Şimdi Ara

Battle of The Immortals | Dev Rehber | 3-5 Resim Degil, Herseyiyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
30.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • >>Oncelikle, Yazim Hatalarindan Dolayi Herkezden Ozur Diliyorum, ayrica resim agirlikli oldugu icin sayfa biraz gec yuklenecektir ;)<<
    >>butun sayfada tek bir Link Bulunuyor, Resimlerdeki Logo/site adresi, Orjinalligimizi Kaybetmemek icin, Reklam/Reklam diyerek karalamayin lutfen, suan GUNCEL bulunan, en Kapsamli Rehberdir<<

Battle of The Immortals, 3D Fantasy Grubuna Giren bir MMORPG Online Oyunudur. Norvec ven Cin mitolojilerinden dogmustur. Oyunda 5 Cesit Karakter Bulunmaktadir. Herbir Karakterin Kendi Ozgu Skill'leri , ve Itemleri Bulunmaktadir.

Yayinlayan: Perfect World International
    Oyunu Sayisi: Yuksek
    Grafikler: Orta-Yuksek Denilebilir
    Turu: MMORPG
    Exp/Level Orani: High
    PvP: Duel ve Clan Savaslari Seklindedir
    Oyunun Boyutu: 1.0 GB

Oyunu Artilari : Ucretsiz olmasi, Cash Itemlerinin Oyunun Dengesini Bozmamasi, Gorev Yerlerine, Npc ve Moblara Oto Gidilebilmesi, Level Alan Zirh ve Silahlar

Daha Fazla Bilgi icin :www.BOITR.com

Kayit Olma Rehberi

Guild'lere katilmak, yeni arkadasliklar kurmak ve oyunu beraber kesfedicek kisiler bulmak icin essiz bir yoldur.

Guild'lere katilarak yeni 'Quest'ler, ve 'Event'lere de kapinizi acmis olucaksaniz.

Guild'iniz gelistikce, Seviyesi articak ve daha cok Uye alma imkani olucaktir.

Guild Kurmak icin :

Guild'i kurucak Karakterin en az 30 Level olmasi gerekmektedir. Ayrica Guild'i kurmak icin 300 000 Coins Gerekmektedir. Eger bu ikisine sahipseniz. 'Atlantis' sehri, 'Guild Manor' Bolgesindeki 'Gonder' ile Konusmaniz yeterli olucaktir.

Guild'e Katilmak icin :

3 yoldan bir Guild Katilabilirsiniz,

- Biri sizi davet edebilir,

- Bir karakteri secip, Resmine 'Sag Tik'layarak, Assagi Menu'den 'Guild Request'e tiklayip, cevap bekleyebilirsiniz.

- 'Guild Manor'daki 'Gonder'e tiklayip, 'Display Guild List' i secebilirsiniz. Size Guild Listesi Sunucaktir. Buradan istediginiz 'Guild'i secip, 'Request'e tiklayip, cevap bekleyebilirsiniz.

Battle of the Immortals, size etkileyici ve heyecanli bir Mount sistemi vardir. Yuksek levellari beklemeniz, yada Cash alaniz gerekmemektedir. Oyuna basladiktan birkac saat sonra ilk Mount'unuzu alabilirsiniz. ;)

Ilk Mount'unuzu 'Knight's Jail' Questinden sonra alabilirsiniz.

Ilk Mount'unuzu Almak:

Level 20 olduktan sonra (ki yaklasik 20-30 dakikanizi alicaktir), Atlantis Sehrine Geliceksiniz. Buradan 'Knight Elder Mistra'ya gelin ve 'Manipulator' Quest'ini alin. Bu Quest'te Hannibal(Knight's Jail'de bulucaksiniz) oldurmeniz gerekmektedir. Level 25 oldugunuz anda bu Mount'unuzu kullanabileceksiniz.

>>Knight's Jail Adli Quest ile ilgili bilgi almak icin TIKLAYIN<<
    http://boitr.com/index.php?option=com_content&view=article&id=58:knights-jail&catid=39:rehberler&Itemid=64

Hannibal Quest'inizi tamamladiktan sonra, Jail'den cikin, ve Mistra'ya gorevinizi verin. Mistra sizi bir 'Common Mount Token' ile odullendiricektir.

Artik Inventory'nizde bulunan 'Common Mount Token'a Sag Tiklayin. Her Class kendine ozgu olan ilk Mount'unu alicaktir.

Simdi Inventory'nizde bulunan Mount'unuza Sag tiklayin. Mount'unuza Binmek/Inmek icin, 'W' veya 'Z' (degisebiliyor) Tusuna basin.

'Mount' a basarak, Hayvaninizi cikartip binebilir, 'Dismount' ile inebilirsiniz.

'Fortify' ile Mount'unuzu gelistirebilirsiniz, ancak bu fonksiyon ile ilgili bilgileri daha sonra vericem.

Karakterler

Oyunda 5 Karakter Bulunmaktadir.

Berzerker – Damage Dealer Karakterdir. Yakin ve Fiziksel Savaslarda Cok Etkilidir. Ancak Magic/Buyu Agirlikli Ataklara karsi gucsuz konumdadir.

Champion - Disciplined BOI'nin Palandin yani Tank karakteridir. Defansi Cok Yuksek olmasina karsin, verdigi Damage'ler dusuk sayilabilir.

Slayer – Hizli ve Ani ataklarda uzman, Assasin Karakterimizdir. Damage Dealer Grubuna Girer. Berzerker'e kiyasla damage'i dusuk olmasina ragmen, stun ve critical skilleriyle dengelemektedir.

Magus – Wizard/Mage Karakterimizdir. Defansi dusuk olmasina karsin, Guclu Skilleriyle Tek Bir Mob'a yada Alan Skilleriyle Bircok Mob'a Yuksek Damage verir.

Heretic - Oyundaki Priest/Vecomancer Karakterimizdir. Buff'lariyla Party'sine Destek Verir, Heal skilleri cok etkili olmasada, bir party'deki en onemli karakterlerin basinda gelir. Ayrica DeBuff skilleriyle dusmanini gucsuzlestirir.

Stat'larla ilgili Ufak bir Bilgi Veriyim:
    - Spirit = Mana ve Heal Skillerini Arttirir.
    - INT = Magic Attack'i , Damagelerini Arttirir.
    - Str = Fiziksel Attack'i Arttirir(Ozellike Berserker ve Champ. icin)
    - Dex = accuracy evasion ve cok azda miktarda critical'i arttirir (Slayer larin str si denebilir)
    - Vitality= HP nizi, HP Recover'inizi Arttirir.

En Basit Olarak butun karakterlerde Soyle Build Uygulayabilirsiniz (40 Level'e Kadar sonrasi icin yarini bekleticem, suan daha aciklamali bir Rehber Yaziyorum onun icin ^.^ )
    Berzerker - Str Agirlikli Gidin/ aslinda 1str/1vit'de olabilir ancak dusuk levellarda HP'nizin pekde onemi olmuyor acikcasi
    Champion- Bu acikcasi Ne olmak istediginize bagli/ Tank icin Full Vitality gidebilirsiniz dusuk damage verirsiniz ama bi okadarda cok HP niz olur, yada isterseniz her 2 levelda 3 vit/1str gidin size kalmis ( benim tercihim full vit olurdu 40+'e kadar en azindan Tank karakteri dungeonlarda cok ise yariyor.)
    Slayer - bu tartismali karakterlerden birisi, isterseniz full dex isterseniz 1dex/1str gidin ancak 40- full dex gitmek daha mantikli, unutmayin str sadece genel attack'i arttiriyor dex ise kullandiginiz silahlarla uyumlu olarak attack arttiriyor
    Magus- damage dealer karakterdir, bu yuzden INT agirlikli gitmeniz gerekiyor, arada arttan statlari Vit e verin
    Heretic- Int/spirit .. secenekleriniz bunlar, ben sahsen Heretic oynuyorum full spirit gidiyorum suanda, verdigim damage i cok takmiyorum, en nihayetinde Support karakteriyim, Ne kadar Mana, ne kadar yuksek heal skilli benim icin okadar yararli ama isterseninz Int'e vererek Magic Damage'inizi arttirabilirsiniz...

Battle of The Immortals Turkiye Baslangic Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihCZ -- 8 Mayıs 2010; 12:57:42 >

• Vay be forumdaki 'Dev Rehber' anlayışı sadece Interface'i açıklamak haline dönüşmüş. Gerçi amacınızın reklam yapmak olduğu ap açık ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 7 Mayıs 2010; 17:19:25 >
  • @Azura
    Amacimiz Reklam olsaydi 1-2 resim koyup farkli ip lerden up lardik ^.^

Ama dedigin gibi dusunsekte biz reklamimizi yapalim bu arada 2-3 kisi daha oyun hakkinda bilgi edinirse, ne guzel ;)
  • Şimdi bu rehber mi oluyo
    Sadece reklam.
  • tamam k bakmayin linkleri eve gecince siliyorum, benim hatam
  • Linkleri silmene gerek yok sadece Konu ismini dev rehber değilde küçük rehber olarak değiştir.
    Birazda oyundaki classlardan skillerden falan bahset
  • Evet baya bir dev olmuş ama resimler bakımından. 2 saattir yüklenemedi. Bence acayip müthiş bir rehber değil.

Şu rehberi inceleyebilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33160520/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berzerkete tanıttığın şeyi, koca bir ss alıp tekrar resmin üstüne yazman (diğer classlar içind aynı şekilde) çok gereksiz ki amacın siteyi tanıtmak zaten koca konuda onu bile becerememiş, siteye adam kazandırayım derken, eline yüzüne bulaştırmışsın.
  • Üyelik lazım arkadaşlar Bana üyelik alabilecek varmı?
  • bu oyunada üyelik alamadıysan,

oyun zaten ob oldu, girhttp://boi.perfectworld.com a al üyeliği
  • rezalet olmus arkadasim resimleri ufak koysadin bide dev anlatim bumu evet 3-5 resim deilde 30 kadar resim komusun lol
  • quote:

bu oyunada üyelik alamadıysan,

oyun zaten ob oldu, girhttp://boi.perfectworld.com a al üyeliği

Maile aktivasyon maili gelmior..
  • dev rehber = oyun arayüzünü açıklamak?
  • oynama özürlüler için olabilir bu rehber
  • yeni rehber yapacak yokmu ondnada up ladım
  • Arkadaşlar bol bol quest yapıyorsunuz, o kadar diyim size
  • aynen öyle sıkıldım cıktım , oyunda herşey xp ile alakalı bu tarz seven arkadaşlara 1e1 baya player i var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

aynen öyle sıkıldım cıktım , oyunda herşey xp ile alakalı bu tarz seven arkadaşlara 1e1 baya player i var.

Hergün 9 tane savaş var 16a 16 ayrıca pazar günleri 3 saatlik guild kale savaşları var her daim pvp duel açık dungeonlarda bosslardan soul droplayıp satablirsin pet ticaretine gireblirsn vsvsvs... Arkadaşlar RICA ediyorum 5 10 level kasıp yorum yapmayın şu oyunla ilgili LUTFEN....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

Arkadaşlar bol bol quest yapıyorsunuz, o kadar diyim size

Questleri 35 levele kadar yapıyorsun ondan sonra sadece eventle kasıyorsun günlük 20ye yakın event var Haftalıkları saymıyorum bile... 24 saat oynasan dahi hepsini bitiremiyorsun bırak quest yapmaya zaman kalmasını. Tekrar yukardaki notumu yazıyorum buraya

Arkadaşlar RICA ediyorum 5 10 level kasıp yorum yapmayın şu oyunla ilgili LUTFEN....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.