Şimdi Ara

Android 2.2 Froyo için geri sayım başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Google, Froyo kod adını verdiği Android işletim sisteminin 2.2 numaralı sürümü için geri sayıma başladı. Google'ın Androdi 2.2 sistemi hakkında detaylı bilgiler henüz açığa çıkmadı fakat bilinen özellikleri Android kullanıcılarını heyecanladıracak gibi görünüyor. Google'ın Froyo kod adıyla hazırladığı Android 2.2, şu ana kadar sunulmuş olan en hızlı Android işletim sistemi olacak. Android 2.2'nin bir diğer özelliği ise dahili Adobe Flash desteği. Sitemizde Android 2.2 ve Adobe Flash'ın demosuyla ilgili haberi yayınlamış ve performansı hakkında bilgi sahibi olmuştuk.


    Google' şu ana kadar çıkardığı Android işletim sistemlerini Eclair (2,1), Donut (2.0 ve 1.6) Cupcake (1.5) olarak isimlendirmişti. Bu sürümlere verilen kod adlarının ortak özelliği her birinin tatlı adı olması. Google, Android işletim sistemi için de yine tatlı ismi kullandı. Froyo (frozen yoghurt) adı verilen işletim sistemi sembolik olarak Google merkezindeki yerini aldı. Google, daha önce yayınlanan Android versiyonlarının kod adına karşılık olarak hazırlanan plastik heykelleri merkez binasına yerleştirmişti. Google, son olarak Froyo'yu niteleyen plastik heykeli de merkez binası bahçesine yerleştirdi. Henüz üzerindeki örtünün kalkmamış olması bu sürümün yayınlamadığı anlamına geliyor.


    Edinilen bilgilere göre Google, önümüzdeki hafta içerisinde Froyo kod adlı Android 2.2 işletim sistemini kullanıma sunabilir. Son olarak Google'ın merkez binasındaki Android işletim sistemlerinin kod adlarını niteleyen plastik heykellerin görselleri ve Eclair'ın Donut ve Cupcake'in yanına yerleştirildiği görüntüleri paylaşalım.












     







  • cupcake i görünce alman pastası çekti canımyoğurt kelimesini google bile benimsemiş
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 3 Temmuz 2010; 18:58:42 >
  • evet ne diyelim, hadi hayırlısı bakalım
  • http://android-developers.blogspot.com/2010/05/android-22-and-developers-goodies.html

    Developerlar icin sdk kiti yayinlanmis, uygulamalarinizi test edin diyorlar. Bir kac haftaya telefonlara updateler dusmeye baslar deniyor. Operatorlerin onayi gecikmezse tabii. Google android ile muhtesem bir ivme yaratti bence. Simdiden gingerbread denen froyonun bir sonraki versiyonunun calismalari baslamis, ozellikle media streaming surprizleri icin gingerbread i bekleyin diyorlar. Google in bu konudaki aktifligi gercekten cezbedici, yeni telefon alacak olsam dusunurdum sirf bu haberler nedeniyle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.