Şimdi Ara

Modnation Racers'ın PS3 Demosu 18 Mayıs'ta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Oyna, yarat, paylaş sloganı ile piyasaya çıkacak olan Modnation Racers'ın reklamları şuı günlerde TV'lerde gösteriliyor. Çok geniş özelleştirme seçeneklerine sahip olacak oyunun PSP demosundan sonra PS3 demosu da onaylandı.
     
        Eğer oyunu alıp almama konusunda hala kafanızda şüphe varsa 18 Mayıs'ta PS3 sürümünün demo versiyonunu deneyebilirsiniz. Sony, demo'nun kısıtlı seçeneklerle karşımıza çıkacağını söylüyor, ama yine de bu fikir sahibi olmamız için yeterli olacak.
     
         Tek kişilik oyun modlarında yapay zekaya karşı yarışacakken multiplayer modunda ise 3 arkadaşımıza karşı bölünmüş ekranda yarışabileceğiz.
     
         Mod'unuzu ve Kart'ınızı yaratabileceğiniz Creation Station özelliği de oyunda bulunacak, ama bu özelliğin oyunun tam sürümüne göre kısıtlı olacağı söyleniyor. Tabi seçenekler bunlarla sınırlı değil, kendi yarış pistinizi yaratabilecek ve bunu tam sürümde kullanabileceksiniz.
     
         21 Mayıs'ta Avrupa'da, 25 Mayıs'ta Amerika'da piyasaya çıkacak olan Modnation Racers, Kart yarışlarına yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.
     
     







  • Oh çok iyi, iki gün sonra geliyor demo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.