Şimdi Ara

<< SONY NEX SERİSİ ANA BAŞLIK >> (490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.806
Cevap
74
Favori
575.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sony Xperia cep telefonlarının şarjını denemekte fayda var.

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Arkadaşlar, NEX-F3 arıyorum. Aranızda satmayı düşünen varsa, 18-55 kit olarak talip olabilirim.

PM diyor, hepinize keyifli kareler diliyorum!

C.tesi Çin ve Daha sonra Hong Kong'a gidiyorum . Kafama göre birşey bulursam F3 satabilirim size

Ama üzerinde 16-50 var 18-55'i sattım

16-50 beni bozar hocam.. Uyarsa body falanda olabilir.

2-3 arkadaş fiyat belirttiler sağolsunlar. Alternatifleri değerlendirme sürecindeyim.

Beni haberdar ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: foterc

Sony Xperia cep telefonlarının şarjını denemekte fayda var.

USB üzerinden denedım ama maalesef olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Nex 6'yı 16-50 kitlens ve Sigma 30 mm 2:8'le birlikte alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Gazetecilik yapıyorum ve koca koca aynalılardan, ekipmandan sonra ilk kez böylesine munis, mütevazi ve küçük ama işlevsel bir makinayla çalışıyor olacağım:) İlk izlenimime göre, çok memnun kaldığımı söyleyebilirim arkadaşlar. En zoru bu forumu baştan sona okumak olacak ama :) Sevgiler, iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corova -- 20 Şubat 2014; 9:50:20 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum13 -- 20 Şubat 2014; 13:04:19 >
    Kullandığım aynasızlar: NEX 5R, NEX 6, A6000, OMD E-M10, Pen E-PL 7, X-T1, X-A2, X-T10
    Flickr adresim:https://www.flickr.com/photos/93039272@N08/
  • Selamlar. Ff makine merakım nedeniyle elimdeki makinemi satılığa çıkatıyorum. İlgilenen arkadaşlar pm den ulaşırsa formu kirletmeyiz. Satılık olan set
    Nex-5r
    18-55 mm
    Sigma 19mm
    Macro uzatma tüpü 5 parça
    Lens ters bağlama aparatı
    2 adet yedek batarya
    Araç şarj kiti
    M42 lens adaptörü
    Kutusu ve içerği full
    Set olarak satış yapıcağım. Tek tek satışı düşünmemekteyim.
    Hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuky1 -- 20 Şubat 2014; 13:13:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Arkadaşlar, NEX-F3 arıyorum. Aranızda satmayı düşünen varsa, 18-55 kit olarak talip olabilirim.

C.tesi Çin ve Daha sonra Hong Kong'a gidiyorum . Kafama göre birşey bulursam F3 satabilirim size

2-3 arkadaş fiyat belirttiler sağolsunlar. Alternatifleri değerlendirme sürecindeyim.

18-55 çok temiz bir tane var 16-70 alındığı için boşta,aklınızın bir köşesinde bulunsun..

• 16-70 ile ilgili yorum ve örnek alabilir miyiz?
  • arkadaşlar SLRden geçiş yapmış biri olarak alışamadım bir türlü setime. Tekrar slr almakla ilgili rüyalar görür oldum :) İlgilenen olursa
    nex 6+sigma 30mm lensi Dslr ile takas yapmak istiyorum. Nikonlar önceliğim düşünen arkadaş varsa

Kutu içeriği tam Nex6 gövde
    Sigma 30mm kılıfı ve kapaklarıyla
    İki adet ekstra batarya
    Minolta MD (Kaliteli olanlardan)
    Yashica / contax adaptörü (İsteğe göre Yashica ML serisi lensler mevcut )
    Leica M39 adaptörü

Orijinalden alıntı: derin07

quote:

quote:

quote:

18-55 çok temiz bir tane var 16-70 alındığı için boşta,aklınızın bir köşesinde bulunsun..

Alıntıları Göster
    quote:

Mete'nin belirttiği gibi 1670 le ilgili tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz Derin07 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 35MMUTLU35

16-70 ile ilgili yorum ve örnek alabilir miyiz?

http://www.flickr.com/photos/86472752@N00/

Zeiss 16-70 SE 4.0 ve Sony E 16 mm 2.8 üzerine takılmış fisheye adaptör örnekleri için bakabilirsiniz.

Karttan küçültülmeden yüklenmiş JPEG dosyalardır.

Yeni 16-70 lens ile birlikte çok kaliteli olmayan ancak kanımca pratik bir çözüm olan 16 mm ve yeni 20 mm ile kullanılabilen fish eye adaptörün 16 mm lens ile kombinesi hakkında fikir vereceğini düşünüyorum.

Fotoğrafların exif bilgilerinde 16 mm lens olarak görülenlerin hepsi 16 mm + fisheye adaptörle kullanılmıştır.

Fotoğraflar Nex-7 ile çekilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derin07 -- 23 Şubat 2014; 13:00:14 >

• Arkadaşlar, forumdan @agasarca arkadaşımızdan Nex-F3 almış bulunmaktayım. Kendisi bugün kargoya verdi ekipmanı sağolsun.

Dilerim iki taraf için de hayırlısı olur.

Sizlerden ricam elinde NEX için M42 ve Pentax (PK) adaptörü olupta satmak isteyen varsa lütfen bana ulaşsın.

Arkadaşlar, forumdan @agasarca arkadaşımızdan Nex-F3 almış bulunmaktayım. Kendisi bugün kargoya verdi ekipmanı sağolsun.

Dilerim iki taraf için de hayırlısı olur.

Sizlerden ricam elinde NEX için M42 ve Pentax (PK) adaptörü olupta satmak isteyen varsa lütfen bana ulaşsın.

Selamlar,

Pazartesi günü Sirkeci tarafında gidecem, tam olarak isteklerinizi ve telefon numaranızı bana denizhoca @ gmail.c om a yazarsanız gittiğim zaman sizi arar fiyatları iletir ve satın alıp yollayabilirim.

Bu arada sizi de forum.alphaturk.com a beklerim

Hayırlı olsun.
    Sony Eurasia Türkiye Bayisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

Selamlar. Ff makine merakım nedeniyle elimdeki makinemi satılığa çıkatıyorum. İlgilenen arkadaşlar pm den ulaşırsa formu kirletmeyiz. Satılık olan set
    Nex-5r
    18-55 mm
    Sigma 19mm
    Macro uzatma tüpü 5 parça
    Lens ters bağlama aparatı
    2 adet yedek batarya
    Araç şarj kiti
    M42 lens adaptörü
    Kutusu ve içerği full
    Set olarak satış yapıcağım. Tek tek satışı düşünmemekteyim.
    Hayırlı günler

Selamlar,

FF Sony almayı düşünürseniz size yardımcı olmak isterim, bununla birlikte elinizdeki ürünlerin satışında da yardımcı olabilirim, hatta forum.alphaturk.com dan da ilan verebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: corova

Sony Nex 6'yı 16-50 kitlens ve Sigma 30 mm 2:8'le birlikte alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Gazetecilik yapıyorum ve koca koca aynalılardan, ekipmandan sonra ilk kez böylesine munis, mütevazi ve küçük ama işlevsel bir makinayla çalışıyor olacağım:) İlk izlenimime göre, çok memnun kaldığımı söyleyebilirim arkadaşlar. En zoru bu forumu baştan sona okumak olacak ama :) Sevgiler, iyi forumlar

hayırlı olsun, güle güle kullanın, sizi de forum.alphaturk.com a bekleriz, deneyimli arkadaşlarımıza her türlü sorunuzu iletirseniz yardımcı olacaklardır
  • Sony nex -yada yerine geçen a- serisinde yurt dışından alınca menü dili ingilizce oluyordu. Amerikadan gelenlerin Türkçe olmadığını biliyorum, bu durum Avrupa cihazları için de geçerli mi? Almanyadan alınan cihazda sadece Almanca mı var yoksa Avrupa dil paketi mi var? Ayrıca Almanyadan alınan cihaz Türkiye de garanti dahilinde mi?

Orijinalden alıntı: L@civert

Sony nex -yada yerine geçen a- serisinde yurt dışından alınca menü dili ingilizce oluyordu. Amerikadan gelenlerin Türkçe olmadığını biliyorum, bu durum Avrupa cihazları için de geçerli mi? Almanyadan alınan cihazda sadece Almanca mı var yoksa Avrupa dil paketi mi var? Ayrıca Almanyadan alınan cihaz Türkiye de garanti dahilinde mi?

Türkiye de Avrupa grubunda olduğundan TR dil paketi bulunmaktadır ama garantisi TR de geçerli değil maalesef.
  • denizhoca kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bir kaç ay içinde Almanyaya gidecek bir arkadaşım var, bir araştırayım fiyatlar ne alemde. Maddi durumumu da göz önünde bulundurup 5R, 5T yada a6000 lerden birine karar vereceğim.

Orijinalden alıntı: L@civert

Teşekkür ederim. Bir kaç ay içinde Almanyaya gidecek bir arkadaşım var, bir araştırayım fiyatlar ne alemde. Maddi durumumu da göz önünde bulundurup 5R, 5T yada a6000 lerden birine karar vereceğim.

Avrupa fiyatları hemen hemen bizim fiyatlarla aynı hatta bazen yüksek bile olabiliyor, eğer Türkiyeden ürün almayı düşünürseniz Sony Eurasia Türkiye bayisi olarak her zaman yardımcı olmaya hazırım.
  • 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.