Şimdi Ara

Windows 7'de Ekran Kartı Driver'ı Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese hayırlı akşamlar! Ekran kartım Sapphire 4830 ve Windows 7 işletim sistemi kullanıyorum, Win 7 kurarken hiçbir driver yüklemesi yapmamıştım ama hali hazırda Win7'nin kurdugu driver 8.56.1.15 SÜRÜMLÜ ve TARİHİ DE 24.04.2009 olarak gözüküyor! Driver'ı aygıt yöneticisinden kaldırıp, ATI'nin sayfasından indirdiğim 10.4 Driver ve Catalyst Control Center'ı yüklediğimde sadece ATI YÜKLEME ASİSTANI' NI KURUYOR ve bilgisayr yine kendisi driver'ı bulup bahsettiğim sürümü kuruyor! Acaba 10.4 Driver ve Catalyst Control Center'ı nasıl yükleyebilirim ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • benimde bir çok kez başıma geldi hocam. atinin 10.2 sürümüyle yüklemeyi başarabildim win7 ye. bu driver ve bi kaç driver dışındaki driverlerde hep zaten güncel bir yazılım var uyarısı aldım
  • Driver Sweeper ile eski sürücüleri kaldırdıktan sonra yenisini kurun.
  • bende de ati radeon x1650-pro ekran kartı var ve windows 7 kullanıyorum.Fakat driver kuramıyorum catalys ın son sürümünü ( eski sürümleri de kuramıyorum) vga ile çalışıyor bilgisayarım çok araştırdım ama bulamadım burada yardım edebilecek birisi varmı?
  • önce program kaldır'dan driverları kaldırım. sonra reboot yapın ve bırakın win7 kendi tanımlasın kartı. (yeni donanım bulundu yüklendi vs der)
    tekrar reboot yapın ve yüklemek istediğiniz sürümü kurun

    bu kadar
  • eyv saol bu kadar diyosunda o kadar deil işte :9 olmuyor her yolu denedim,driver .inf dosyasını editledim( yabancı bi sitede yazıyordu) fakat olmadı o editleme işleminden sonra kurdum driver ı ekran kartını tanıyor fakat vga driverla çalışıyor 512 mb ekran kartı 16mb olarak görünüyor.
  • başlat=>bilgisayarım=sağ tık>özellikler=>aygıt yöneticisi=>görüntü bağdaştırıcaları=>(ekran kartına sağ tık)=>özellikler=>sürücü=>sürücü güncelleştir=>sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara=>bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver

    burada yüklediğin ama kullanılmayan driveri zaten görürüsün. onu seç, OK de
  • Aynı sorun bende de var. WDDM 1.1 yüklü olduğu için yeni indirmiş olduğumuz driver kurulum yapmıyor. Sürekli güncel sürüm uyarısı veriyor. Sadece Ati install manageri kuruyor :S Aygın yöneticisinden görüntü bağlaştırıcıyı kaldır dediğimizde ise Ati driver yüklerken bu seferde artı görmüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sine_man

    Herkese hayırlı akşamlar! Ekran kartım Sapphire 4830 ve Windows 7 işletim sistemi kullanıyorum, Win 7 kurarken hiçbir driver yüklemesi yapmamıştım ama hali hazırda Win7'nin kurdugu driver 8.56.1.15 SÜRÜMLÜ ve TARİHİ DE 24.04.2009 olarak gözüküyor! Driver'ı aygıt yöneticisinden kaldırıp, ATI'nin sayfasından indirdiğim 10.4 Driver ve Catalyst Control Center'ı yüklediğimde sadece ATI YÜKLEME ASİSTANI' NI KURUYOR ve bilgisayr yine kendisi driver'ı bulup bahsettiğim sürümü kuruyor! Acaba 10.4 Driver ve Catalyst Control Center'ı nasıl yükleyebilirim ?


    Kurmak istediğiniz ss deki 10.4 sürücüsü değilmi? Güncellemelerden ati ile ilgili olanları iptal edin.Driver sweeper ile eski sürücüyü kaldırın.Resetleyin pcyi,çözünürlük çok kötü gelecek.10.4 ü kurun



    />
  • Bu ayar nasıl yapılıyor peki ? Anlatırsan memnun olurum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wizi_emre

    Bu ayar nasıl yapılıyor peki ? Anlatırsan memnun olurum :)


    Pm nizi cevapladım.Sonuç?
  • Arkadaşlar aynı sorun bendede var sorunu çözdüyseniz banada yardımcı olurmusunuz?
  • ben nasıl ekran kartı geri yükleme yapabilirm sistemi geri yukleme yapmaya çalısıyorum 2 yıl oncasıne donmuyor yardımcı olabişlirmisiniz.nasıl 2 yıl oncesine dondurebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.