Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
4
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joe Barbaro -- 9 Haziran 2017; 4:48:33 >

• umarım sakatlık falan yaşamazda söylediğin gibi olur
  • 5 sene sonra yükselteceğim. Yer imlerine ekledim.
  • Görürsen ona kendisine İniestayı örnek alsın. Bıraksın kanat oynamayı.
    İniesta gibi oynamaya çalışsın hatta taklit etsin. Bol bol İniestanın maçlarını seyretsin.
    İpini koparan zaten kanat oynuyor her yerde bol miktarda var.
  • Tam olarak kanat değil aslında. Sol ayak olduğu için forvetin solunda oynuyor ordan zaten paldır küldür gidiyor.
  • Altyapı futbolu çok başka bir şey.

Nice arkadaşından yetenekli insanın sözleşmesi uzatılmadı ve şimdi alt liglerde mücadele ediyorlar.

Bu iş tamamen oyuncuda bitiyor.

Mutlaka yetenekli oyuncular 1 adım önde başlıyor bu olaya ama altyapıda hiç ismini duymadığımız isimlerden de çok başarılı, mücadeleci gençler geliyor bazen.
  • video demişsin eklesene bir kaç tane görelim neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robérto

Altyapı futbolu çok başka bir şey.

Nice arkadaşından yetenekli insanın sözleşmesi uzatılmadı ve şimdi alt liglerde mücadele ediyorlar.

Bu iş tamamen oyuncuda bitiyor.

Mutlaka yetenekli oyuncular 1 adım önde başlıyor bu olaya ama altyapıda hiç ismini duymadığımız isimlerden de çok başarılı, mücadeleci gençler geliyor bazen.

arkadaşa katılıyorum gs ile idmanlara çıkarken bir çok yetenekli arkadaş vardı ama hiç birinin adını duymaz oldum sadece gs için değil bu tüm takımlar için özellikle amatör takımlarda çok iyi topçular var bir türlü aşama kaydedemiyor oyuncular, futbol eğitimi olmadığı için kaybolup gidiyorlar
  • Valla Facebook'ta görmüştüm bi kaç videosunu, güzel bir kaç golünü.
  • Sen kaptanısın sen neden olamadın diye bir şey denmesi çok saçma bence , çünkü Ayhan'da Keita'nın kaptanı ama fark büyük.

Şutları iyi olan oyuncu çok çıkmıyordu alt yapıdan hadi bakalım bir tane sert , isabetli şut atan oyuncumuz olsun.Fenerbahçeli olması benim için sorun değil , forma için sonuna kadar mücadele etsin yeter.
  • Bu arada çocuğun adı ne ? Göremedim mi yoksa ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Bu arada çocuğun adı ne ? Göremedim mi yoksa ben ?

Soyadı daha doğrusu.
  • Tekirdağ dan Galatasaraya Giden Bir Kaleci Vardı Onla Beraber Bende 2 Yıl Top Oynadım O Galatasarayı Kazanarak Sanırım Japonya ya Danone Kupalarına Gitmişlerdi.. Çocuk Gerçekten Çok İyi Kaleciydi.. İsmi Mert Olması Lazım 92 ya 90 Lı Olması Lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Sen kaptanısın sen neden olamadın diye bir şey denmesi çok saçma bence , çünkü Ayhan'da Keita'nın kaptanı ama fark büyük.

Şutları iyi olan oyuncu çok çıkmıyordu alt yapıdan hadi bakalım bir tane sert , isabetli şut atan oyuncumuz olsun.Fenerbahçeli olması benim için sorun değil , forma için sonuna kadar mücadele etsin yeter.

Hocam profesyonel takımda aynı ülkeden olması yaş olarak olgun olması gibi çok çeşitli farklılıklarla bakılıyor fakat alt yapıda kim iyi oynarsa onu kaptan yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

5 sene sonra yükselteceğim. Yer imlerine ekledim.

3 oldu bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene kaldi çocuk yasiyor mu?

• Shaqiri gibi bir şey mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/orhan_samet bu çocuk mu fenerliymiş?
  • Konuya bekleniyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

Size Cimbomun 5 sene sonraki muhtemel yıldızını tanıtmak isterim arkadaşlar.
    5 sene önce Tekirdağ'da bir ilköğretim okulunun takımında beraber oynuyorduk 2 sene beraber oynadık. Ben onun kaptanlığını yaptım. 3 Kere Tekirdağ şampiyonu olup 3 kere İzmir'deki elemelere gittik. Orda Rıdvan Dilmen bile çok beğenmişti çocuğu. Fransa'ya Danone bilmemne takımına bile davet edildi fakat kısmet olmadı. Ertesi sene arkadaş 7. sınıfa giderken İstanbul'da Galatasaray seçmelerine katıldı hemen kaptılar zaten. Orda koleje yerleştirildi ve hala da çok iyi top oynamakta orda 1-2 senedir. İnternette videoları bile dolaşıyor. Sol kanatta fırtına gibi oynuyor gerçekten. Fiziği ufak gözükse bile ayakları sağlam basan ve çabuk yıkılmayacak bi oyuncu. Çok sert ve isabetli şurtları var. Nokta paslar attığı da oluyor. Bitiriciliği de baya iyi. Benden 1 yaş ufak. Şuan 15 yaşında olması lazım. Gol sevinci bile Keita gibi. Kendisi fenerli olsa bile, bu çocuk bize para kazandırır diye düşünüyorum bir sakatlık olmassa. İleride hortlatırsınız konuyu. İsmi Samet.
    Derseniz ki sen kaptanıydın madem ne diye seni almadılar. Malesef 2 sene evvel Tekirdağspor'da oynarken 2 dizimde de lifler koptu. Ondan sonra futbolu bırakmak zorunda kaldım.

Saygılar

.

Sol alttan İkinci

açıklama bekliyoruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.