında bu durumdan avantajlı bile çıkarsın.O bagaj kaputunu almaya razı en az 4-5 Bora kullanıcısı vardır ülkemizde.
  • evet bucaklı dikkat ettim hep amerikadaki boraların ki böyle. ben de şaşırdım bu duruma
  • cidden nasıl gelmiş bu araç türkiyeye o plakalık ile 2. el mi almıştınız aracı hocam
  • gerçekten ilginc bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

cidden nasıl gelmiş bu araç türkiyeye o plakalık ile 2. el mi almıştınız aracı hocam

evet aracı 2. el aldım. alırken ustaya da gösterdim. değişen hiç bir parçasının olmadığını söylemişti.
  • Amerika'daki Boralardan örnekler gerçi orada Jetta olarak geçiyor ismi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meksika fabrikası üretimi (güncel jetta ve passat)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Seninki amerikan versiyonun bagaj kaputu ama 1.6 motorla nasıl TR'ye gelmiş onu çözemedim.Bir yanlışlık olmuş heralde.
    Aslında bu durumdan avantajlı bile çıkarsın.O bagaj kaputunu almaya razı en az 4-5 Bora kullanıcısı vardır ülkemizde.

• Digerlerine gore daha guzel gorunuyor bence hic kurcalamayin
  • Bence araç arkadan darbe aldı. Değişim yapılırken bunu taktılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoshow

Bence araç arkadan darbe aldı. Değişim yapılırken bunu taktılar.

Arabada değişen hiçbir parça yok ki
  • o zaman amerika için yapılmış versiyon. Tekrar baktımda stoplarda USA versiyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoshow

o zaman amerika için yapılmış versiyon. Tekrar baktımda stoplarda USA versiyonu.

Ee o zaman bu araba buraya yanlışlıkla mı geldi
  • sevgili arkadaşlar yukarı yazdım ancak kimse bakmamış sanırım

Meksika VE fabrikası ki şuan güncel jetta ve passatlar burdan gelmekte...

2000 modeller Wolsfburg ve Meksika fabrikasında üretilen aynı temelli ve farklı regülasyon uygulanan araçlardı hatta bu adet 1979 yılından bu yana devam etmekte idi ancak 2006 dan sonra sadece meksika fabrikasında üretimi sürüyor.

(1979 da VW atlantic olarak geçer bu aracın ismi)

Gelelim senin araca A4-MK4-Typ 1J bu araç iki farklı regülasyonda üretildi ve türkiyeye o yıllarda sınırlı sayıda olsada meksika regülasyon üretimi araçlar girdi (sayısını doğuştan öğrenebilirsiniz)

Güncel A5 Typ 1K ise Meksika fabrikasında üretiliyor

Hatta 2006 argeli 2007-2008 yılları arasında canada regülasyonlu Jettalar ise bize hiç uğramadı dingil mesafesi biraz daha uzun bir araç oldu...City Jetta

Üzerinde Hitler 2.0 8 valf 115hp lik motor vardı ayrıca 1.8T 180hp lik ve 1.9 Tdi 100hp lik meksika regülasyonlu motoruda vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 22 Mayıs 2010; 13:54:56 >

• Evet arac Wolsfburg da üretilmiş(şase numarasından kontrol ettim). şimdi benim aracım meksika için mi üretilenlerden. bu iyi mi kötü mü?
  • Hem orijinal hemde farklı bir Bora'nız var bence çok şanslısınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

Hem orijinal hemde farklı bir Bora'nız var bence çok şanslısınız :)

Tesekkür ederim ama tam emin değilim şanslı olup olmamakta
  • peki satarken artı bir fiyat artışı sağlar mı bu özellik?
  • Sanmam.
    Ama dediğim gibi sizin bagaj kaputunu ekstra para verip alacak Bora'sını modifiye edecek kullanıcılar vardır bence..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.