Şimdi Ara

Navitech, Nav-pxb 210F, Yeni Nesil Navigasyon Kullananlar ve Alıcak Olanlar Buraya.. (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
75.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teşekkür ederim ama bu özellik var mı yokmu hala anlayamadım. kararsız kaldım. kişinin navigasyon kullanırken mp3 dinlemesi gayet doğal başka kullanan arkadaşlar böyle bir özellik var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denz003

    teşekkür ederim ama bu özellik var mı yokmu hala anlayamadım. kararsız kaldım. kişinin navigasyon kullanırken mp3 dinlemesi gayet doğal başka kullanan arkadaşlar böyle bir özellik var mı?

    Ben dinleyemiyorum navigasyon sırasında MP3... Zaten müzik kısmından çıkarken müzik de anında kesiliyor. Ama bluetooth sorunsuz olarak çalışıyor navigasyon sırasında..

    Bu arada Samsung telefonlarda sorun yaşayanlar.... Ben çözümü buldum... Samsung telefonumla bluetooth görüşmeleri yapabiliyorum. En kısa zamanda resimleriyle açıklamayı burada yapacağım... Artık dualarınızı eksik etmezsiniz....
  • bende bugün aldım cihazı. 3 güncelleme buldu kurdum. balkondan uyduları bulup yerimizi yurdumuzu belli ettik. :) biraz kurcaladım yarında deneme sürüşüne çıkacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abolgi

    bende bugün aldım cihazı. 3 güncelleme buldu kurdum. balkondan uyduları bulup yerimizi yurdumuzu belli ettik. :) biraz kurcaladım yarında deneme sürüşüne çıkacağım.

    hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • Bende dün HB'den sipariş verdim, kargoya verilmiş, bugün elimde olur herhalde.

    Takıldığım noktalar olursa sizleri rahatsız ederim :)

    Bu arada bluetooth telefon kiti özelliğini iPhone ile deneyen var mı ?

    Edit : Yaklaşık 2 saat önce elime ulaştı, iPhone ile sorunsuz eşleşti, toolbox'tan güncellemeleri yaptım, yarın test sürüşüne çıkacağım :)

    İlk izlenim olarak cihaz çok hoşuma gitti, cihaz ve aksesuarları beklediğimden kaliteli, ihtiyacı olan kaçırmasın, özellikle HB'de indirim de var şuan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vantage Point -- 11 Kasım 2010; 20:09:04 >
  • Ben geçen pazar vermiştim siparişi hepsiburada dan ancak bu akşam geldi..

    Demek hepsi birlikte dün yollanmış herkese..

    Güncellemeyi kurduk..

    Başka ne yüklemeliyiz?
  • navitech yaptıgı açıklamada px modellerine ömür boyu ücretsiz güncelleme demişti ama cihazı toolboz'a bağladığımda öyle demiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzy75


    quote:

    Orijinalden alıntı: denz003

    teşekkür ederim ama bu özellik var mı yokmu hala anlayamadım. kararsız kaldım. kişinin navigasyon kullanırken mp3 dinlemesi gayet doğal başka kullanan arkadaşlar böyle bir özellik var mı?

    Ben dinleyemiyorum navigasyon sırasında MP3... Zaten müzik kısmından çıkarken müzik de anında kesiliyor. Ama bluetooth sorunsuz olarak çalışıyor navigasyon sırasında..

    Bu arada Samsung telefonlarda sorun yaşayanlar.... Ben çözümü buldum... Samsung telefonumla bluetooth görüşmeleri yapabiliyorum. En kısa zamanda resimleriyle açıklamayı burada yapacağım... Artık dualarınızı eksik etmezsiniz....


    BAyram yolculuğundan önce versen bayram yolculuğunda işimize yarar
  • Evet ilk denemeleri yaptım..

    Navigasyon gayet iyi..

    1-Lakin navigasyon sırasında nokia 6303 ile fm den ses alamadım...

    Navigasyon yokken sorun yok ama navigasyon sırasında beceremedim... ne hata yapıyorum acaba?

    birde 2- Son haritayı güncelledikten sonra navigasyon menusu dili değişti... dil seçeneklerinde Türkçe yok... ana menu türkçe ama navigasyon dili ingilizce , dil seçeneklerinde Türkçe yok..

    3- Önceden de sordum , daha başka neler yüklenebilir?

    4- Navigasyona speedcam kml dosyası yukledim... menuden de alarm dan açtım ama 600 km yol yaptım ama hiç bir alarm görmedim duymadım.. sebebi nedir?
  • Öncelikle hayırlı olsun cok doğru bir secim yapmışsınız, üzgünüm ama dediğiniz gibi uyarıyı algilayabilecek bir sistem mevcut değil hem cihaz olarak hemde trafik olarak. Zaten ülkemizde bu tür radar belirlemeye yarayan tüm cihazların kullanımı yasa dışı, en iyisi kurallara uymak zaten

    Saygılar
  • Üsteki sorunlaır hallettim.. yeni sorular..

    Kılıf işini siz ne yaptınız?

    Ben bir dericiye sipariş verdim..

    2 gün sonra elimde..

    Gerçek ince deriden... el dikişi... üstten çıtçıtlı ..sipariş verdim... arabadna inince cepte vs taşıyacağım arabada bırakmayı düşünmüyorum...

    1-Siz ne yaptınız kılıf için? ( Diğer çözüm arayanlar için soruyorum , ben kendimde hallettim)

    Birde ben ilk geldiğinde jelatini sökmek durumunda kalmıştım.. zira üstünde reklam yazıları vardı... sağlam şekilde ayırarak çıkaramadım jelatini..

    Sorum şu 2- Hazır koruyucu jelatin vs nasıl buluruz ? Nerde satılır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

    navitech yaptıgı açıklamada px modellerine ömür boyu ücretsiz güncelleme demişti ama cihazı toolboz'a bağladığımda öyle demiyor




    aynen öyle diyor, bu durumu gerekli firmalara bildirmekte yarar var, mail atmaya başlayınız bende ileriki günlerde mail atıp bildireceğim.
  • ben de bugün aldım. daha kutuyu dahi açmadım ama 4624 ile değiştireceğim. bu igo primo olayı beni derinden üzdü. neyse ki değiştirme fırsatım var. siz ne diyorsunuz? pişmanlık duymada abartılı mıyım? gerçi sizler artık bağımlısı olmuşsunuzdur. yok mu objektif değerlendirme yapabilecek ?
  • buluetoth bağlantısınıda yaptım ve araçta navigasyon esnasında gelen aramayı hopörlerden aldım ancak ikinci gelen telde sadece telefonum çaldı hiç biyere dokunmamıştım oysa ....her arama için ayrı ayrı bağlantımı kurcaz anlamadım
  • bu cihazın 205'ten tek farkı ışık sensörü denmiş? ışık sensörü dediğiniz nedir? karanlık olduğunda ekran renklerini kendi mi değiştiriyor alet?

    Bir de hakikaten IGO8 yerine IGO Primolu Next cihaz almak için bu kadar düşünmeye gerek var mı?? Kullanım olarak Navitech'ler daha basit değil mi??
  • Arkadaşlar benim cihazım navitech 210 F,beni sorunum şu Yol bilgisayarını açınca sıfırlaya basıyorum,ilk okuduğu hızı,mesafeyi ve zaman gibi bilgileri gösterip sanki durdurmuş gibi kitlenip kalıyor.Sürdür desende hareket yok.

    Aynı yazılımlı Prihma markada bu program çok güzel çalışıyor.

    Şimdi bu sorun Başarsoft harita ve yazılımı ilemi ilğili ,yoksa cihazın kendi yazılımı veya cihazın kendindemi bir hata var.Kime başvurmak lazım....

    Lütfen bir bilen el atsın,bu arada Navitech kulanan arkadaşlardan ricam Yol bilgisayarına girip bir deneyebilirler mi acaba





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 23 Kasım 2010; 18:29:41 >
  • Selam arkadaşlar Nav-pxb 210F bugun aleti aldım mm den çok güzel lakin öğrenmem gereken çok şey var.Birde şimdi ilk aklıma gelen şu mp3,video,resim ve e kitap nsl yüklenir.Usb bağladığımda kütle depolama diye çıkıyo tamam.Sonra klasör oluşturdum içine attım okumadı.Bu sefer açılan depolamanın için de ayrıca kendi klaasorü vardı bir de onun içine ayrı ayrı kurup attım mp3 video yine okumadı lütfen yardımcı olurmusunuz
  • Sürekli telefon bağlantısı için blutoot ayarlarının içinde '' bluteoth ekranında değilken de arkaplanda açık kalsın'' gibilerinden seçenek var... o seçili iken araç içinde kopma tekrar bağlanma sorunu yaşamazsınız..

    Bence cihazın fiyatına göre özellikleri gayet iyi..

    Haritası da yazılımıda en iyilerinden.. üstelik ücretsiz günceleme var alet ömrü boyunca.... malın kalitesi güzel....

    Birde güzel kılıf uydurdun mu tamamdır...

    Ben şahsen ince deriden özel kılıf diktirdim.. cepte , arabada gizli bölmelerde rahatlıkla saklayabilmekteyim...

    Tavsiye ederim..
  • bugün hb den sipariş verdiğim aletim geldi. size ilk sorum "speedcam kml" dosyasını nereye yüklicem. ve bu dosyanin en güncelini nerden indirebilirim?
  • Arkadaşlar alalı daha 2 3 gün oldu cihazı bu toolbox daki tüm görünen güncellemerli yükledim hepsini yükleyip yüklememem gerektiğinide açıkçası bilmiyorum ne varsa yükledim.Fakat beklediğim kadarda işime yaramadı cihaz yada ben daha çözemedim.Arattığım çoğu yer çıkmıyor en önemli yerler bile nerdeyse yok.Acaba bendemi sorun yoksa cihaz yazılımında falanmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.