Şimdi Ara

Mitsubishi City Multi VRF ile hem ısıtıyor hem serinletiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mitsubishi City Multi VRF ısı pompalı sistemleriyle mekan ısıtma, sıcak su ve mekan soğutmayı aynı anda sunuyor.


    [wvp=1554]



  • elektrik faturası nasıl olur acaba?
  • Elektrik faturaları kesinlikle kullandığınız diğer cihazlara göre çok daha az.Zaten amaçda bu.Bu sistemler gerçekten mükemmel sistemler yapılamayacak hiçbişey yok.Otellerde, işhanlarında, çalışma alanları hatta evlerde her türlü iç ünite bağlayarak istediğiniz odayı tek bi sistem üzerinden kontrol ederek eiklimlendiriyosunuz.VRF VRV sistemleri iklimlendirmedeki gelinmiş en son sistemler artık.Güzelde bi video olmuş teşekkürler emeğiniz için.
  • Mitsubishi marka süper adamlar hemen hemen her alanda varlar
  • sanki otel sahipleri veya teknik çalışanları donanım haberin bu röpörtajına muhtaç saçma sapan bir röpörtaj olmuş 8dk konuşma var son kullanıcıyla alakalı ne bir fiyat nede bir faydalı bilgi var.ben evime kurduracak olsam bu sistemi nekadara mal olur? aylık kazancım nedir doğalgaza göre bu bilgiler yok ne anladım ben bu röpörtajdan.Sevgili Mesut ÇEVİK Boşuna çeneni yormuşşun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turusan

    sanki otel sahipleri veya teknik çalışanları donanım haberin bu röpörtajına muhtaç saçma sapan bir röpörtaj olmuş 8dk konuşma var son kullanıcıyla alakalı ne bir fiyat nede bir faydalı bilgi var.ben evime kurduracak olsam bu sistemi nekadara mal olur? aylık kazancım nedir doğalgaza göre bu bilgiler yok ne anladım ben bu röpörtajdan.Sevgili Mesut ÇEVİK Boşuna çeneni yormuşşun.


    Fiyat hakkında net bi ortalama değer çıkarılamaz VRF de.Çünkü çok geniş bir seçeneği var.Hangi tür cihaz kullanılacak (kanallı,duvar tipi,kaset tipi vs.) Kaç odalı bi yer , kaçar btu luk cihaz kullanılacak , 2 borulumu 3 borulumu gibi sorular olacaktır.Fiyatlandırma boru metrajına yere seçilen cihazlara göre değişir.Aklınıza takılan bişey varsa yardımcı olabiliriz buradan.




  • paylaşımda bulunarak bilgilendirilmiş olmak yeterli bence ,DH nin amacına yönelik sayılabilir
  • acaba 120 m2 bi alan 12 m2lik ortalama 6 odası ve büyük salonu olan bir klinik için fiyat ne kadar civarı olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi röyk -- 20 Ağustos 2013; 20:52:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.