Şimdi Ara

Modern Warfare 2: Resurgence Pack 3 Haziran'da

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Activision milyonlar satan oyunu Call of Duty: Modern Warfare 2'nin 2. çok oyunculu harita paketini açıkladı. Resurgence Pack adını taşıyan bu harita paketi 3 Haziran'da Xbox Live'daki yerini alacak.
     
        PC ve Playstation 3 sahiplerinin yine Stimulus Pack'de olduğu gibi beklemeleri gerekecek. Bilindiği gibi Stimulus Pack, Xbox 360 için 1 ay önce piyasaya çıkmıştı.
     
         Resurgence Pack ile birlikte 5 yeni harita huzurlarımıza çıkacak. Tabi bunun yanı sıra yeni harita paketinin çıkışını kutlamak amacıyla 2 kat deneyim puanının (Double EX) verileceği 2 kutlama günü olacak. Bu fırsatlardan ilki 28 Mayıs Cuma günü karşımıza çıkacakken, diğeriyle ise 4 Haziran'da karşılaşacağız.
     
         Şu an için paketin fiyatı ve haritaların özellikleri ile ilgili bir açıklama yapılmadı, ama Modern Warfare 2, Infinity Ward'daki karışıklıklara rağmen hayatta kalmaya devam ediyor.
     
     







  • benim anlamadığm o kadar kişi yeni harita paketini aldı ama gene herkes normal team dm oynuyor. 2000 veya 3000 kişi ya oynuyor yada oynamıyor.nerde bu 1 milyon harita paketini alan insanlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.