Şimdi Ara

ATi Eyefinity teknolojisi için hazırlanan özel sayfa yayına girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Nvidia'nın, Fermi tabanlı GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 modelleriyle lanse ettiği 3DVision Surround teknolojisini, son düzenlemeler için Haziran ayına ertelediğini belirtmiştik. ATi Eyefinity teknolojisine rakip olarak geliştirilen ve çoklu monitör kurulumlarında 3D deneyimi vaad eden 3DVision Surround teknolojisi için meraklı bekleyiş devam ededursun, Eyefinity teknolojisi için hazırlanan özel tanıtım sayfası yayınladı.


    Eyefinity teknolojisinin detaylı bir şekilde anlatıldığı özel sayfa ile AMD, kullanıcılara çoklu monitör kurulumlarında elde edecekleri görsel deneyimi yaşatabilmek adına demolar gösteriyor ve popüler oyunların üçlü monitör kurulumunda nasıl oynandığını gözler önüne seriyor. İlk defa ATi Radeon HD 5800 serisi ile lanse edilen Eyefinity teknolojisini bugün HD 5000 serisinin önemli bir kısmıyla kullanılabilir kılan AMD, Eyefinity6 Edition gibi modellerle, ihtiyaç sahipleri için 6'lı monitör kurulumlarına da olanak tanımakta.


    http://sites.amd.com/us/underground/products/eyefinity/Pages/eyefinity-experience.aspx








  • Üçlü monitör güzel duruyor ama bence çerçevesiz monitörler kullanılmalı böyle bir kurulum için...
  • süper yaa gercekden cok iyi bir iş cıkarmışlar
  • şu çerçevesiz monitörlerin bir anca piyasaya girmesi lazım çok kötü duruyor
  • Eyefinity bu kadar güzelmiydi ya! Battlefield, Dirt2, Hawx harika görünüyor.
    İnsan bu şekilde oyun oynamaya alışırsa tek monitör hayatta kesmez daha...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 19 Mayıs 2010; 13:24:42 >
  • tek monitörde bu kartlar oyunlarda anca oynanabilir seviyede performans sunarken 3 monitörde hangi performans yada görüntü ayarlarında bu oyunlar oynanır birde onu açıklasınlar!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    tek monitörde bu kartlar oyunlarda anca oynanabilir seviyede performans sunarken 3 monitörde hangi performans yada görüntü ayarlarında bu oyunlar oynanır birde onu açıklasınlar!!!

    Bilmem dikkat ettinmi Dirt 2 nin videosunda oyun kasılıyor sanki,banamı öyle geliyor
  • Bu kadar gereksiz bir şeyi amma uzatıp büyüttüler. Ekran kartı alan kaç kişi böyle bir şeyle ilgilenir. Milyonda bir bile değildir oran. Üç monitörle yeterince akıcı oyun oynamak için gereken kartı/kartları, bunun yanında monitörlerin kenar çerçevelerinin yarattığı tatsız sonucu düşününce, bu işe hangi akıllı para harcar.



    İş amaçlı 2D görüntülerle kullanan olabilir belki o na sözüm yok. (Bankacılar ve/veya borsacılar)
  • Active Display Adaptor olmadan 2 monitörden fazlası çalışmıyor.
    Kutu içinden 2 adet DVI çıkışı, 2 adet Display Port çıkışı ve bir adet HDMI çıkışı geliyor. Active Display Port Adaptor (100$'dan fazla) olmadan 3 ve daha fazla monitör kullanamıyorsunuz. Bu kartın amacı 3 ve daha fazla monitörü aynı anda kullanmak ancak bu şekilde kullanmak istediğiniz 2'den sonraki her bir monitör için +100$'lık Türkiye'de bulunmayan sadece yurt dışından getirtebileceğiniz bir adaptöre ihtiyacınız var. Kimseye bu kartı tavsiye etmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.