Şimdi Ara

İnitializing Usb Controllers Geç Açılan Pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarın bileşenlerini çıkartıp başka kasanın içine montaj ettim ama bilgisayar geç açılmaya başladı initializing usb controllers done..2048 ram gibi bir yazı çıkıyor normaldede çıkıyodu ama hemen geçiyordu şimdi orda 1 dk ya yakın bir süre bekliyor sonra siyah ekranda sol üst köşede yatay imleç yanıp sönüyor 30-40 sn yede o sürüyor ve sonra açılıyor aynı şeyler öncedende geliyordu ama çabuk geçiyordu 1-2 sn duruyordu şimdi 1 dk yi buluyor lütfen yardım edin!!!

• UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbaz34

UP
  • harici usb kablolarını taktı ise karta onları sök..
  • Denedim hepsini söktüm ama halen aynı açılırken bekliyor
  • biosundan usb boot özelliğini kapatırsan çözeceksin gibi gelior bana
  • windows hızı nasıl normalmi ağırmı vede format çektinmi.. biosu resetlede bak eğer normal ağır çalışıyosa anakartın cacheleri bozulmuş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows hızı normal,de açılırken yapıyor ben kasanın içini aktarırken taktıgım kasaya anakartı oturtmak biraz zor oldu açtım açıldı pc sonra elimle ankartı bastırıyordum bilgisayar kapanıyordu bastırmasam bile kasa yerinden sert biçimde sarsılsa yine kapanıyordu bende anakrtın arkasına kagıt sıkıştırdım sonra açtım bu sorun çıktı karşıma
  • http://tinypic.com/player.php?v=2lb2rgw&s=5
    buda video daha açıklayıcı olur sanırım
  • biosta öncelik usb ve sata onları konrol ediyo gibi görünüyo sata yoksa iptal et .
  • Disklerinizi kontrol ederken takiliyor. Kablolarinizi, disk ve cd-romlarin durumlarini kontrol etseniz cok cok iyi olur. usb yada baska bir sorununuz yok. hatta denemek icin diskinizi sonra cd-rom unuzun guc cikislarini cikararak tek tek deneyin. o beklemenin kayboldugunu goreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Disklerinizi kontrol ederken takiliyor. Kablolarinizi, disk ve cd-romlarin durumlarini kontrol etseniz cok cok iyi olur. usb yada baska bir sorununuz yok. hatta denemek icin diskinizi sonra cd-rom unuzun guc cikislarini cikararak tek tek deneyin. o beklemenin kayboldugunu goreceksiniz.

Evet dvd sürücüsünün güç kablolarını çektim sorunsuz açıldı ama dvd sürücüsü bozuk değil çalışıyor neden böyle yapmış olabilir yardımın için sagol
  • dvd surucunuzun firmware leri vardir guncellemeyi deneyin. nedeni zaman her elektronik cihaz gibi oda zamanla bozulabilir.
  • AMI Bios kullanan Asus Anakartlardaki gelen sorun. USB leri inceleyip sistemin açılmasını geciktiriyor. Bios tan Legacy USB yi kapatsanız dahi bekliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.