Şimdi Ara

2009 HONDA CIVIC + LPG ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2009 MODEL HONDA CIVIC ARACIM VAR VE LPG TAKTUIRMAK İSTİYORUM HANGİ MODEL LPG KİTİ TAKTIRIRSAN DAHA İYİ OLUR ?



  • Merhabalar ;

    BRC Türkiye'de otomotiv firmalarının 0 km araçlarda tercih ettiği bir ürün.Gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz kaliteli ,servis ağı geniş ve distiribütör güvencesi sağlayan nadir ürünlerdendir.

    Aracınıza uygun dönüşüm kitini seçerken dikkat etmeniz gereken bir kaç başlık var.Tercih edeceğiniz ürün;

    1)KALİTELİ BİR ÜRÜN OLMALI: BRC my-07 malzeme kalitesi olarak diğer marka ürünlerden oldukça farklıdır.Bu farklılığın başında plug and driwe yani tak sür programı gelir.Bu program ile yapılan lpg kalibrasyonu maksimum %5 hata ile işlemi tamamlar.Yani montajcının müdehalesine gerek kalmaksızın ayarı doğru olarak tamamlar.Klasik lpg markalarının kalibrasyonu standarttır.sadece rolanti bölümündeki enjeksiyon sürelerini eşitleyip,kalan parametreler için standart bir yakıt haritası çıkarırlar,bu standart haritadan dolayı aracınızda zengin yada fakir karışımdan dolayı motor ikaz lambanız yanabilir.Biz bu ikaz lambasının yanmayacağını garanti ediyoruz.
    BRC yi diğer markalardan ayıran bir diğer özellik ise kullandığı ino3 enjektörleridir.Diğer marka lpg sistemleri selenoid valfli enjektörler kullanır,bu enjektörler içerisindeki yay zamanla ilk günki özelliğini yitirip motora farklı yakıt gönderebilir.bu tarz takılan enjektörler yaklaşık 5.000 km de bir ayar farklılığı yaşatır.bu enjektörler oldukça yavaştır.tepki süreleri zayıftır.Çalışan parçaları gaz ile temas eder ve dolayısıyla pis gazdan etkilenirler.BRC ino3 enjektörleri benzin enjektör prensibinde çalışır.tepki hızları oldukça yüksektir,montaj yapıldığı günden itibaren ilk günkü debilerini 100.000 km sonrada korurlar.çalışan parçaları lpg gazı ile temas etmez dolayısıyla kirli gazdan etkilenmezler.uzun ömürlüdürler.

    2)YAYGIN SERVİS AĞI VE GARANTİ: Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki BRC servisleri hizmet verdikleri ilin en iyi otogaz dönüşüm servisleridir.Aracınıza BRC marka gaz sistemi taktırdığınızda,aracınızın plaka ve şase numarası başlığı altında BRC 2A Mühendisliğin internet sitesinde bir sayfa açılır.bu sayfaya aracınza takılan tüm BRC ürünlerinin seri numaraları ,aracınıza ait tüm bilgiler,size ait iletişim ve adres bilgileri,montajı yapan servisin bilgileri ,tek tek sanal garanti belgenize işlenir.Tüm Türkiye çapında herhangi bir bayimize başvurduğunuzda aracınız web sitemizden sorgullanır ve 2 yıl 100.000 km koşulsuz garanti hizmeti alırsınız.Tüm ülke çapında garanti hizmeti vermeyen bir ürün tercih ederseniz ki bu ürün çok kaliteli bir ürün olsa dahi şehir dışında karşılaşacağınız bir sorunda hizmet alamayacaksınız .

    3)İTHALATÇI -ÜRETİCİ FİRMANIN ÖNEMİ:Tercih edeceğiniz ürün her ne kadar kaliteli ve yurt çapında hizmet veren bir ürün olsa dahi üreticisi yada ithalatçısı güvenilir değilse uzun vadede muhatap bulamayabilirsiniz.Ülkemizde bugune kadar 50 nin üzerinde lpg markası ürün satmıştır.fakat çoğu malının arkasında durmayıp ithalatı ya da üretimi bırakmış gerek lpg montaj firmaları gerekse son kullanıcılar magdur edilmiştir.

    4)BRC MONTAJ FARKLILIKLARI:Patenti firmamıza ait olan gaz pipoları sayesınde klasik lpg montajlarından farklı olarak aracınızın emme manifoltu delinmez.takılan gaz pipoları sayesinde lpg gazı yanma odasına en yakın noktadan ,en doğru açı ile gönderilir.bu ise ekstra yakıt tasarrufu ve performans artışı sağlayacak.


    http://www.ozenclerotogaz.com.tr/duyurular.php?haber_id=7

    http://www.2a-lpg.com/forum/2008-model-honda-civic-1-6-vtec-yakit-testi-t3078.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalender1

    2009 MODEL HONDA CIVIC ARACIM VAR VE LPG TAKTUIRMAK İSTİYORUM HANGİ MODEL LPG KİTİ TAKTIRIRSAN DAHA İYİ OLUR ?

    Ben HONDA Marka bir arabaya LPG Taktirmazdim!

    Bu sayfada görüyorsunuz;
    http://www.carconcepts-ilg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=140%3Afahrzeugliste-honda&catid=41%3Afahrzeuglisten&Itemid=57

    Hangi Honda olursa olsun Motorun Modifiye edilmesi lazim

    illaki taktirmak istiyorsaniz; COK USTA yani I$INI IYI BILEN birisine taktirin!
    Ne marka oldugu önemli degil! en ucuz sistem olsun Atiker olsun fark etmez!


    Evine Dö$emek istedigin Mermer iyi olmu$ ama i$cilik kötü olmu$ ne anlami var???

    ozenclerotogaz internet sayfasindaki montaj fotograflarinda negativ/kötü yani montaj hatasi görmedim! demekki yaptiklari montajlari bilincli/ustalikla yapiyorlar.




  • Merhabalar


    İtalyanın 1 numaralı markası olan LOVATO yeni bir kampanya başlatmış durumda, 10 taksitli fiyatı 1290 TL.eğer bu fiyat yüksek diyorsanız alternatif olarak yine italyan sistem olan TOMASETTO'yu önerebilirim,10 taksitli kampanya fiyatı 1100 TL.

    Eğer düşünürseniz servisimiz hizmetinizdedir.

    Erkin İPEK
    MAKİNA MÜHENDİSİ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalender1

    2009 MODEL HONDA CIVIC ARACIM VAR VE LPG TAKTUIRMAK İSTİYORUM HANGİ MODEL LPG KİTİ TAKTIRIRSAN DAHA İYİ OLUR ?

    hangi markaya karar verirseniz verin mantar gibi ordan burdan çıkıp yıllarımı verdim diyen adamları sallayın.imalatçı veya distribütörle bağlantı kurun servis tavsiyesi alın sizi en az problem yaşadığı veya promlemlerini dahi hallettirebildiği bir servise yönlendirir
  • Benim honda civic aracımda yaklaşık 6000km dir tartarini kullanıyorum, hiç arıza ışığı yanmadı performans çok iyi 7000devirlere çıktım (benzine geçme, kasılma, öksürme, ...) hiçbir sıkıntı yok, sadece ivtec açtığında araba şahlanınca acaba benzinemi geçti diye gözüm göstergeye kayıyor şahsen tartariniyi(evo8 enjektör) tavsiye ederim.

    Yeterki düzgün bir montaj yapılsın enjektör grubu monifolta olabildiğince yakın takılsın , enjektör zamanları benzin enjektörleriyle aynı zamanı yakalar biçimde kalibre edilsin vs...gerçi benim özel bir durumum vardı tartarini taktırdım tartariniden önce BRC düşünüyordum. (faruksevgliye montaj yaptıracaktım nasip değilmiş)

    Bence macera aramayın kesinlikle aracınızın marka modeliyle montaj yapılmış kişilerin referansını isteyin ve kullanıcılarla görüşün, onların yaşadıkları varsa sorunları dinleyin ona göre karar verin. Belli başlı markalar var ancak montaj referansını bence mutlaka isteyin...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuftaner

    Benim honda civic aracımda yaklaşık 6000km dir tartarini kullanıyorum, hiç arıza ışığı yanmadı performans çok iyi 7000devirlere çıktım (benzine geçme, kasılma, öksürme, ...) hiçbir sıkıntı yok, sadece ivtec açtığında araba şahlanınca acaba benzinemi geçti diye gözüm göstergeye kayıyor şahsen tartariniyi(evo8 enjektör) tavsiye ederim.

    Yeterki düzgün bir montaj yapılsın enjektör grubu monifolta olabildiğince yakın takılsın , enjektör zamanları benzin enjektörleriyle aynı zamanı yakalar biçimde kalibre edilsin vs...gerçi benim özel bir durumum vardı tartarini taktırdım tartariniden önce BRC düşünüyordum. (faruksevgliye montaj yaptıracaktım nasip değilmiş)

    Bence macera aramayın kesinlikle aracınızın marka modeliyle montaj yapılmış kişilerin referansını isteyin ve kullanıcılarla görüşün, onların yaşadıkları varsa sorunları dinleyin ona göre karar verin. Belli başlı markalar var ancak montaj referansını bence mutlaka isteyin...

    kaliteli ktit ve montajı destekliyoruz




  • İYİ GÜNLER

    ŞUBELERİMİZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ

    TARTARİNİ İTALYANIN 1 NUMARASI :145 X 10
    ATİKER TÜRKİYENİN 1 NUMARASI :99 X 10
  • Reklamların arasına Gercek yorumumu yazayım; acıkcası bir cok aracta lpg deneyimim oldu; 1998 model hondamda tek nokta enjeksiyon sistemli lpg kullandım sıralı sistem uygulanabilecegi halde aracın fiyatına gore lpg cim bu sistemi onerdi ki bu durumda dahi sorun yasamadım yakt olarakta %45 e yakın tasarruf sagladım; ozet olarak kaliteli malzeme duzgun montaj sonrası butun sistemler asagı yukarı aynıdır; araç uyumu diye bişey bence kesinlikle sozkonusu değildir, oyle olsaydı monta yapan servisler her onune gelen markayı takmazdı. Ayrıcada kurumsallık onemli ama kurumsal yapıya guvenipte her gittiğinde farklı ustayla muhatap olacagın bir firm secme derim.
  • bende 2010 model corollma brc lpg taktım taktıktan sonra tüketim değerlerim benzinle hemen hemen aynı.Şimdide taktığım usta tüketim değerlerin normal başkalarının dediklerine bakma diyor.İlgi sıfır.Ben olsam senle ilgilenecek olan bi markayı tercih ederim.Tüketim değerlerim bu değerlerde devam ederse yasal haklarımı kullanmayı düşünüyorum.Brc müşteri hizmetleri diye bişeyde yok aradım böyle bi şey yok galiba
  • genelde hondalarda yaşanan subap sorunu yaşayan var mı yeni civic ini 30-40.000 km lpg de kullanıp? kablolar kesiliyor mu yoksa soketli mi herşey?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.