Şimdi Ara

NET6 PAKET ( 6GB KOTA 8MBS) Kota Aşımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
23.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ustdekı tarifeye geçtim ben işte 8 ay 21 tl kampanyalı vs vs

Bu tarifede maximum kota aşımında maximum fiyat ne geliyor ?

• net limitsize geçseydin hiç değilse kota yok hız düşüyo sadece ama düşeni görmedim
  • Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.
  • Net6 8 Mbps'ye kadarlık bir bağlantı kullanıyorum.İlk 6 ay 19,99 TL demişlerdi ancak bugün fatura elime ulaştı ve 56 TL.

Yorum yapabilecek kimse var mı bu duruma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Net6 8 Mbps'ye kadarlık bir bağlantı kullanıyorum.İlk 6 ay 19,99 TL demişlerdi ancak bugün fatura elime ulaştı ve 56 TL.

Hocam kotayı aşmış olmayasınız..

aa pardon ilk ay aktivasyon ücreti var
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeybekoglu07

quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Net6 8 Mbps'ye kadarlık bir bağlantı kullanıyorum.İlk 6 ay 19,99 TL demişlerdi ancak bugün fatura elime ulaştı ve 56 TL.

Hocam kotayı aşmış olmayasınız..

aa pardon ilk ay aktivasyon ücreti var

Yok hocam kota aşımı değil,

Olayı şu.Mayıs ayında kullandığım 27 gün için 39,99 TL alıyor Haziran için 19,99.
  • konuyu hortlatmıs gıbı oldum ama yenı konu acmakyan ıyıdır.
    bu net6 tarıfesınde aklıma takılan bırkac sey var . bılen bırılerı cevaplarsa ve ıstedıgım cevapları alabılırsem bu pakete gecmeyı dusunuyorum

http://www.telekombasvurum.com/ttnet-yeni-adsl-tarifeleri-2011.html

bu lınktde net6 tarıfesı aylık 32 tl den 25 gb kota verıyor ve bu kotayı astıktan sonra 1 mb hıza dustugunu belırtıyor. bırde kota asımı dıye bır tabır var ucrete tabıdır dıyor.
    madem 25 gb dan sorna hız dusuyor nıye kota asım ucretı alıyor anlamadım. zaten hızımı dusuruyor.
    bıde bu tarıfede max download hızım 600 mu olucak .
    eger yardımcı olursanız cok makbule gecer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vınn Kota Sorgulama
    14 yıl önce açıldı
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    geçen yıl açıldı
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemark

konuyu hortlatmıs gıbı oldum ama yenı konu acmakyan ıyıdır.
    bu net6 tarıfesınde aklıma takılan bırkac sey var . bılen bırılerı cevaplarsa ve ıstedıgım cevapları alabılırsem bu pakete gecmeyı dusunuyorum

http://www.telekombasvurum.com/ttnet-yeni-adsl-tarifeleri-2011.html

bu lınktde net6 tarıfesı aylık 32 tl den 25 gb kota verıyor ve bu kotayı astıktan sonra 1 mb hıza dustugunu belırtıyor. bırde kota asımı dıye bır tabır var ucrete tabıdır dıyor.
    madem 25 gb dan sorna hız dusuyor nıye kota asım ucretı alıyor anlamadım. zaten hızımı dusuruyor.
    bıde bu tarıfede max download hızım 600 mu olucak .
    eger yardımcı olursanız cok makbule gecer.

NET6 tarifesinde kota 6 GB.Bu tarifede 25GB ı geçtikten sonra hız düşüyor 8 megabit sınırsız gibi kullanılmasını engellemek için.
    En fazla 79 TL fatura gelebilir yeni uygulamaya göre.Download hızı 1 mb/sn dir.Bu tarifeye geçmek pek mantıklı değil bence.

• sacma bır mantıgı var ozaman bu paketın. kota 6 gb dıo . 25 gb ı gecınce hız dusucek dıo. ztn 25 gb dowload yapana kadar cok fena bı fatura gırıcek bı taramıza. o saatden sorna bıde yuzsuz erıfler hızımı dusuruolar. ben bole fırmanın taa ..... haram olsun benden kazandıkları para. ayda 55 tl vermek nedır ya ınternete.netlımıtsızdeyım suan daha uygun bır paket arıyorum . 450 ıle download yapbılıcegım sınırsız b paket varmı acama 55 tl den daha ucuza. dowload kontrolu yapmadıkları ıcın bellı bı dowload dan sonra hızın dusuruldugu bır paket de kabulumdur
  • Zaten kotalı kullanıcı 25 GB download yapmaz normalde.Eskiden kotalı abonesi olup 61.25 TL'ye 8 mbps hızla hız düşmesi olmadan sınırsız gibi kullanmak gibi bir uyanıklık yapılabilirdi,bunu engellemişler.
  • ii geceler arkadaşlar bende net6 var ve 6.05 gb olmuş ne kadar yansıtılr sitesinde MB kota aşım ücreti 0.011719 TL/MB, diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

ii geceler arkadaşlar bende net6 var ve 6.05 gb olmuş ne kadar yansıtılr sitesinde MB kota aşım ücreti 0.011719 TL/MB, diyor

50 mb geçmişsiniz sadece. 50 kuruş felan yapar.
  • tşk
  • net 6 paketinde kota aşımı yaptım kota 24 gb oldu fatura tahmini ne kadar gelir bilen var mı?
  • 79 tl ; paket ücreti 32tl +kota aşım ücreti 79 tlyi geçemez.yanlız bu ay 24 gb kullandıysanız üzülerek söylüyorum 25 gb tı geçince akk yakalar ; ve hızınız ay sonuna kadar 1mbite düşer.sakın internet hızı düştü diye konu açmayınız.
    ben şimdiden yazayim.

akk (ahlaksız kota kurumu ) adil kota kullanımı ; adil kerizleme kıllığı ; adil koyma kanunu

daha aklına gelen varsa hayal gücünüzü kullanınız

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

79 tl ; paket ücreti 32tl +kota aşım ücreti 79 tlyi geçemez.yanlız bu ay 24 gb kullandıysanız üzülerek söylüyorum 25 gb tı geçince akk yakalar ; ve hızınız ay sonuna kadar 1mbite düşer.sakın internet hızı düştü diye konu açmayınız.
    ben şimdiden yazayim.

akk (ahlaksız kota kurumu ) adil kota kullanımı ; adil kerizleme kıllığı ; adil koyma kanunu

daha aklına gelen varsa hayal gücünüzü kullanınız

geçmişken ne indirsen kardır.fatura stop 79 tl

• doğru diyorsunuz ben 70 gb mı 45 gb bayağı yapmıştım ; ne indirsen sana fayda ; 1mbit olsa bile hızın ;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

Zaten kotalı kullanıcı 25 GB download yapmaz normalde.Eskiden kotalı abonesi olup 61.25 TL'ye 8 mbps hızla hız düşmesi olmadan sınırsız gibi kullanmak gibi bir uyanıklık yapılabilirdi,bunu engellemişler.

beni tarif etmişsin ama kalktı bu uygulama
  • AKK sonrası hız 3mbs ye düşüyor artık ..bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: melchiah1978

AKK sonrası hız 3mbs ye düşüyor artık ..bilginiz olsun

Valla o konuda net bir şey yok bence bende düşmüyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.