Şimdi Ara

3 Yeni Pokémon Silüeti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Japonya'da yayınlanan haftalık Pokémon programı, Pokémon Sunday, 5. nesilin 3 adet başlangıç Pokémon'unu silüet halinde gösterdi. Bu senenin sonlarına doğru çıkması beklenen Pokémon White ve Black oyunlarının başlangıç Pokémonları olacak olan bu Pokémon'ların bu resimlerinden fazla birşey çıkarmak kolay olmasa da, en geç bu ayın 15'ine kadar CoroCoro dergisinden daha detaylı resimler alabileceğiz. 

• Ya bence pokémon ilk 2 seriden sonra gerek çizimleriyle, gerek zevkiyle batırdı işi. Ya da buna ülkemizde izleme yasağı konulmuş olması da sebep olmuş olabilir ama; ilk 2 seriden sonra gerçekten birkaç pokemon dışında kaliteli çizim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih S.A

Ya bence pokémon ilk 2 seriden sonra gerek çizimleriyle, gerek zevkiyle batırdı işi. Ya da buna ülkemizde izleme yasağı konulmuş olması da sebep olmuş olabilir ama; ilk 2 seriden sonra gerçekten birkaç pokemon dışında kaliteli çizim yok.

ben 2yide beğenmiyorum.sadece ilk seri 150 pokemonu beğeniyorum ama sadece ilk sezonu izlemiştim.ondan belkide gözüm alışamadı bir türlü diğerlerine.yeniler çakma pokemon gibi geliyor

• Sevimliye benziyor bunlar, ama önemli olan gelişmişleri tabiki.

Bence de ilk 150 Pokémon'un hepsi mükemmeldi, hepsi Pokémon'a benziyordu, Pokémon havası vardı.
    Ama sonrakilerin çoğu tam anlamıyla saçmalık, öylesine yapılmış şeyler.
    Sonraki jenerasyonlardan da harika Pokémonlar var tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Sevimliye benziyor bunlar, ama önemli olan gelişmişleri tabiki.

Bence de ilk 150 Pokémon'un hepsi mükemmeldi, hepsi Pokémon'a benziyordu, Pokémon havası vardı.

dimi ya sadece bana öyle gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Herkes için böyle :)
    Ama adamlar uğraşınca hala harika şeyler yapıyorlar. Fakat onlar da bıktı sürekli Pokémon yapmaktan, haklılar da. Onun için gelişigüzel Pokémonlar çok fazla.
    Bence ilk jenerasyon 150 Pokémon, diğerleri de adam gibi 70-80 Pokémon falan olmalıydı(ki bu bile fazla). Her jenerasyonda 150 Pokémon yaparsan böyle işin içine edersin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 9 Mayıs 2010; 16:54:45 >

• Pokemon - Indigo League ve Adventures of the Orange Islands'dan sonraki Pokemon tasarımları gerçekten rezalet. 1. ve 2. sezonlarda karşılaştığımız Pokemonların neredeyse hepsi tam anlamıyla bir tasarım harikasıydı ama gelin,görün ki 3. ve 4. nesilin Pokemonları tam anlamıyla deli saçması...

Şu silüetlere bakınca Pokemon'un 5. nesilde de toparlanamayacağını düşünmeye başladım.
  • Soldaki grass en sağdaki su ortadakide kuyruğundan dolayı elektrik gibi geldi. eğer öyleyse fire dan sonra iyi bir değiiklik olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Herkes için böyle :)
    Ama adamlar uğraşınca hala harika şeyler yapıyorlar. Fakat onlar da bıktı sürekli Pokémon yapmaktan, haklılar da. Onun için gelişigüzel Pokémonlar çok fazla.
    Bence ilk jenerasyon 150 Pokémon, diğerleri de adam gibi 70-80 Pokémon falan olmalıydı(ki bu bile fazla). Her jenerasyonda 150 Pokémon yaparsan böyle işin içine edersin tabi.

her sezon 10 tane falan yeni gelse yeterliydi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Nidoran

Soldaki grass en sağdaki su ortadakide kuyruğundan dolayı elektrik gibi geldi. eğer öyleyse fire dan sonra iyi bir değiiklik olacak

Soldaki ateş ortadaki çim sağdaki su
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.