Şimdi Ara

Portal'ı Ücretsiz Olarak Alın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Steam'in Mac oyunlarını da satışa sunması ile birlikte Valve, Portal'ı 24 Mayıs'a kadar Steam üzerinden ücretsiz olarak satışa sundu. 70 ayrı ödül alan bu oyunu ücretsiz olarak edinmek için Steam hesabı olmayanlar buraya tıklayarak, Steam hesabı edinerek yeni hesap ile birlikte Portal'ı oynayabilirler. Hesabınız var ise anasayfadan Portal sayfasına girerek oyunu ücretsiz olarak arşivinize ekleyebilirsiniz.

Eğer hala oynamadıysanız; ikincisi de çıkacak olan Portal'ı kesinlikle oynamanızı öneririm, aksi taktirde çok şey kaçırırsınız.

• Güzel bir oyun, oynamayan mutlaka edinsin.
  • Kesinlikle katılıyorum... Zaten kasımda 2.si de geliyo. ilk oyun elinizin altında olsun
  • biraz uraştırıyor ama güzel oyun bulmaca kaçmacalı
  • Bu surum ozel bedava oldugu icin, portal:prelude gibi modlari yukliyemiyorsunuz ,valve/steam sagolsun engellemisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 15 Mayıs 2010; 13:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka40

Bu surum ozel bedava oldugu icin, portal:prelude gibi modlari yukliyemiyorsunuz ,valve/steam sagolsun engellemisler

o mod ne işe yarıyoki
  • Piii modlar yoksa gerek yok indirmeye.Zaten bitirdim.
  • şu modları açıklayında indirelim iyiyse

edit: indirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korea -- 15 Mayıs 2010; 20:38:48 >
  • evet bende sabahtan beri uğraşıyorum sözde oyun bedava ama oyun için yapılan modları oynamaya izin vermiyor ben oyunu bitirmiştim ama modları oynamak için orjinal oyun lazım onun için sevindim bedava diye ama source sdk istiyor oda ücretli portal prelude kendi sitesinde birisi bir yolla çalıştırmayı başarmış ama ben çıkamadım içinden anlayan varsa söylesin

I have a temporal form to play portal prelude in the free version of portal,
    First install Portal Prelude in "C:\Archivos de programa\Steam\steamapps\steamuser\portal"
    Second go to "C:\Archivos de programa\Steam\steamapps\steamuser\portal" and rename the folder "portal prelude" to "portalprelude"
    Third open Steam and go to "Add Game", "Add an non steam game", and look for the "hl2.exe" in "C:\Archivos de programa\Steam\steamapps\steamuser\portal" and accept
    Fourth go to the properties of your new game called "hl2" and in the box name put "Portal: Prelude" and in the target box put -game portalprelude
    will be something like "C:\Archivos de programa\Steam\steamapps\july_mustang\portal\hl2.exe" -game portalprelude
    close that window and play

I hope this be usefull

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 15 Mayıs 2010; 23:37:09 >

• Beyler bu konudaki ,her yazani uygulayin ise yariyor ,calisti bende

http://www.portalprelude.com/forum/viewtopic.php?id=1137

1: bu dizine gidin c:\program files\Steam\steamapps\sourcemods
    2: portal prelude dosyasini kopyalayin
    3: buraya yapistirin c:\program files\Steam\steamapps\"your steam name"\portal
    4: bu dizindeki orginal portal belgesinin isimine herangi birsey yazin
    5: ardindan yapistirdigmiz portal prelude ,dosyasinin ismini portal olarak degistirin .
    6: ardindan steam uzerinden portali acin yanliz (portal prelude yu degil) orginal oyunu acin ,ve calisicaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 15 Mayıs 2010; 23:04:26 >

• teşekkürler benim okuduğum çözüm daha karışıktı ve olmuyordu senin yazdığın daha basit ve oldu sorunsuz çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 16 Mayıs 2010; 1:12:00 >
  • quote:

Beyler bu konudaki ,her yazani uygulayin ise yariyor ,calisti bende

5: ardindan yapistirdigmiz portal prelude ,dosyasinin ismini portal olarak degistirin .
    6: ardindan steam uzerinden portali acin yanliz (portal prelude yu degil) orginal oyunu acin ,ve calisicaktir

evet bende denedim çalışıyor adımları atlamayın

• tam olarak bu dediniz dlc ne işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

tam olarak bu dediniz dlc ne işe yarıyor.

ek paket
  • Teşekkürler haber için. Oynamamıştım , bahane ile oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

tam olarak bu dediniz dlc ne işe yarıyor.

Kardesim google da ,biraz arastirsaniz ,bi yeriniz mi eksilir anlamiyorum . bildiginiz mod ,yasal ek paket felan degil .
  • quote:

Ben normal kurulum yaptım ve sorunsuz çalıştı... Portal'ı deneyenler kesinlikle Portal Prelude'u da denemeliler... tabi yeterli sabırları varsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

Ben normal kurulum yaptım ve sorunsuz çalıştı... Portal'ı deneyenler kesinlikle Portal Prelude'u da denemeliler... tabi yeterli sabırları varsa...

normal portala göre birazdahamı zormu ne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.