Şimdi Ara

Google Goggles'a otomatik tercüme özelliği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google, Goggles adını verdiği programın 1.1 sürümünü yayınladı. Android işletim sistemli telefonlar için hazırlanan programa otomatik tercüme özelliği getirildi. Google Goggles programı sahip olduğu bu özellik sonrasında kamera aracılığı ile görüntülediği belge ve yazıları otomatik olarak tanımlayıp, istenilen dillere tercüme etme özelliğine sahip oldu. Şu anda, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, ve İspanyolca dillerini tanımlayabilen program, bu dillerde yazılmış olan belgeleri istenilen dile otomatik olarak çevirebiliyor. Google, diğer Latin temelli dillerinde tanınabilir hale gelmesi için çalışmaların devam etttiğini belirtti. Google Goggles için yayınlanan güncelleme ile barkod okuma, telefon hafızasındaki fotoğrafları tanıtarak arama yapabilme özellikleri de geliştirildi. Google'ın otomatik dil tanımlama fonksiyonunu kazanan uygulaması Google Goggles için Android 1.6 ve üzeri işletim sistemi gerekiyor.










  • Biraz once ufak bir test yaptim. Super bir ozellik. Android telefon kullananlar icin olmazsa olmaz diyebilirim.
  • gerçekten harika yenilikçi bir fikir vede özellik.. google'ın farkı işte burada.. ilginç vede kullanışlı araçlara imza atıyorlar.. yalnız emin değilim ama bu özellik için internet bağlantısı gerekiyor öyle değil mi??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    gerçekten harika yenilikçi bir fikir vede özellik.. google'ın farkı işte burada.. ilginç vede kullanışlı araçlara imza atıyorlar.. yalnız emin değilim ama bu özellik için internet bağlantısı gerekiyor öyle değil mi??


    tabii..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozcelika


    quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    gerçekten harika yenilikçi bir fikir vede özellik.. google'ın farkı işte burada.. ilginç vede kullanışlı araçlara imza atıyorlar.. yalnız emin değilim ama bu özellik için internet bağlantısı gerekiyor öyle değil mi??


    tabii..

  • Benim çok işime yarayacak bir program.
    Teşekkürler Google
  • Elbette "şeytani" olmak kadınlara özgü bir şey değil. Hatta belki de o kadar nadiren sırf kötülük yapmak için kötülük yapan kadınlara rast geliyor ki insanlık tarihi, isimleri hemen akılda kalıveriyor. Böylelerinin karşınıza çıkmama ihtimali bir hayli fazla, gene de haklarında bir şeyler bilin istedik…
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri
    Elbette "şeytani" olmak kadınlara özgü bir şey değil. Hatta belki de o kadar nadiren sırf kötülük yapmak için kötülük yapan kadınlara rast geliyor ki insanlık tarihi, isimleri hemen akılda kalıveriyor. Böylelerinin karşınıza çıkmama ihtimali bir hayli fazla, gene de haklarında bir şeyler bilin istedik…



    Ne alaka?? Forumda post kasanlardan gecilmez oldu!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.