Şimdi Ara

Marvel vs Capcom 3'ün Satış Beklentileri Düşük

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Capcom, son dönemlerdeki oyunlarının başarılı olması ve yüksek satış rakamlarına ulaşmasından oldukça memnun olsa gerek. Firmanın piyasaya yeni çıkan veya çıkacak olan oyunlarından da beklentisi oldukça yüksek.
     
         Örneğin sadece Monster Hunter Freedom 3'ün Japonya satışlarının 3.6 milyon olması bekleniyor. Bu serinin Japonya'da ne kadar popüler olduğunu da göz önüne alırsak bu rakamlara şaşırmamak gerek.
     
         Bunun yanı sıra Dead Rising 2'nin ise 3 milyona yakın satması bekleniyor. İlk oyunu yalnızca Xbox 360'ta 2 milyona yakın satan oyunun artık PC, PS3 ve Xbox 360 için hazırlandığını göz önüne alırsak bu rakam makul görünüyor.

         Capcom, pek de iyi inceleme notlarına layık görülmeyen Lost Planet 2'nin ise 2.2 milyon adet satacağını öngörüyor. Eğer okuyucuların ilgisi inceleme notlarındaki gibi düşük olursa firmanın bu rakama ulaşması imkansız.
     
         Buraya kadar satış beklentileri gayet yüksek olan Capcom, yeni duyurduğu dövüş oyunu Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds'un ise 2 milyon satmasını beklemesi oldukça garip. Son derece popüler olan bu dövüş oyunu bakalım ne kadar satacak.
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.