Şimdi Ara

Xperia X10'a Android 2.1 ve HD video kaydı 4.çeyrekte geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
23.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Geride bıraktığımız 1.çeyrekle birlikte dünyanın en büyük 4.telefon üreticisi ünvanını Blackberry'nin mucidi RIM'e kaptıran Sony Ericsson, ürün gamının en güçlü telefonlarının başında gelen X10'un UXP güncellemesinin 4.çeyrek içersinde yayınlanacağını duyurdu.


    Firmanın internet günlüğünden yapılan açıklamaya göre UXP güncellemesiyle Xperia X10 şu yeniliklere sahip olacak;



    • Android OS 2.1

    • Vivaz'da olduğu gibi HD video kaydı

    • DLNA dosya paylaşım desteği

    • Timescape ve Mediascape uygulamalarında iyileştirmeler


    Sony Ericsson ayrıca gerek Xperia X10 Mini gerekse de Xperia X10 Mini Pro için aynı dönem içersinde Android 2.1 güncellemesi yayınlayacaklarını açıkladı.





  • Türkiye kupasından. Sonra Güzel Haber oldu buu
  • yalnz bunlar 2.1e geçene kadar 2.2 çıkcak yani gene geri kalmış olcak se
  • Türkiye kupasından. Sonra Güzel Haber oldu buu
    .....................................
    Alakana bak ya nede zekisin maşallah=))SonyEricsson ve kupa pehh...
  • türkiye kupasından gelen güzel haberden sonra bu haberde çok güzel oldu

    ama şu android 2.1 i bi adam akıllı kullanamadım onun içinde 28 yıl beklemiyelim
  • Şu telefon ömrümü yedi zaten. Ha aldım ha alacağım, ha geldi ha gelecek derken gittim w995 aldım. Mutlu mesut yaşıyorum şimdi. O kadar naz yapan telefonu neden alayım ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahafiec

    bukadar iyi telfonlar üretipte dördüncülüğü bile yakalayamamak akla sığacak bir durum değil.
    ne hata yapıyorlar bilmem ama bir an önce düzelteseler iyi olur.
    bu pazarda 4. sırada olmak ne para getirir ne de kar...


    Yapmaları gereken atılımların hiçbirini yapmıyorlar ki resmen. Reklam yok ortada. Türkiye gibi ülkelere yaptığı haksızlık ya da es geçme büyük kayıp. Bu mantıkla daha çok gerilere düşerler. Kimse bu durumdan memnun olmaz tabiki. Ama Sony Ericsson'un acil toparlanmaya ihtiyacı var.
  • arkadaşlar bende bu teli çok araştırdım ama nedense yorumları yazanlar devamını getirmiyorlar örnegin multi touch android market yokmuş yada türkiyeye kapalıymış adam akıllı kullanıpta bütün olan biteni yazan çıkarsa hayır duamı alacak :))
  • arkadaşlar bende bu teli çok araştırdım ama nedense yorumları yazanlar devamını getirmiyorlar örnegin multi touch android market yokmuş yada türkiyeye kapalıymış adam akıllı kullanıpta bütün olan biteni yazan çıkarsa hayır duamı alacak :))
    ........................
    Bende avındaydım bu cihazın,hatta sonrasında mini xperia lare odaklandım fakat anladımki bu SE Türkiye'yi kafadan silmiş,böylesine argesi güçlü bir Sony,mobilde profosör olmuş Ericsson gibi iki devin ilk 3 ten düşmesi,bariz belliki şirketin iyi yönetilmediğinin bir gerçeği!..gelelelim bu yaramazlara bunları beklemek kırmızı karları beklemek gibi bir şey... ben ümidi kestim gittim kalitesine yakın gördüğüm LG Arena aldım ondanda memnunum...6 tane SE kullandıktan sonra LG biraz kaşıntı yaptı ama haklarını yememek lazım onlarda sınıfının en iyisini yapmış...
    Türkiyede bu cihazları kullanan arama!.. varsa da ki sanmam uzakdoğudan illegal yollarla filan girmiştir!..derinlemesine yaptığım You Tube ve yabancı kaynaklı makalalerde bu aletin Multi touch yani kapasitif özelliği olmamakta ve cihazın ilk portatif örnekleri haricinde ön kamerası bulunmamakta!..hatta bir ara ilk ön kameralı Android diye de lanse edilmişti fakat şirket sonrasında Xperia'nın tüm modellerinden ön kamerayı geri çekti...bildiğin tahta yaptılar yani...onun dışında Android 2.den öceki versiyonuya sürüleceği güncellemeninde muamma olacagı o tarihte böyle lanse edilmişti... Hali hazırda internet sitelerinin Türkiye sayfasında şeker dağıtmaktalar teselli için!..
  • Patron 2009 un son çeyreğinden beri bu telefonun bazı özllliklerinin iyileştirilmesini bekliyorum ondan yani =))
  • tasarım özürlü marka.. milyonlarca dolar yatırım yap tasarıma bak!!! konumunuz zaten müstehak olduğunuz yeri çok iyi yansıtıyor.. devam et sony...
  • Hocam Tasarımın Neyi var Tas gibi olmus bence zarif (n97 gibi değil) camera. müzik medya süper ama dediğim gibi çoklu dokunmatiği desteklememesi, iyi olmadı yhaa... Bence harika tasarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    tasarım özürlü marka.. milyonlarca dolar yatırım yap tasarıma bak!!! konumunuz zaten müstehak olduğunuz yeri çok iyi yansıtıyor.. devam et sony...


    tasarımın neresi kötü ? iphone fln yanında hiç bence
  • gelsede alsak
  • Bence gayet şık bir model. Özellikle beyaz rengini beğeniyorum.
  • Arkadasim ben cihazi yaklasik bir aydir kullaniyorum ve cik memnunum Android markette mevcut istedigim uygulamayi indirebiliyorum. Aydrica ciddi olarak saglam yapili bi cihaz. Siz begenmemis olabilirsinz tabi onada saygi duyarim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D-KaoSee

    Hocam Tasarımın Neyi var Tas gibi olmus bence zarif (n97 gibi değil) camera. müzik medya süper ama dediğim gibi çoklu dokunmatiği desteklememesi, iyi olmadı yhaa... Bence harika tasarım



    Arkadaşlar bende bu cihazdan 2 tane aldım siyah olanı ben beyaz olanı kız arkım yaklasık 1 haftadır kullanıyoruz ve çevremızde herkes tasarımına hasta oldu, iphone'dan çok havalı kesinlikle.

    Ben dogubanktan 1.150'ye aldım super pazarlık yetenegımı kullanıp :)
    cihazın içinden market çıkmadı onu dogubankta yukletıcım

    Android 1.6 da guzel ama eksıklerını 2.1 ıle gıderebılırız. yazılım cıktıgı an dogubankta dıyebılırız

    ben twıtter'ımı baglayamadım hata verıyor kullanıcı adı ve sıfreme ama webden gırınce acılıyor sıfrede sorun yok ama sorun nerde bılmıyorum
    Onun dısında youtube acılmıyo ıp ayarlarını degıstırdım ama gene de acılmadı ama dogubanktakı teknık servıs onu da halleder gıttıgımde emınım.

    pili cok kullanırsanız 1 gun anca yeter bılgısayar basındaysanız sık sık sarj etmenız onerılır.

    Konusurken Kulaklık sesi ve dısarı verdıgı ses az bekledıgımın altında cıktı sok oldum SE'nın kullandıgım tum modellerı telefon calınca ortamı inletirdi. X10'un titreşimi de çok kibar yani yazık ama genel olarak baktıgımda diğer etkileyici yanları beni bu telefondan soğutmadı

    merak ettıgınız baska konular varsa sorunuz bıldıklerımı yanıtlarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    tasarım özürlü marka.. milyonlarca dolar yatırım yap tasarıma bak!!! konumunuz zaten müstehak olduğunuz yeri çok iyi yansıtıyor.. devam et sony...


    Senin dışında şu cihazın tasarımına laf eden olmadı. SE en iyi tasarımlara sahip telefonları çıkarıyor. Ama çok geç çıkarıyor ve hiç reklam yapmıyor bu yüzden satışları çok düşük. Bak Samsunga her yerde reklamı var ve satışlarınada bu yansıyor.
  • muahah tasarım özürlümü iphoneye 10000 çeker bu telefon.
  • her gördüğü telefona tasarım özürlü diyenlerde çok bu forumda.Halbuki telefon ile kendi tipini yanyana koysa telefon yakışıklı çıkar haberi yok.Herşeye tasarım özürü yakıştırmasını yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.