Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Sony Playstation için Sıcak Fırsatlar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Yazdır
Sayfa: <<     136 [138] 140 141 142 143 144 145      >>
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş

282 Mesaj
11 Ocak 2012; 13:02:56 

Freezone müşteri hizmetlerine ulaştım. Cuma gününe kadar kademeli olarak ürünleri kargoya vereceklerini söylediler.

Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap.

25 Mesaj
11 Ocak 2012; 14:13:47 

quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh-13

Freezone müşteri hizmetlerine ulaştım. Cuma gününe kadar kademeli olarak ürünleri kargoya vereceklerini söylediler.

eyvallah kardeşim bilgi için

282 Mesaj
11 Ocak 2012; 14:34:26 

quote:

Orijinalden alıntı: catamaranoo

quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh-13

eyvallah kardeşim bilgi için

Ne demek kardeşim. Bi gelseydi de rahatlasaydık (:

Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap.

1 Mesaj
11 Ocak 2012; 16:51:15 

Asıl fasulye gibi biz kaldık ortada iyi mi.. Turkcell de Vodafone da Ps3 kampanyası yaptı bizim Avea da tık yok. Beyler buyrun Avea nın duvarı.

http://www.facebook.com/avea?sk=wall

Ben yazdım ps3 kampanyası istiyoruz diye..

465 Mesaj
11 Ocak 2012; 16:56:16 

ps3 ü bende almayı düşünüyorum tamam para hazır ama alsam şimdi 1 oyunum olcak oda sıkacak bi günden sonra .. 1 ay oynadım tek oyunu desek bi bf3 gibi oyun almak isterim oyunda 140 lira o yüzden planım her seferinde yatıyo

192 Mesaj
11 Ocak 2012; 17:11:24 

quote:

Orijinalden alıntı: youkiboy

Asıl fasulye gibi biz kaldık ortada iyi mi.. Turkcell de Vodafone da Ps3 kampanyası yaptı bizim Avea da tık yok. Beyler buyrun Avea nın duvarı.

http://www.facebook.com/avea?sk=wall

Ben yazdım ps3 kampanyası istiyoruz diye..

Bilinçlenelim diyorlar birde utanmadan. Çok sağlam bilinçleniyoruz. Taahhütüm bitsin 1 dakka durmam.

black&white

1334 Mesaj
11 Ocak 2012; 17:53:13 

quote:

Orijinalden alıntı: orkfey

550 ye istiyenler boş mezar var verelim miiii?

Bu nasıl bir konuşma tarzı Allah aşkına.
Bende 550 ye satan varsa alırım dedim diyorum da. Kimseyi ilgilendirmez bu durum. Tıpkı 1000 liraya satana kimsenin bir şey demeye hakkı olmadığı gibi. İsteyen istediği fiyattan alır yada almaz. Ama benim naçizane önerim buradaki arkadaşlara yazdığınız kadar vodafone@grouponturkey.zendesk.com adresine mail gönderin yada https://firsat.vodafone...ww/trunk.php?t=iletisim bu adresteki iletişim bilgilerini kullanarak iletişime geçip Vodafone dan kampanyanın tekrarlanmasını isteyin. Belki tekrarlanabilir.

Ayrıca bence de konu ekseninden sapmasın. Sıcak fırsatları paylaşmaya devam edelim.

I'm gonna make him an offer, he can't refuse
Psn ID: Thebaboli

946 Mesaj
11 Ocak 2012; 19:07:24 

carrefour da 650 tl 12 taksit e 160 gb PS3 var epeydir , ilgilenenlerin dikkatine

4410 Mesaj
11 Ocak 2012; 19:11:27 

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Ps3 kutusu koli kagidina sarilmis halde geldi benim. Kagidin ustune de faturayi yapistirmislardi.

teşekkürler.
aldırdığım arkadaşıma sordum.kağıda sarılı gelmiş ve sadece adres yazan sticker varmış.
kargocuda kalmış olabilir mi?
faturaya gerek varmı garanti için ?

Fatura da adreste yaziyordu. İnsallah atmamistir.

kargoyu aradım haber verdim yarın gidicem kargoya bakalım .inşallah bulurlar.

kargo şubesine gittim bugün bizde yok irsaliyesi dediler.
satın alan arkadaşlardan birisi faturada yazan firmanın ismini ve telefon numarasını bana p.m ile gönderebilirmi lütfen.
fotokopisini yollasınlar bari faturanın.

8 Ball Pool Multiplayer Nick: e_capkan

1825 Mesaj
11 Ocak 2012; 19:14:23 

@e_capkan alıntı yapmadım şişmesin diye ;

İNTERLİNK İTHALAT İHRACAT VE PAZARLAMA A.Ş.

Yeşilce Mahallesi Diken Sok.No:1
34418 4.Levent-İSTANBUL

Tel (0212) 324 77 01
Faks : (0212) 324 77 30

E-posta : info@interlink.com.tr

693 Mesaj
11 Ocak 2012; 19:58:37 

İnterlink firması, kampanyalı satış yapan firmalara ürün temin eden bir şirket. İsterseniz interlink firmasıyla irtibat kurup, kaç kişiye kadar olunca bize ürün temin edeceklerini araştıralım. Anladığım kadarıyla firma tek bir kişiye ürün satacak gibi durmuyor. Michelin lastik kampanyası gibi toplanalım hep birlikte ne dersiniz?

Km.si Düşürülmüş araç almak istemiyorsanız, Ankara'dan Abdullah ve Bedriye ÜSTÜN çiftine bulaşmayın, aman ha!!!

4410 Mesaj
11 Ocak 2012; 20:39:41 

quote:

@e_capkan alıntı yapmadım şişmesin diye ;

İNTERLİNK İTHALAT İHRACAT VE PAZARLAMA A.Ş.

Yeşilce Mahallesi Diken Sok.No:1
34418 4.Levent-İSTANBUL

Tel (0212) 324 77 01
Faks : (0212) 324 77 30

E-posta : info@interlink.com.tr

teşekkür ederim.

ps3ün kutusundan çıkan vodafone broşürlerindeki indirimli ürünler nerden alınıyor?

8 Ball Pool Multiplayer Nick: e_capkan

317 Mesaj
11 Ocak 2012; 21:51:11 

Arkadaşlar hiç 500-550 liraya ps3 kampanyası var mı suan yada bu fiyatlarda sıfır ps3 bulan linkini atabilirmi..?

2736 Mesaj
11 Ocak 2012; 22:04:33 

Arkadaş bir alamadım şu aleti.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..

2497 Mesaj
12 Ocak 2012; 0:06:21 

500e alıp 500-550 e satan yok sanırımbirde dalga gecmek için zebani gibi boş mezardan bahsediyorlar sanırım kendilerini fasulyeden nimetten sayıyorlar

GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE

232 Mesaj
12 Ocak 2012; 8:02:06 

3,50 versiyon 320 gb ps3+gt5 oyun+2. orjinal ds3 kol+50 tl money para 900 tl /12 taksitle geçen hafta migrostan aldım. bu saatten sonra 3,50 versiyon bulamam diye verdim parayı aldım. bu işin ticaretini yapmıyorsanız üçe beşe bakmayın alın. uzun aradan sonra şu an deliler gibi oyun oynuyorum yaş 30 olmuş 6 adet ps3 daha vardı hepsinin versiyonuna baktık 3,60 çıktı. böyle kıyıda köşede kalmış marketlerde eski versiyon bulabilirsiniz tabi tv ye bağlayıp versiyonuna bakmak biraz zahmetli oluyor
bu da böyle bi anımdı paylaşayım dedim

***ADANA***2012 (FB7) Civic Elegance Eco(full) Otomatik Beyaz

1282 Mesaj
12 Ocak 2012; 13:13:28 

MOve paketi alacaklar için az önce ew katoloğunda gördüm yeni çıkan 2 li move kollu 320 gb ps3 paketlerinin yanında ape escape adlı oyun var birde extradan infamous 2 veya resistant 3 mü ne onu seçmenizi istiyorlar...

Aynı gencturkcell kampanyası gibi orda 799 tl idi burda en azından 2.vi move kolu eklemişler 899 tl bence iyi fiyat

0 Mesaj
12 Ocak 2012; 14:43:09 

move'la beraber düşünenler bu kampanyayı kaçırmasınlar derim.

http://www.electroworld.com.tr/urunler/sony-ps3-320-gb-2-motion-controller-ape-escape-oyun-paketi.aspx

1334 Mesaj
12 Ocak 2012; 16:29:20 

quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

İnterlink firması, kampanyalı satış yapan firmalara ürün temin eden bir şirket. İsterseniz interlink firmasıyla irtibat kurup, kaç kişiye kadar olunca bize ürün temin edeceklerini araştıralım. Anladığım kadarıyla firma tek bir kişiye ürün satacak gibi durmuyor. Michelin lastik kampanyası gibi toplanalım hep birlikte ne dersiniz?

Bence de bu konuda birlik olalım. Uygun fiyata alabiliriz.

149 Mesaj
12 Ocak 2012; 17:22:34 

quote:

Orijinalden alıntı: sesuba

http://www.electroworld.com.tr/urunler/sony-ps3-320-gb-2-motion-controller-ape-escape-oyun-paketi.aspx

Bu kampanya nasıl arkadaşlar?

NOT: Freezone kampanyasından bağımsız cevaplarsanız sevinirim.

619 Mesaj
12 Ocak 2012; 17:35:16 

quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

carrefour da 650 tl 12 taksit e 160 gb PS3 var epeydir , ilgilenenlerin dikkatine

hocam mağazada mı online satışı var mı? ben bulamadım, 650 bence iyi faiyat, almayı düşünüyorum. yardımcı olurmusunuz?

417 Mesaj
12 Ocak 2012; 17:40:12 

quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

uygundan kastınız nedir ama forumda 100 tane ps3 alacak üye bulursunuz. 600 liraysa alınır oyun hediyeli filan isim toplayacak olan varsa benim kini yazın isterseniz ayrı bir konu açalım

PSN: TaTa_TR

Battlefield 3

266 Mesaj
12 Ocak 2012; 17:41:16 

quote:

Orijinalden alıntı: eminnarin

quote:

Bu kampanya nasıl arkadaşlar?

NOT: Freezone kampanyasından bağımsız cevaplarsanız sevinirim.

mevcuttaki en iyi kampanya görünüyor.bence alınır

417 Mesaj
12 Ocak 2012; 17:41:34 

quote:

hangi carrefour daha 2 saat once ordaydım 900 liraya 2 oyun hedıyeli satıyorlar

Battlefield 3

619 Mesaj
12 Ocak 2012; 17:43:14 

quote:

Orijinalden alıntı: alatay

quote:

valla bende merakla cevap bekliyorum

693 Mesaj
12 Ocak 2012; 18:25:43 

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

uygundan kastınız nedir ama forumda 100 tane ps3 alacak üye bulursunuz. 600 liraysa alınır oyun hediyeli filan isim toplayacak olan varsa benim kini yazın isterseniz ayrı bir konu açalım

Aynen isim toplayalım, güzel bir organize ile firmaya müracaat edelim..

Km.si Düşürülmüş araç almak istemiyorsanız, Ankara'dan Abdullah ve Bedriye ÜSTÜN çiftine bulaşmayın, aman ha!!!

417 Mesaj
12 Ocak 2012; 18:29:19 

kim uğraşacak bu kadar detYLI BİR ŞEKİLDE varmı gönüllü olacak

Battlefield 3

946 Mesaj
12 Ocak 2012; 19:23:16 

quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

quote:

quote:

Haramidere Carrefour'da , Torium alışverişmerkezini geçince sağda ki Carrefour.Uzun zamandır bu fiyat , en son salı günü baktım bayağı vardı ürün kalmaması ihtimali çok düşük bence.

619 Mesaj
12 Ocak 2012; 19:26:59 

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

quote:

quote:

Haramidere Carrefour'da , Torium alışverişmerkezini geçince sağda ki Carrefour.Uzun zamandır bu fiyat , en son salı günü baktım bayağı vardı ürün kalmaması ihtimali çok düşük bence.

teşkkür ederim, ne yazık ki istanbulda yaşamıyorum

946 Mesaj
12 Ocak 2012; 19:30:09 

Her carrefour'da aynı ürün ve fiyat olmaması da tuhaf .Kadıköy de de benzer fiyatlar var.Ben pek kullanmam ama sanal pazar falan üzerinden kredi kartına taksit de yapıyorlarmış.

946 Mesaj
12 Ocak 2012; 19:33:14 

Aynı ürün 160 gb lık , Gold da netten alışverişte %18 kdv indirimi , bonus ,axess 12 , world 9 taksit 689 TL .Link : http://www.gold.com.tr/...0GB-KONSOL-Oyun-Konsolu

4765 Mesaj
12 Ocak 2012; 20:56:50 

quote:

hocam bu biraz fantzi gibi olur,

neticede bunu 499 a veren interlink değil, interlink vodafone'a 600 700 e veriyodur, aradaki farkı da vodafon karşılıyor. Mesela wii de vatanda 350 400 tl ama freezone'da 200 tl idi. vatana da başvuralım 200 den versin de deriz ama bu imkansız.

Alper ŞEN
KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y

174 Mesaj
12 Ocak 2012; 21:09:31 

1116 Mesaj
12 Ocak 2012; 21:23:49 

Arkadaslar garantisiz spot satilanlarin fiyatlari nasil yazicioglu/dogubank piyasasinda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1097 Mesaj
13 Ocak 2012; 1:08:44 

Arkadaşlar bence iyi fırsat; PS3 Move Motion Controller Z Con, PS3 inFAMOUS 2, EyeCam, PS3 Oyun: The Fight FİYATA DAHİL 850 Tl

http://www.vatanbilgisa...details.aspx?I_ID=58057

886 Mesaj
13 Ocak 2012; 2:50:20 

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

ps3 ü bende almayı düşünüyorum tamam para hazır ama alsam şimdi 1 oyunum olcak oda sıkacak bi günden sonra .. 1 ay oynadım tek oyunu desek bi bf3 gibi oyun almak isterim oyunda 140 lira o yüzden planım her seferinde yatıyo

hocam psn kardeşliği var playstation network yani... ps storeda çıkan oyunları 2 kişi alıp indirebiliyosun fiyat yarıya bölünüyo.. bf3 de var fiyatı 120 tl kişi başı 60 tl ye geliyor.. böle yapabilirsin.. ama her oyun yok tabi..

Kusursuz bir dost ararsan bir ömür biter, teselli ararsan gözyaşı yeter.Sevme belki ihanet eder, sevmek istersen Allah Ve Resulü Yeter.

65 Mesaj
13 Ocak 2012; 4:11:50 

Uzun zamandır ps3 almak istiyordum, artık en uygun yeri bulup alacağım. Ancak önce birkaç sorum var.

Kopya oyun oynayabilmek için hangi versiyonu almam gerekiyor?(bunu net açıklarsanız sevirim).
Aslında ben move'lu almak istiyorum ama sizce move paket almaya değer mi? Yeterince oyun var mı move için.
320 gb mı almalıyım, 160 gb mı? Yani playstation'a bu kadar yüksek hafıza niçin gerekli? sadece oyun ve film depolamak için mi?

Şu anda piyasada bunlardan daha uygun fiyatlı bir kampanya var mı bildiğiniz? Bu fiyatlar nasıl? Teşekkürler şimdiden.

http://www.electroworld...escape-oyun-paketi.aspx

http://www.vatanbilgisa...details.aspx?I_ID=58057

278 Mesaj
13 Ocak 2012; 5:04:51 

Freezone'cuların bilgisine:
Fifa 2012 nihayet kırıldı. 3.55 cihazlarınızda oynayabilirsiniz. Satıp satmama konusunda kararsız olanlar belki bu sayede daha rahat karar verir.

34 Mesaj
13 Ocak 2012; 12:22:23 

273 Mesaj
13 Ocak 2012; 13:07:41 

quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

Arkadaslar bende 3.55 ps3 var ben sımdı buna pes12 yada fıfa12 taksam benden dırek guncelleme yapmamımı ısteyecek_? Yoksa sadece multı oynamam ıcın mı yukseltme yapmam gerekıyor. Bırde bu fıfa12 kırıldı falan dıyorsunuz ama bu ıslemlerı evde yapabılıyormuyuz ya da yazıcıoglunda falan yapan yer var mı! Khalkedon var yardımcıda oluyorlar sagolsunlar ama taa bakırkoyde

3.55 cfwli olarak sadece fifa 2012yi oynayabilirsiniz (4.00 a güncelleme gerekmeden) pes 2012'yi kopya olarak şu anda 3.55 cfw'de kullanmak mümkün değil,pes 2012yi orjinal oynamak istersenizde 3.55 sürümünü güncellemeniz gerekecek,buda eskiden oynadığınız (kopya) oyunları oynayamıyacağınız anlamına geliyor.umarım açıklayıcı olmuştur.

253 Mesaj
13 Ocak 2012; 13:33:07 

Vodafone Freezone'dan aldığım ps3'ü dün kargodan teslim aldım, kontrol ettim ve version 3.55 jealbreak yapılabilir. Ben daha yüksek bekliyordum ama süpriz oldu benim için.

Türk kızlarını sabun yapsinlar, Rus kızları yıkansın.

1239 Mesaj
13 Ocak 2012; 14:12:31 

Gençler bu cfw olayı beni sarmadı zaten evde guzel bır pc var oyun oynayacak ısem ondan oynarım. Onlıne olmadan ve movesuz bu ps3 benı sarmayacak. Vatanın kampanyası olan movelu paketı almak ıstıyorum. Yada 3.55 ı guncelleyecegım yazık olacak. Satın almak ısteyen olursa 3.55 versıyon ps3u satacağım. Taksıtlı almak ısteyen olur ıse de vatana gıderız beraber ben aradakı farkı ve ps3 u verırım bende vatanın paketını alırım guzel guzel anlasırız:)

nemo plus iuris ad alium tranferre potest quam ipse habet
ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.

371 Mesaj
13 Ocak 2012; 14:53:42 

quote:

Gençler bu cfw olayı beni sarmadı zaten evde guzel bır pc var oyun oynayacak ısem ondan oynarım. Onlıne olmadan ve movesuz bu ps3 benı sarmayacak. Vatanın kampanyası olan movelu paketı almak ıstıyorum. Yada 3.55 ı guncelleyecegım yazık olacak. Satın almak ısteyen olursa 3.55 versıyon ps3u satacağım. Taksıtlı almak ısteyen olur ıse de vatana gıderız beraber ben aradakı farkı ve ps3 u verırım bende vatanın paketını alırım guzel guzel anlasırız:)

Üstad sen ikinci ele aç ilan illaki satılır(tabi çok istemezsen)

693 Mesaj
13 Ocak 2012; 19:10:02 

quote:

ya ben talibim, sanalpazar üzerinden alırım, ben taksitle almış olurum sen de paranı peşin almış olursun, yeter ki anlaşabilelim...

693 Mesaj
13 Ocak 2012; 20:00:46 

Biri şu ilanı inceleyip bana bir fikir verebilir mi? Çünkü fiyat çok ucuz ve anladığım kadarıyla 1 yıl firma garantili, nasıl bulaşmaya değer mi?

http://www.sahibinden.c...-garanti-70958326/detay

149 Mesaj
13 Ocak 2012; 21:33:27 

Merhaba,

Sizlerden bir konuda görüş almak istiyorum. Şöyle ki, 1125 TL'ye aşağıdaki ürünleri satın alacağım.

PS3 320 GB Move Paket (1 kamera, 2 kablosuz kumanda ve Fight oyunlu)
+
Resistance 3 ve Sports Champions
+
2 DualShock
+
HDMI Kablo

Sizce nasıl?

Uzaklaştırılmış
Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
13 Ocak 2012; 21:38:43 

quote:

Merhaba,

Sizlerden bir konuda görüş almak istiyorum. Şöyle ki, 1125 TL'ye aşağıdaki ürünleri satın alacağım.

+
+
2 DualShock
+
HDMI Kablo

Sizce nasıl?

Bunu 999 liraya aldım ElectroWorld'den.. Yoksa kafayı yiyecektim 2. el forumlarında geze geze.

612 Mesaj
13 Ocak 2012; 22:03:21 

320 gb ps3+ps move+infamous 2+eye cam+the fight 850 tl

Nasıldır fiyat alınır mı?

30+ Yaş FUT Duayenleri Kulübü

+30 ultimate cup I-ultimate cup II Birincisi

Her sene sensin şampiyon..19..

149 Mesaj
13 Ocak 2012; 22:06:24 

quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

quote:

Merhaba,

+
+
2 DualShock
+
HDMI Kablo

Sizce nasıl?

Bunu 999 liraya aldım ElectroWorld'den.. Yoksa kafayı yiyecektim 2. el forumlarında geze geze.

quote:

Bu durumda fazladan 2 oyun + 1 Joystick ve HDMI kablo 125 TL farka değer diye düşünüyorum.

Uzaklaştırılmış
Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
13 Ocak 2012; 22:10:25 

quote:

Orijinalden alıntı: mert2358

Alınma mı? Bana göre alınır ama sen yine de başka yorum bekle. Hep böyle oluyor. Alıyorum bir ürün, daha uygun fiyatlısı 1-2 saat sonra karşımda.

91 Mesaj
13 Ocak 2012; 23:39:53 

Vodafone freezone dan aldığımız ps3 faturası ile Electroworde gitsek aCaba aYnı fiyata verirler mi? :)

612 Mesaj
14 Ocak 2012; 1:09:39 

quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

quote:

Alınma mı? Bana göre alınır ama sen yine de başka yorum bekle. Hep böyle oluyor. Alıyorum bir ürün, daha uygun fiyatlısı 1-2 saat sonra karşımda.

Sabah erkenden gidiyorum vatana bunu almak için

1239 Mesaj
14 Ocak 2012; 1:50:38 

Ben şuanda yazanı söylüyorum yoksa son 6 aydır cumartesiden sonra mağazalarda da oluyor. Ben kendimi güvene almak için netten aldım. Yarın mağazada satışa sunulur ise bende netteki siparişi iptal edip mağazadan alacağım:)

nemo plus iuris ad alium tranferre potest quam ipse habet
ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.

1560 Mesaj
14 Ocak 2012; 9:13:03 

hangi ps3 hesaplı vatanda..
bir sürü paket var..
bir sürü fiyat var..
http://www.vatanbilgisa...3&prcmin=500&prcmax=999

iPhone5 16GB [Beyaz]___iPad 3 16GB [Siyah]___Salcano NG650___Samsung 51D550 3D Plazma___SAMSUNG SSG-4100GB Active 3D glasses___Logitech Z5500___
28.000 tl_2011 FIAT FIORINO SİYAH 1.3 M.JET EMOTION 14.000 KM

2497 Mesaj
14 Ocak 2012; 11:17:54 

quote:

Orijinalden alıntı: efpa

hangi ps3 hesaplı vatanda..
bir sürü paket var..
bir sürü fiyat var..
http://www.vatanbilgisa...3&prcmin=500&prcmax=999

orada 666 tlye hesaplı görünmüyor mu?

GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE

612 Mesaj
14 Ocak 2012; 11:39:30 

quote:

Ben şuanda yazanı söylüyorum yoksa son 6 aydır cumartesiden sonra mağazalarda da oluyor. Ben kendimi güvene almak için netten aldım. Yarın mağazada satışa sunulur ise bende netteki siparişi iptal edip mağazadan alacağım:)

Mağazadan gitti aldım bugün.İnternette ki fiyata satıyorlar.

1334 Mesaj
14 Ocak 2012; 16:18:49 

quote:

quote:

Mağazadan gitti aldım bugün.İnternette ki fiyata satıyorlar.

Hangi paketi aldınız acaba?

30 Mesaj
14 Ocak 2012; 17:32:34 

bende almıştım freezone dan ps3 hala gelecek geri zekalı mng koskoca kargoyu kaybetmiş yaa varmı böle bişey

673 Mesaj
15 Ocak 2012; 12:00:48 

quote:

Ben aldım kuzenim sağolsun telefon ile haber vermişti dün gidip aldık ^^

Electroworld bakırköy capacity'de ben aldığımda cumartesi günü 3-4 adet kalmıstı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 15 Ocak 2012; 12:01:29 >

Merhaba Orta Dünya sevenleri.
LotRO-Turkey, orta-dünyayı en canlı haliyle bizlere sunan The Lord of the Rings Online oyunun resmi bir fan sitesidir. Oyunla ilgili güncel haberleri, rehberleri, yardımlaşmayı bulabileceğiniz tek Türkçe ortamdır.
www.lotro-turkey.com

128 Mesaj
15 Ocak 2012; 22:03:07 

Yakınlarda hiç kampanya yokmu özellikle 320 gb için ?

‎"Yaş Ortalamamız 18,Ne Avrupa Zaferleri,Ne Birinci Lig Göremedik,Ama Önemli Değil,Efsane Göztepe'yi Biz Atalarımızdan Dinledik."
Sayfa:   <<     136 [138] 140 141 142 143 144 145      >>
Sayfa: <<     136 [138] 140 141 142 143 144 145      >>
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.406