Şimdi Ara

Black Prophecy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
14.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yapımcı : Reakktor Sitesi :http://www.blackprophecy.com
    Trailer

Game PLay

Uzayda geçiyor 2 ırktan ibaret .
     Black Prophecy

Ekran Görüntüleri

Black Prophecy

Black Prophecy

Black Prophecy

Black Prophecy

Black Prophecy

quote:

Orijinalden alıntı: dadal

merhaba,

bu bölümde oyundan bahseden pek olmamış ben yeni girenler bir referans olması açısından biraz bilgi vereyim

oyun kendi içinde bir kurgu ile oyuncuyu yönlendiriyor.

komutan Noah ın verdiği görevleri yapın bunların arasında "test of practical" görevi bugludur ancak yapımcı bunu bir hileyle aşırtıyor oyunculara bu görevi aldıktan sonra istasyona yönelip konuşma penceresine tıklayın açılan pencerede en altta test of practical var onu işaretleyip connect yapın sonra komutan Noah a gidip connect yapın test of practical da finish butonuna tıklayın görev yapılan görevler arasına giriyor

Noah' dan aldığınız toplam 4 görevi tamamladığınızda leveliniz 2 küsur olacak bu aşamada istasyona dönüp, connect yaparak amiral, Dr ve profesör üçlemesi ile konuşun bunlar size bir seri görev verecek bu görevler yaklaşık 2-3 saatinizi alacak belki daha fazla :) bu görevler "prologue" olarak adlandırılmış. ırk seçimi bu görevlerinizin sonundaki büyük savaşa katılıp savaşı başarı ile bitirdikten sonra yapılıyor (geminizin sağ tarafında truncu güç TYİ ler sol tarafında ise mavi güç Gnide lerin ana savaş gemileri beliriyor hangi tarafı seçmek isterseniz onun gemisine gidin ve ırkınızı seçin) prologue görevleri arasında zorlandıklarınız olursa buradan hatırladığım kadarıyla yardım ederim (TYI transportu ile Nimbus içinde yapılan bir drone görevi var buradaki espri son dron grubu ortaya çıktığında size verilen süre sona ermeden NV noktasına ulaşmak. Sakın olaki dronlarla kapışmayın, görev yanıyor son çıkan grup dronlara ellemek yok!...)

önemli not leveli insan olarak yükselen, 8-9 lev. gibi olup ta ırk seçimi yapmamış olan arkadaşlar geri dnüp bu aşamada yeni bir char açmayın mevcut char la görevleri tamamlayıp ırkı seçin daha sonra dönüp yeni bir karakter açmak istediğinizde bir sürpriz var prologue görevini tamamlayan oyunculara yeni karakterde seçenek sunuluyor "prologue görevini atlamak istermisiniz" evet dediğinizde TYI ve GNIDE karakter açama seçeneği beliriyor bende 6. levelden başlattı ve o ana kadar alacağınız skil puanlarıda hazır geliyor. benim levelim yüksek değil diğer arkadaşlarda zorlandıkları görevleri aştıklarında paylaşırlarsa yeni gelen arkadaşlarımıza kolaylık olmuş olur.

Bu arada ağırlık hangi grupta; seçim yapanlar ve skil puanlarınızı nasıl kullanıyorsunuz tecrübe edinen arkadaşlardan bilgi vermeleri yeni oyuncular için bir referans olacaktır

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 16 Nisan 2011; 14:56:06 >

• Şu son 2 resim eve online konusunda gördüğüm resimlere benziyor :D

Gameplay videosu hoşuma gitti kotalı olmasam deneyebilirdim :D

GamePlay videosu için:
    http://www.blackprophecy.com/index.php?id=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 8 Mayıs 2010; 9:57:01 >
  • EvE nin beleş veriyonu olabilir . Gerçi oyunun paralımı parasızmı konusunda fikrim olamayacak . Büyük ihtimal parasız ama grafikler sağlam olduğu için ikilemdeyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 8 Mayıs 2010; 10:02:37 >
  • Oyun free yazıyor Mmosite'de.
  • Oyun ücretsiz olacak. Sitesinde de yazıyor.
  • şaşırdım free olmasına görüntüler çok güzel bakalım yapalım kaydımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azure Wrath

Oyun ücretsiz olacak. Sitesinde de yazıyor.

Gözümden kaçmış + Oyun bir dh alliance hak ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 8 Mayıs 2010; 13:14:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pillars of Eternity II: Deadfire
    9 yıl önce açıldı
    castlevania dominus collection
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eve gidince bi bakayım güzele benziyor.
  • CB'ye kayıt oldm acaba CB tarihi ne zmndır sitesinde goremedimde? Güzel bişeye benziyor bole bi oyun arıyordum =) Gemilerin tasarımı hoşuma gitti StarCraft taki Battlecruiser lara benziyor :D
  • Oyunda kaybolmassak iyi 2007'de dahi konusu varmış ... Bu kadar sürede bile daha closed betaya geçemediyse ... Muhteşem bir oyun bizi bekliyor demk olabilir ... Belki gezegenleride ; guild , clan ve ya alliancelar alabilir.Kısaca birlikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 9 Mayıs 2010; 17:16:02 >
  • PC kaldırmaz bunu
  • Birden Freelancer geldi aklıma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Birden Freelancer geldi aklıma...

senden kaç.maz Ares :) freelancer çok özel bir oyundur benim için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Şu son 2 resim eve online konusunda gördüğüm resimlere benziyor :D

Gameplay videosu hoşuma gitti kotalı olmasam deneyebilirdim :D

GamePlay videosu için:

Şuan int kotasız oldu deneyebilirim artık :)
  • Gameplay videosu gerçekten hoş oyuncu sayısıda yeterli seviyedeyse neden oynamayalımki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juba13Tv -- 1 Haziran 2010; 23:50:00 >
  • oyunun sitesinde yeni bi video yaynlamıs izlemenizi tavsiye ederim. çıksada bi an önce aksa bu arada f2p
  • Son video güzelmiş hakikaten.

CB ye kayıt oldum . Umarım beklentilerimizi karşılar.
  • sitesinden baktım ama anlamadım cb ye geçiş zamanıyla ilgili bir bilgi yok mudur :(
  • Oyun Kasım Ayında Çıkcakmış.
  • CB ne zaman çıkacak bir bilgi var mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.