Şimdi Ara

Umaykut Online'ın Tanıtım Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Ceidot oyun stüdyoları, geçtiğimiz günlerde sözünü verdikleri Umaykut Online'ın tanıtım videosunu yayınladı.
     
         Firma, oyunun tanıtım videosunun geleceğini aşağıdaki basın bildirisi ile belirtmişti.
     
         "Umaykut Online, yeni oyuncuların işini kolaylaştırmak için tasarlanan eğitim modu, geliştirilen web sitesi ve en önemlisi muhteşem fragmanı ile gönülleri yeniden fethediyor.

         Umaykut Online 300 bini aşkın oyuncusu ve 7 adet sunucusu ile her geçen gün büyüyor. Eğer siz de bu büyük Türk ailesinde yerinizi almak istiyorsanız http://www.umaykutefsanesi.com adresinden veya Facebook üzerinden oynamak için http://apps.facebook.com/umaykut adresinden hemen kaydınızı yaptırın."
     
         İşte bahsi geçen video sonunda yayınlandı. Oyun için yayınlanan ve oldukça etkileyici olduğunu düşündüğümüz bu tanıtım videosunu http://buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
     







  • web tabanlı oyunlardan nefret edıyorum allah rızası için bir tane fps türü oyun yapin ya afkira yapacak biz hala gerilerdeyiz.
  • Oyunun mahkeme kararı ile isminin değiştirildiğinin belirlendiği, web sitesinin kapatılması gerektiğini biliyorsunuzdur umarım.

    http://www.ggc.com.tr/media/umaykut_kapama.jpg

    Yayınlamanız gerektiğini düşündüm.

    Kolay Gelsin.
  • TheMaho ne FPS'sinden bahsediyorsun bunuda kapatıyorlar baksana. FPS yapsalar sibiryaya sürerler herhalde...
  • Hakikaten maho kardeş haklısın daha büyük projeler de görürüz ama ülkemizde oyun yapanı dövmedikleri kalıyor baksana. ne idüğü belirsiz adamlar çıkıyor oyunun sitesini kapattırıyor, ceidot kazara fps yapsa muhtemelen kurşuna dizerler. sen misin türk oyun sektörüne yatırım yapan, vay terbiyesiz! böyle bir de utanmadan bu kararı marifetmiş gibi yayınlayan garip garip tipler de ortada geziyor, işte burası türkiye. ogame de yasaklanır youtube da, ne de olsa demokratik! ve özgür! bir ülkeyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.