Şimdi Ara

ŞOK NOKİA X6 790 TL gold (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
9.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous@

burdada yine yanlışlar içindesiniz,bu ülkede Tüketici hakları hikayedir,kanunlar sermayenin yanındadır,hepsiburada.comdan geçtiğimiz ay bir adet kasa aldım,adamlar kullanılmış kasa yolladılar,iadesi için hala uğraşıyorum bir ayı geçti,bi sonuç alamadım hala,siz hangi haklardan bahsediyorsunuz,kanunlar kağıt üstünde olduktan sonra hiçbir hakkınız yok demektir.Sanayi Bakanlığına kadar müracaat ettim,bana verdikleri şaka gibi cevaptı..
    RESMİ PROSEDÜRÜ takip etmemi söylüyor koca bakanlık...resmi prosedürdende sonuç çıksa bari gam yemeyecem,rezil hepsiburada ya ulaşmak için harcadığım kontörlerin ve yaşadığım stresin hesabı ise paha biçilemez

Siteden alışveriş yaparken muhakkak kargo görevlisi yanında açmanız gerekiyor. Açmayınca herhangi bir hak iddaa edemiyorsunuz malesef, şirket yetkilileri kasayı sizin kullanmadığınızı nereden bilelim edasında tavır alıyorlar. O nedenle de bu tür şeylere dikkat etmek lazım, kargo notuna da teslim edilirken sizden başka kim olursa olsun teslim edilmemesini yazmalısınız.

• Garanti eşittir sigorta, olaya böyle bak. Tercih sana kalmış...

quote:

Orijinalden alıntı: ogh

bende genpa ile ilgili başımdan geçen bir olayı anlatayım diyorum, bunlara fazla kanılmaması için,

nokia 6300 telefon ile genpa nın hasanpaşa daki teknik servisinin kaderleri kesişmişti,

hediye tel, iyi çekmiyordu, parasıyla yaptırayım dedim, lanet olsun demeseydim,

2 ay kadar telefonu kullanamadım,

3 kez gittim, yapcaz diye kulaklık çıkışını bozmuşlar, radyo da off böylece, çekişini yapmamışlar, güçlü çekim alanlarında sorun olmadığı için anlamadım, parasını da ödedim,

evde gerçeğin farkına vardım, dediler ki siz yapmışsınız, dedim ki arıza ile kullanıcı hatası arasındaki ilişki ne ki iddia ediyorsunuz,

öyle işte dediler, kavga dövüş, tehdit, telefonumun kulak çıkışını yaptılar, hala iyi çekmiyor,

genpa da garantili en ucuz olsa da almam artık...

zıt olay: turkcell hediyesi lg tel i şengüller e götürdük, paralel kavramı bunlar için olmalı,

firmware sini bluetooth ile ilgili birşeyler yazmıştım, söyledim de, dürüstlük olsun diye,

10 dakika da hallettiler, soğuk leğim gibi bir sorunu varmış...

• atasozu degil o rahmetli sakıb sabancının sozu :D
    quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Bir atasözü var "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye....

quote:

sanki kvk ve genpanın eskisi gibi çok bi halt servisi varda,

şu anda kvk-genpa garantili ürün almak avantaj değil dezavantajdır

Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...(Hz.Mevlana)
  • gökmay@
    ben bu konuya uğramayalı epey oldu baktım sen hala kvk-genpada kalmışsın çıkamıyonda bir türlüne fanatikmişsin yahu,millet yazmış işte, tonla,kvk genpa eskisi gibi değil tırt diye,bence herkes paralel ithalat alabilir,bu saatten sonra, kvk genpanın verdiği servise, kimse gidipte aynı telefona 300-400 lira bayılmasın fazladan

quote:

gökmay@
    ben bu konuya uğramayalı epey oldu baktım sen hala kvk-genpada kalmışsın çıkamıyonda bir türlüne fanatikmişsin yahu,millet yazmış işte, tonla,kvk genpa eskisi gibi değil tırt diye,bence herkes paralel ithalat alabilir,bu saatten sonra, kvk genpanın verdiği servise, kimse gidipte aynı telefona 300-400 lira bayılmasın fazladan

• Bildiğim kadarıyla bir Alman atasözü o, ama hadi varsın Sabancı söylemiş olsun...doğru söze ne denir ki.....

quote:

Orijinalden alıntı: serkanxmit

atasozu degil o rahmetli sakıb sabancının sozu :D

Orijinalden alıntı: imperial crusader

sonuç olarak güvenilir parelal ithalat ile satış yapan siteler hangileridir yardımcı olursanız sevinirim

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=51068&TabSayi=2
    buroteknikTavsiye ederim
    Peşin 688 TL 7 taksitle 724TL

• buradaki yorumlara bakarak kvk'ya guvenim kalmadı maası aldımmı buroteknikten alıyorum sonum hayrola
  • mrb arkadaşlar.bende bir nokia x6 kurbanı olarak yaşadığım olayı anlatmak istedim.kvk garantili bir x6 aldım 950 tl ye ve ertesi gün telefon açılmadı.şarjının bitmiş olabileceğini düşünerek şarja taktım ama maalesef telefonda hiç bir tepki yok.garantisi olduğu için aldığım bayiye götürdüm ve servise yollayacaklarını söylediler.daha 1 günlük telefon.servise yollandı servisin belirlemiş olduğu arıza PV yanması? ne olduğunu sorduğumda ise bataryasının(pilin)patladığı gibi gülünç bir cevap aldım.telim bugün 27 gün oldu hala serviste ve hiç bir heves ve arzu kalmadı x6 ya karşı içimde.alacak arkadaşlar varsa almadan önce 1 kez daha düşünün derim.nokianın çıkardığı en nazik telefonlardan birisi berbat bişey bence.şimdi size sormak istediğim şu bu telefon 30 iş günü içerisinde gelmezse bana sıfırını mı veriyorlar yoksa para iadesimi yapıyorlar?bilen arkadaşlarım yazarsa sevinirim. tşkrler.

• Ilk 30 gün arızalı cıkarsa yenisini alabilirsiniz
  • Tercih senin, garanti maddelerine bakabilirsin. 30 iş günü içinde arıza giderilmezse yenisi ile değiştirme hakkını veya bedel iadesi isteme hakkını kullanabilirsin.
    Ben aynı şekilde 30 iş günü geçtikten sonra bedel iadesi aldım. Gerçi TSHH aracılığı ile aldım, ama olsun. Sonuçta 1 ay geç oldu ama paramı tamamen geri aldım.

quote:

Orijinalden alıntı: gicik50

mrb arkadaşlar.bende bir nokia x6 kurbanı olarak yaşadığım olayı anlatmak istedim.kvk garantili bir x6 aldım 950 tl ye ve ertesi gün telefon açılmadı.şarjının bitmiş olabileceğini düşünerek şarja taktım ama maalesef telefonda hiç bir tepki yok.garantisi olduğu için aldığım bayiye götürdüm ve servise yollayacaklarını söylediler.daha 1 günlük telefon.servise yollandı servisin belirlemiş olduğu arıza PV yanması? ne olduğunu sorduğumda ise bataryasının(pilin)patladığı gibi gülünç bir cevap aldım.telim bugün 27 gün oldu hala serviste ve hiç bir heves ve arzu kalmadı x6 ya karşı içimde.alacak arkadaşlar varsa almadan önce 1 kez daha düşünün derim.nokianın çıkardığı en nazik telefonlardan birisi berbat bişey bence.şimdi size sormak istediğim şu bu telefon 30 iş günü içerisinde gelmezse bana sıfırını mı veriyorlar yoksa para iadesimi yapıyorlar?bilen arkadaşlarım yazarsa sevinirim. tşkrler.

• fikir vermesi açısından TELEFON FİYATLARIhttp://hakse.com.kh/
    birde Türkiyede satılan model fiyatları karşılaştırıldığında, Almanyadaki satış fiyatlarıyla bir dengesizlik var görünüyor. bazıları baya yüksek, bazıları yaklaşık aynı. belki de iyi satış rakamlarına ulaşan modellerde fiyatlar hep yüksek oluyor. :)
  • Başarı garantili bir samsung wave telefonu aldığımın ertesi günü kozmetik kusur dolayısıyla servise götürdüm 18 ağustosta... Derdimi 3 defa anlatmama rağmen 10 günde anca görebildiler kusuru para iadesi vereceklerini söylediler bugün 24 ağustos haftaya vereceklermiş sözde...

Yani kvk genpa başarı telpa bunların hepsi, soyguncu bence... Bir daha alacağım telefonu en ucuz ve nispeten düzgün paralel ithalat hangisiyse ondan alacağım... Hiç değilse kafadan 300 lira karlı olunca daha az acıyor insan sorun çıkınca...
    http://www.ekopasaj.com/nokia-x6-cep-telefonu-16-gb-50-tl-indirim-ceki-hediyeli_245463.html

300 lira fark olursa neyse hani bi nebze közümü karartıp alırım .. ama 100 200 lira için esseği salmam çayıra sizde salmayın yarın öbürgün birşey olur telefona içindeki işlem birimi gider tamir edemez ve bazı firmalar varki gold mesela bide kullanıcı hatası der kimseye derdinizi anlatamazsınız.

Şimdiki sözüm o 30 iş gününü geçiren kvk ve diğer dis.. garantisi kapsamındaki magdurlara sizin tüketici haklarınız var o hakları kullanmazsanız bu kvk ve benzeri servislerin suçu değil sizin suçunuzdur.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

Başarı garantili bir samsung wave telefonu aldığımın ertesi günü kozmetik kusur dolayısıyla servise götürdüm 18 ağustosta... Derdimi 3 defa anlatmama rağmen 10 günde anca görebildiler kusuru para iadesi vereceklerini söylediler bugün 24 ağustos haftaya vereceklermiş sözde...

Yani kvk genpa başarı telpa bunların hepsi, soyguncu bence... Bir daha alacağım telefonu en ucuz ve nispeten düzgün paralel ithalat hangisiyse ondan alacağım... Hiç değilse kafadan 300 lira karlı olunca daha az acıyor insan sorun çıkınca...

Siz bilirsiniz ama size yasal sürenin içinde yavaş da olsa paranızı iade edecekler sonuçta, mecburlar da zaten, arkalarında başka kontrol mekanizmaları var. Paralel ithalatçılar içinde bunu yapmayıp süründüren, bariz hataya rapor vermemekte direnenler var. Onu bırakın çalışanına bile haber vermeden kepenkleri kapatıp kaçanlar var. Bir kere teknik servisle muhatap olmak zounda kalınca memnun çıkmak çok zor. Bu her türlü alışverişin düşünülmek istenmeyen ama herkesin de başına gelen kötü bir yönü. En azından eninde sonunda sonuç alacağınızı bilmenin güvencesi başka oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.