'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 33269 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
ps3 ü bende almayı düşünüyorum tamam para hazır ama alsam şimdi 1 oyunum olcak oda sıkacak bi günden sonra .. 1 ay oynadım tek oyunu desek bi bf3 gibi oyun almak isterim oyunda 140 lira o yüzden planım her seferinde yatıyo
Bu nasıl bir konuşma tarzı Allah aşkına. Bende 550 ye satan varsa alırım dedim diyorum da. Kimseyi ilgilendirmez bu durum. Tıpkı 1000 liraya satana kimsenin bir şey demeye hakkı olmadığı gibi. İsteyen istediği fiyattan alır yada almaz. Ama benim naçizane önerim buradaki arkadaşlara yazdığınız kadar vodafone@grouponturkey.zendesk.com adresine mail gönderin yada https://firsat.vodafone...ww/trunk.php?t=iletisim bu adresteki iletişim bilgilerini kullanarak iletişime geçip Vodafone dan kampanyanın tekrarlanmasını isteyin. Belki tekrarlanabilir.
Ayrıca bence de konu ekseninden sapmasın. Sıcak fırsatları paylaşmaya devam edelim.
teşekkürler. aldırdığım arkadaşıma sordum.kağıda sarılı gelmiş ve sadece adres yazan sticker varmış. kargocuda kalmış olabilir mi? faturaya gerek varmı garanti için ?
Fatura da adreste yaziyordu. İnsallah atmamistir.
kargoyu aradım haber verdim yarın gidicem kargoya bakalım .inşallah bulurlar.
kargo şubesine gittim bugün bizde yok irsaliyesi dediler. satın alan arkadaşlardan birisi faturada yazan firmanın ismini ve telefon numarasını bana p.m ile gönderebilirmi lütfen. fotokopisini yollasınlar bari faturanın.
İnterlink firması, kampanyalı satış yapan firmalara ürün temin eden bir şirket. İsterseniz interlink firmasıyla irtibat kurup, kaç kişiye kadar olunca bize ürün temin edeceklerini araştıralım. Anladığım kadarıyla firma tek bir kişiye ürün satacak gibi durmuyor. Michelin lastik kampanyası gibi toplanalım hep birlikte ne dersiniz?
3,50 versiyon 320 gb ps3+gt5 oyun+2. orjinal ds3 kol+50 tl money para 900 tl /12 taksitle geçen hafta migrostan aldım. bu saatten sonra 3,50 versiyon bulamam diye verdim parayı aldım. bu işin ticaretini yapmıyorsanız üçe beşe bakmayın alın. uzun aradan sonra şu an deliler gibi oyun oynuyorum yaş 30 olmuş 6 adet ps3 daha vardı hepsinin versiyonuna baktık 3,60 çıktı. böyle kıyıda köşede kalmış marketlerde eski versiyon bulabilirsiniz tabi tv ye bağlayıp versiyonuna bakmak biraz zahmetli oluyor bu da böyle bi anımdı paylaşayım dedim
MOve paketi alacaklar için az önce ew katoloğunda gördüm yeni çıkan 2 li move kollu 320 gb ps3 paketlerinin yanında ape escape adlı oyun var birde extradan infamous 2 veya resistant 3 mü ne onu seçmenizi istiyorlar...
Aynı gencturkcell kampanyası gibi orda 799 tl idi burda en azından 2.vi move kolu eklemişler 899 tl bence iyi fiyat
İnterlink firması, kampanyalı satış yapan firmalara ürün temin eden bir şirket. İsterseniz interlink firmasıyla irtibat kurup, kaç kişiye kadar olunca bize ürün temin edeceklerini araştıralım. Anladığım kadarıyla firma tek bir kişiye ürün satacak gibi durmuyor. Michelin lastik kampanyası gibi toplanalım hep birlikte ne dersiniz?
Bence de bu konuda birlik olalım. Uygun fiyata alabiliriz.
uygundan kastınız nedir ama forumda 100 tane ps3 alacak üye bulursunuz. 600 liraysa alınır oyun hediyeli filan isim toplayacak olan varsa benim kini yazın isterseniz ayrı bir konu açalım
uygundan kastınız nedir ama forumda 100 tane ps3 alacak üye bulursunuz. 600 liraysa alınır oyun hediyeli filan isim toplayacak olan varsa benim kini yazın isterseniz ayrı bir konu açalım
Aynen isim toplayalım, güzel bir organize ile firmaya müracaat edelim..
carrefour da 650 tl 12 taksit e 160 gb PS3 var epeydir , ilgilenenlerin dikkatine
hangi carrefour daha 2 saat once ordaydım 900 liraya 2 oyun hedıyeli satıyorlar
valla bende merakla cevap bekliyorum
Haramidere Carrefour'da , Torium alışverişmerkezini geçince sağda ki Carrefour.Uzun zamandır bu fiyat , en son salı günü baktım bayağı vardı ürün kalmaması ihtimali çok düşük bence.
carrefour da 650 tl 12 taksit e 160 gb PS3 var epeydir , ilgilenenlerin dikkatine
hangi carrefour daha 2 saat once ordaydım 900 liraya 2 oyun hedıyeli satıyorlar
valla bende merakla cevap bekliyorum
Haramidere Carrefour'da , Torium alışverişmerkezini geçince sağda ki Carrefour.Uzun zamandır bu fiyat , en son salı günü baktım bayağı vardı ürün kalmaması ihtimali çok düşük bence.
teşkkür ederim, ne yazık ki istanbulda yaşamıyorum
Her carrefour'da aynı ürün ve fiyat olmaması da tuhaf .Kadıköy de de benzer fiyatlar var.Ben pek kullanmam ama sanal pazar falan üzerinden kredi kartına taksit de yapıyorlarmış.
hocam bu biraz fantzi gibi olur,
neticede bunu 499 a veren interlink değil, interlink vodafone'a 600 700 e veriyodur, aradaki farkı da vodafon karşılıyor. Mesela wii de vatanda 350 400 tl ama freezone'da 200 tl idi. vatana da başvuralım 200 den versin de deriz ama bu imkansız.
ps3 ü bende almayı düşünüyorum tamam para hazır ama alsam şimdi 1 oyunum olcak oda sıkacak bi günden sonra .. 1 ay oynadım tek oyunu desek bi bf3 gibi oyun almak isterim oyunda 140 lira o yüzden planım her seferinde yatıyo
hocam psn kardeşliği var playstation network yani... ps storeda çıkan oyunları 2 kişi alıp indirebiliyosun fiyat yarıya bölünüyo.. bf3 de var fiyatı 120 tl kişi başı 60 tl ye geliyor.. böle yapabilirsin.. ama her oyun yok tabi..
Kopya oyun oynayabilmek için hangi versiyonu almam gerekiyor?(bunu net açıklarsanız sevirim). Aslında ben move'lu almak istiyorum ama sizce move paket almaya değer mi? Yeterince oyun var mı move için. 320 gb mı almalıyım, 160 gb mı? Yani playstation'a bu kadar yüksek hafıza niçin gerekli? sadece oyun ve film depolamak için mi?
Şu anda piyasada bunlardan daha uygun fiyatlı bir kampanya var mı bildiğiniz? Bu fiyatlar nasıl? Teşekkürler şimdiden.
Freezone'cuların bilgisine: Fifa 2012 nihayet kırıldı. 3.55 cihazlarınızda oynayabilirsiniz. Satıp satmama konusunda kararsız olanlar belki bu sayede daha rahat karar verir.
Arkadaslar bende 3.55 ps3 var ben sımdı buna pes12 yada fıfa12 taksam benden dırek guncelleme yapmamımı ısteyecek_? Yoksa sadece multı oynamam ıcın mı yukseltme yapmam gerekıyor. Bırde bu fıfa12 kırıldı falan dıyorsunuz ama bu ıslemlerı evde yapabılıyormuyuz ya da yazıcıoglunda falan yapan yer var mı! Khalkedon var yardımcıda oluyorlar sagolsunlar ama taa bakırkoyde
3.55 cfwli olarak sadece fifa 2012yi oynayabilirsiniz (4.00 a güncelleme gerekmeden) pes 2012'yi kopya olarak şu anda 3.55 cfw'de kullanmak mümkün değil,pes 2012yi orjinal oynamak istersenizde 3.55 sürümünü güncellemeniz gerekecek,buda eskiden oynadığınız (kopya) oyunları oynayamıyacağınız anlamına geliyor.umarım açıklayıcı olmuştur.
Vodafone Freezone'dan aldığım ps3'ü dün kargodan teslim aldım, kontrol ettim ve version 3.55 jealbreak yapılabilir. Ben daha yüksek bekliyordum ama süpriz oldu benim için.
Gençler bu cfw olayı beni sarmadı zaten evde guzel bır pc var oyun oynayacak ısem ondan oynarım. Onlıne olmadan ve movesuz bu ps3 benı sarmayacak. Vatanın kampanyası olan movelu paketı almak ıstıyorum. Yada 3.55 ı guncelleyecegım yazık olacak. Satın almak ısteyen olursa 3.55 versıyon ps3u satacağım. Taksıtlı almak ısteyen olur ıse de vatana gıderız beraber ben aradakı farkı ve ps3 u verırım bende vatanın paketını alırım guzel guzel anlasırız:)
Gençler bu cfw olayı beni sarmadı zaten evde guzel bır pc var oyun oynayacak ısem ondan oynarım. Onlıne olmadan ve movesuz bu ps3 benı sarmayacak. Vatanın kampanyası olan movelu paketı almak ıstıyorum. Yada 3.55 ı guncelleyecegım yazık olacak. Satın almak ısteyen olursa 3.55 versıyon ps3u satacağım. Taksıtlı almak ısteyen olur ıse de vatana gıderız beraber ben aradakı farkı ve ps3 u verırım bende vatanın paketını alırım guzel guzel anlasırız:)
Üstad sen ikinci ele aç ilan illaki satılır(tabi çok istemezsen)
ya ben talibim, sanalpazar üzerinden alırım, ben taksitle almış olurum sen de paranı peşin almış olursun, yeter ki anlaşabilelim...
Ben şuanda yazanı söylüyorum yoksa son 6 aydır cumartesiden sonra mağazalarda da oluyor. Ben kendimi güvene almak için netten aldım. Yarın mağazada satışa sunulur ise bende netteki siparişi iptal edip mağazadan alacağım:)
iPhone5 16GB [Beyaz]___iPad 3 16GB [Siyah]___Salcano NG650___Samsung 51D550 3D Plazma___SAMSUNG SSG-4100GB Active 3D glasses___Logitech Z5500___ 28.000 tl_2011 FIAT FIORINO SİYAH 1.3 M.JET EMOTION 14.000 KM
Ben şuanda yazanı söylüyorum yoksa son 6 aydır cumartesiden sonra mağazalarda da oluyor. Ben kendimi güvene almak için netten aldım. Yarın mağazada satışa sunulur ise bende netteki siparişi iptal edip mağazadan alacağım:)
Mağazadan gitti aldım bugün.İnternette ki fiyata satıyorlar.
Mağazadan gitti aldım bugün.İnternette ki fiyata satıyorlar.
Hangi paketi aldınız acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 15 Ocak 2012; 12:01:29 >
Merhaba Orta Dünya sevenleri. LotRO-Turkey, orta-dünyayı en canlı haliyle bizlere sunan The Lord of the Rings Online oyunun resmi bir fan sitesidir. Oyunla ilgili güncel haberleri, rehberleri, yardımlaşmayı bulabileceğiniz tek Türkçe ortamdır. www.lotro-turkey.com