Şimdi Ara

iBook Store dünyaya yayılmaya başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • 28 Mayıs'tan itibaren iPad'i dünya pazarına dokuz ülke ile çıkarmaya hazırlanan Apple, iPad'le birlikte hayata geçirdiği elektronik kitap mağazası iBook Store'u Avustralya, İtalya, Fransa, Japonya, İspanya, Kanada ve İngiltere'de 28 Mayıs'ta faaliyete geçireceğini duyurdu. Mağazanın, iPad'in diğer ülkelerde satışa sunulmasıyla birlikte diğer ülkelerde de kısa zaman içinde faaliyete geçmesi bekleniyor.


    iPhone OS 4.0 ile iPhone- iPod Touch kullanıcılarından faydalanmaya başlayacağı iBook Store'dan 1 milyon iPad'in satıldığı 28 gün içinde 1,5 Milyon kitap satışının yapılarak önemli bir başarının altına imza atılmıştı.





  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 4 Temmuz 2010; 8:28:20 >
  • artık gelse şu iphone os 4 de biz de kullansak
  • kitap satış rakamları ipadin insanları kitap okumaya özendirdiğini gösteriyor.. güzel bir gelişme...
  • Bu iBook store Amerika Merkez Bankası kadar para basacak. Demedi demeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Bu iBook store Amerika Merkez Bankası kadar para basacak. Demedi demeyin.

    adamlar zaten kitap, program, oyun vs. satıp para kazanmak için ürettiler bu ipadi.. yoksa ipadin kendini satıp kazanmak için değil.. önce donanımı üret sonra o donanıma yazılım sat .. donanımdan bir kere para kazanırsın ama o donanıma üreteceğin yazılımla sürekli kazanırsın.. başka bir deyişle bir şişe su yerine sürekli akan bir musluğun olması gibi...
  • Kurtlar vadisinde bir diyalog vardı önce savaş çıkar mayını sat sonra mayin dedektorunu sat sonra uzaktan kumandali mayın yap sonra onun imha sistemini sat ..... Böyle gider bu is kabul etmek gerekir ki adamlar ticareti biliyor arkadas
  • iPad'den kitap okumak ne kadar sağlıklı?

    e-ink teknolojisi kullanılmayan bir cihazda e-kitap okumak bence çok tehlikeli.

    Amazon Kindle'da hem 21 gün şarj süresi var hem de o sağlık açısından onaylı.
  • ipad bu özellikleri asla bir e-kitap okuyucu olamaz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uygurca
    iPad'den kitap okumak ne kadar sağlıklı?

    e-ink teknolojisi kullanılmayan bir cihazda e-kitap okumak bence çok tehlikeli.

    Amazon Kindle'da hem 21 gün şarj süresi var hem de o sağlık açısından onaylı.

    Bu yonden hiç dusunmemistim
  • iPad'de kitap okumadan konusmaniz hicte dogru degil. Ben gecen persembe aldim ipad'i, aldigim gibi ilk yaptigim is ibook'u yuklemek oldu. Ardindanda 3-4 tane ucretsiz kita indirdim, ve okumaya basladim. Su anda Robert Stevenson'un Treasure Island kitabini okuyorum. deneke icin actigim kitabi birakamadim ve 4 gunde 500 kusur sayfalik kitabin 200. sayfasina geldim. Bence mukemmel bir deneyim. dahili sozlugu de cabasi. Her ne kadar kitap sonucta cocuk kitabi olsa da baya bir once yazildigi icin ingilzcesi biraz agir. Bu yuzden sozluge cok sik basburuyorum. anlamadigim bir kelimeyi secili hale getrip dictionat'ye tikaldigim anda sozluk onumde. muthis bir rahatlik. ayrica siz bunu sadece e book reader olarak aldiysaniz ekran parlakligini en kisik seviyeye getirin. Hic bir ekstra yazilim yuklemeyin, Bluetoot ve wi-fi'i da hic acmayin. Tahminimce pili en az 16 saat gider. ki bir insana e book okuyucu olarak 16 saat 1 hafta demektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.