Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.253
Cevap
644
Favori
2.798.085
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beymag'dan aradılar az önce, çarşambadan sonra stoklarına girecekmiş cihazlar. Şu anda stokta yokmuş sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s700

Beymag'dan aradılar az önce, çarşambadan sonra stoklarına girecekmiş cihazlar. Şu anda stokta yokmuş sanırım..

Hocam benide aradılar öğlen, çarşamba vereceğiz kargoya diye ama kargolanmış az önce. Sizde durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.emr_e

quote:

Orijinalden alıntı: s700

Beymag'dan aradılar az önce, çarşambadan sonra stoklarına girecekmiş cihazlar. Şu anda stokta yokmuş sanırım..

Hocam benide aradılar öğlen, çarşamba vereceğiz kargoya diye ama kargolanmış az önce. Sizde durum nedir

Yok hocam benim hala aynı. Sadece onaylandı yazıyor, kargo yok..
  • Arkadaşlar merhabalar,

Ps3 Orjinal Kol nereden bulabilirim,

Uygun fiyatlı?
  • Beymagdan aldigim ps4 elime ulasti.Uncharted versiyon olarak geldi.Eksiksiz kapali kutu.

• n11 de alınabilicek en güvenilir magaza beymag' dır ben beymag dan alalı 5 ay oldu Cuh-1116A serisiydi şu ana kadar hiçbir sıkıntı olmadı taş gibi makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatross07

n11 de alınabilicek en güvenilir magaza beymag' dır ben beymag dan alalı 5 ay oldu Cuh-1116A serisiydi şu ana kadar hiçbir sıkıntı olmadı taş gibi makine

Kaça almıştınız?

• gecen persembe gunu meymagdan aldım yenı serıyı . 1216mı ne . bı gun sonra kargo ya verdıler cuma gunu yanı ctesı gunu kargo fırmasına gelsı ıstanbula . gıttım aldım . paketleme pek ozenlı gıbı degıldı . sadece patlayan naylon ıle sarmıslar o kadar kutuya fılan koymamıslar . bı darbe gelse o naylon etkısız kalır bence 2 kere sarmıslar bu arada yanı pek ozenlı degıldı . ama darbe fılan yoktu . cıkan kutu oyunlu kutu ıdı tek kollu ıstemıstım ama yenı serıler oyunlu oldugu ıcın ıcınden oyunu alıyorlar plusuda almıs lar . makınayı kurdum fılan sorun suz . bı sıkıntı cıkmadı magaza ıyı urun ıyı paketleme bıraz daha ozenlı olursa sıkıntı kalmaz . hdmı kablo fılan cıkıo ıcınden . plus ıcın ıcınden bısı cıkmadı ama belkı baska yolu vardır .

edit oyunlu kutuluarda psn eklıymıs . paketleme orta duzeyde ekstradan havalı naylon ıcıne koysalar daha ıyı olur becde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 15 Aralık 2015; 8:47:15 >
  • Tekrar aradılar beymagdan kargo barkodlarında karışıklık olmuş, yarın yollayacağız sizin ps yi dediler. Bende heveslendiydim. Neyse cumartesi günü alırım alırım artık kargodan

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

gecen persembe gunu meymagdan aldım yenı serıyı . 1216mı ne . bı gun sonra kargo ya verdıler cuma gunu yanı ctesı gunu kargo fırmasına gelsı ıstanbula . gıttım aldım . paketleme pek ozenlı gıbı degıldı . sadece patlayan naylon ıle sarmıslar o kadar kutuya fılan koymamıslar . bı darbe gelse o naylon etkısız kalır bence 2 kere sarmıslar bu arada yanı pek ozenlı degıldı . ama darbe fılan yoktu . cıkan kutu oyunlu kutu ıdı tek kollu ıstemıstım ama yenı serıler oyunlu oldugu ıcın ıcınden oyunu alıyorlar plusuda almıs lar . makınayı kurdum fılan sorun suz . bı sıkıntı cıkmadı magaza ıyı urun ıyı paketleme bıraz daha ozenlı olursa sıkıntı kalmaz . hdmı kablo fılan cıkıo ıcınden . plus ıcın ıcınden bısı cıkmadı ama belkı baska yolu vardır .

edit oyunlu kutuluarda psn eklıymıs . paketleme orta duzeyde ekstradan havalı naylon ıcıne koysalar daha ıyı olur becde

Banada uncharted oyunlu gonderdiler oyun ve plus u yoktu.psn de oyun varmi sizinkinde? Bende yok..

• urun.n11.com
    Sony Ps4 1tb Oyun Konsolu+2.kol+fifa2018 - n11.com
    http://urun.n11.com/sony-playstation-4/sony-playstation-4-500-pal-2kol-gta-5-hdmi-P35511389

Yuzde 25 cek varsa 1250 tl sicak gibi

• 50tl N11 Bonus para kredi kartına mı geliyor yoksa N11 hesabına mı yükleniyor?

Şunun için soruyorum; yüzde 20 indirimi olan bir N11 hesabı alacağım 50tl bonus o kişinin hesabına gidecekse almanın anlamı yok.

50TL bonus indirimini kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
  • Benim gibi yılbasını bekleyen var mı? Yoksa gereksiz mi umutlanıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

50tl N11 Bonus para kredi kartına mı geliyor yoksa N11 hesabına mı yükleniyor?

Şunun için soruyorum; yüzde 20 indirimi olan bir N11 hesabı alacağım 50tl bonus o kişinin hesabına gidecekse almanın anlamı yok.

edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 15 Aralık 2015; 14:50:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

"n11 bonus" dediği için n11 de kullanabileceğin bi kupon olarak düşün.

Yanlış bilgi vermeyin hocam.. Bonus, kullanmış olduğunuz bonus kredi kartına puan olarak yansıyacaktır.. Bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owermars -- 15 Aralık 2015; 14:42:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: owermars

quote:

quote:

Yanlış bilgi vermeyin hocam.. Bonus, kullanmış olduğunuz bonus kredi kartına puan olarak yansıyacaktır.. Bilginiz olsun

N11 Bonus benim bildiğim o şekilde oluyor. Demek ki yanlış biliyormuşum.

Yanlış bilgilendirmiş olmayım. Ben siliyorum mesajı. Sizde silin isterseniz.

• O zaman fiyati 1319 du hocam ben 55 tl indirimli cek kullanarak 1264 tl ye almistim

• quote:

Orijinalden alıntı: owermars

quote:

quote:

Asıl sen yanlış bilgi veriyorsun n11 den kazanılan bonus sadece n11 de geciyor n11 için durum o şekilde diğer sitelerde böyle bi durum söz konusu degil

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    N11de geçerli ama hesaba tanımlanmiyor.. Kredi kartına tanımlanıyor.

Edit: Kampanya dahilinde kazanılan n11 bonus’lar, 07-14 Ocak 2016 tarihleri arasında aynı kartla* yapılan harcamalarda kullanılabilecektir. Kazanılan n11 bonuslar kullanılmadığı takdirde 15 Ocak 2016 tarihinde geri alınacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owermars -- 15 Aralık 2015; 20:43:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • owermars kullanıcısına yanıt
    Aynen dogrudur kupon değil kredi kartına n11 bonus olarak tanimlanir sadece n11 de geçer..

• 
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.