Şimdi Ara

Teac, T50p adını verdiği kafa üstü kulaklığını satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Japonya merkezli elektronik üreticisi Teac, yeni kafa üstü kulaklığını satışa sundu. Teac tarafından T50p olarak adlandırılan kafa üstü kulaklıkta "


    Beyerdynamic" adı verilen teknoloji kullanılıyor. Teac T50p'nin bu teknoloji sayesinde yüksek kaliteli sesler oluşturduğu ifade ediliyor.Teac T50p'nin sahip olduğu tasarım ile dışardan gelecek olan sesleri engelleyebildiği söyleniyor. 32 Ohm'luk empedansa sahip olan sürücüleri barındıran kulaklığın


    10Hz - 23kHz frekans tepki aralığına ve


    107dB (en falza 127dB) hassasiyet oranına sahip olduğu belirtiliyor. 1.2 metrelik kablonun kullandılığı T50p kulaklıkta 3.5 mm'lik kulaklık girişi standart olarak kullanıcılara sunulurken, 6.5 mm'lik çevirici ise ihmal edilmemiş.


    Teac firmasının ürettiği kafa üstü kulaklık olan T50p'nin 324$'lık fiyat etiketiyle satışa sunulacağı belirtildi.


     










  • Bu kulaklik beyerdynamic'in urettigi t50 modeli. Portable olarak uretildi ve tesla teknolojisini kullaniyor. Ki bu teknolojiyi de beyer buldu.

    Haberle ilgili hatalar var saniyorum.
  • Merhaba, kulaklık teac üretimi fakat T50p adı verilen bu kulaklıkta " beyerdynamic" adı verilen teknolojiye yer verilmiş. beyerdynamic teknoloji TEAC firmasına ait değil.

    saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

    Merhaba, kulaklık teac üretimi fakat T50p adı verilen bu kulaklıkta " beyerdynamic" adı verilen teknolojiye yer verilmiş. beyerdynamic teknoloji TEAC firmasına ait değil.

    saygılar



    kulaklığın üstünde bulunan logo tamamen beyerdynamic markası ile aynı ama ? haberde bir gariplik var

    http://www.beyerdynamic.de/international/




  • bu kulaklığın farkı nedir sıradan modellere göre ben tam anlayamadım neye göre anlıyoruz yani?

    yani fiyatı neden 324$ gibi yüksek bir değer?
  • Kulaklığı beyerdynamic üretiyor fakat belki Teac da marka basıp satabiliyor olabilir. Ama kulaklık beyerdynamic Almanya üretimi bundan eminim.

    Ki helslootun da dediği gibi beyerdynamic'in kendi logosu fotoğrafta, muhtemelen daha Teac basılı olan çıkmamış olabilir.

    quote:

    Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

    Merhaba, kulaklık teac üretimi fakat T50p adı verilen bu kulaklıkta " beyerdynamic" adı verilen teknolojiye yer verilmiş. beyerdynamic teknoloji TEAC firmasına ait değil.

    saygılar




    @Mertcan: HiFi bir kulaklık olduğundan ve yeni teknolojiyi kullandığından bu fiyat. Çok daha pahalı kulaklıklar da var piyasada. Forumun "Kulaklık ve aksesuarlar" kısmında biraz gezinirsen fiyatların bin dolarları bulduğunu görebilirsin...
  • böğle bir kulaklık için böğle bir fiyat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

    böğle bir kulaklık için böğle bir fiyat


  • @MuttFTS

    ürün'de almanya üretimi beyerdynamic teknoloji yer alıyor ürün TEAC tarafından satışa cıkarılacak, yani kendi ürünlerinde adı geçen teknolojiye yer verilmiş..

    Saygılar
  • İyi peki, öyle diyorsan...
  • @LesEnfantsTerribles

    Bence de siz yanılıyorsunuz. Çünkü bu kulaklığın sahibi Beyerdynamic'tir ve onun Tesla teknolojisiyle, yani dairesel ses üretim/iletim teknolojisiyle ürettiği yeni seri (yanılıyor olabilirim ama belki de ilk taşınabilir) modelidir.

    Bir yanlış yapıldıysa, yanlışta ısrar etmekten ziyade kabul edip düzeltmekte fayda olduğunu düşünüyorum. Belki de yapılan hata tek bir kaynağa bağlı kalıp, diğer bir kaynaktan durumu teyit ettirmemektir.
  • Şu da beyerdynamic'in basın açıklaması.. Almancası olmayanlar translate.google'dan çevirebilir.

    http://www.beyerdynamic.de/en/home/press/press-releases/presse-pool/press-release/article/hifi-sound-fuer-die-strasse-beyerdynamic-bringt-den-ersten-mobilen-kopfhoerer-mit-tesla-technologie.html?tx_ttnewsBbackPidD=121&cHash=b6d449b018

    Ama başlığı çevireyim:

    T 50 p: HiFi-Sound für die Straße: beyerdynamic bringt den ersten mobilen Kopfhörer mit Tesla-Technologie

    T 50 p: Caddeler için Hifi-Ses: beyerdynamic Tesla teknolojili ilk mobil kulaklığını üretti/çıkardı

    Ha bu haber yabancı sitelerde var ama Teac muhtemelen markasını basacak üzerine. Bizim yanlış dediğimiz kısım beyerdynamic teknolojili felan gibi ifadeler... Neyse..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 11 Mayıs 2010; 12:14:03 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.