Şimdi Ara

masaüstü kablosuz alıcısı yardım???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    yaklasık 2-3 senedir masaüstü pc için us robotics marka USR805423 modelini masaüstü bilgisayarım için kablosuz alıcısı olarak kullanmaktayım.
    fakat şimdi internet sağlayıcımı ve evimi değiştirdim.
    eskiden ttnet abonesi idim şimdi ise superonlie fiber internet abonesiyim. fakat masaüstü bilgisayarımdan internete bağlanamıyorum.
    fiber internet modemini salona kurdurduk benim masaüstü bilgisayarım ise odada..(internete laptoplarında bağlandığı için salona kurdurduk modemi)
    superonline müşteri hizmetlerini aradım böyle böyle bağlanamıyorum diye onlarda masaüstü bilgisayar alıcısı için destek vermediklerini söylediler.
    bilgisayarımın olduğu yerden laptop ile internete bağlanabiliyorum hemde 3-4 bar çekiyor.
    fakat ne yaptım ettim ise masaüstü bilgisayarını bağlayamadım. acaba bunun sebebi ne olabilir???

    superonlie tılgın diye bir marka modem taktı. aradığımda bunu söküp eski airties modemimi takabılırmıyım dediğimde bu modemin fiber internet için oldugunu airtiesın çalışmıcanı soyledier.

    şimdi onümde 2 secenek var gibi gözüküyor. ya masaustu bilgisayar için roboticsten başka bir alıcı almam gerekiyor (ki sorunumu çözer mi bilmiyorum sizlere sormak istediğimde bu) yada superonline servisini tekrar çağırıp modemi benim odaya aldırmak olcak.

    sizce alıcımı değiştirmek sorunumu çözer mi? yoksa birşey fark etmez mi??
    eğer fark eder ise nasıl bir alıcı almam gerekiyor usb mi? yoksa pcı kart mı almam lazım? hangisi daha kuvvetli sinyal yakalar yardımcı olursanız sevinirim.
    tesekkurler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.