Şimdi Ara

Nibitor ile Vmod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartıma vmod yapmak istiyorum,Kartımın soğutması gayet iyi 50 derecede seyrediyor.Nibitor isimli programı indirdim voltaj menüsünede geldim ancak burada kafam karıştı Exact Mode ve VidMod olmak üzere 2 tablo mevcut.Nibitorun voltaj tablolarını sağlıklı bir şekilde nasıl kullanabileceğimi açıklarsanız sevinirim.

Nibitor ile Vmod

• Ekran kartınızın modeli nedir, hepsine voltaj verilemiyor çünkü.
    Yukardan Tools/Voltaje Table editor/Entry4 --yük altındaki voltaj, buradan skalayı kaydırarak vermek istediğin voltajı bul ve seç, daha sonra Exact mod'a geri dön oranın boş olduğunu göreceksin, tıkla seçtiğin voltajı bul, core shader mem'den ayarlamalarınıda yap kaydet çık.
    Eğer nvidia chipset anakart kullanıyorsan dos altında terim: nvflash -4 -5 -6 --index=1 biosismi.rom.
    Diğerlerinde nvflash -4 -5 -6 biosismi.rom.
    Hadi kolay gele...
  • Yanıt için teşekkürler,Peki bu voltage table editor,exact mode ve vidmod arasındaki varsa işlevsel farklar nelerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randeas

Yanıt için teşekkürler,Peki bu voltage table editor,exact mode ve vidmod arasındaki varsa işlevsel farklar nelerdir.

bios mod bir nevi şans işidir her karta olmaz
    ama ekran kartında vr11xx serisi bir yonga olursa 3. parti yazılımlarla volt verilerbilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.