Şimdi Ara

YILIN KAMPANYASI * MSI - S260 = 1099$ + KDV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12.1" ekranlı bir notebook alacaksanız, işyerinde kullanıp, minicik oluşuyla herkese hava atmak istiyorsanız, çantanıza koyup okula götürüp defter büyüklüğündeki notebookunuzla ödev mödev yapmayı düşünüyosanız, hele bir de kızsanız bu notebook tam size göre, tam 500 $'lık bi indirim yapmışlar tabi gigatek üyesiyseniz, fiyatı biraz daha düşük olması lazım

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1377

• dostum saat 4:30 a geliyo yat
    bu saatte notebookmu araştırılır

• 12.1" ekranlı notebooklar çok pahalıdır, piyasayı biraz araştırmış olan herkes bilir :) notebook küçücük, bi defter büyüklüğünde tabi oyun fln oynarım diyorsanız alırsınız 3ün 1ini ekranı avcum kadar :P

Orjinalden alıntı: emre d.

12.1" ekranlı notebooklar çok pahalıdır, piyasayı biraz araştırmış olan herkes bilir :) notebook küçücük, bi defter büyüklüğünde tabi oyun fln oynarım diyorsanız alırsınız 3ün 1ini ekranı avcum kadar :P

hakkaten banada mail geldi şok oldum .aleti 500 dolar indirmişler

yok ya araştırmıyorum, az önce mailime girdim gigatekten mail gelmişti ben de paylaşiim dedim forumdakilerle, bunda yanlış bişey mi var hem ben aldım zaten notebook'u.. daha nesini araştırıcam

yanlış bişey yapıyosun demedimki yanlış anladın teşekkür eederiz tabiki paylaştığın için

şeytan diyo bitanede bundan al tam olsun fiyat süper

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

quote:

yok ya araştırmıyorum, az önce mailime girdim gigatekten mail gelmişti ben de paylaşiim dedim forumdakilerle, bunda yanlış bişey mi var hem ben aldım zaten notebook'u.. daha nesini araştırıcam

yanlış bişey yapıyosun demedimki yanlış anladın teşekkür eederiz tabiki paylaştığın için

şeytan diyo bitanede bundan al tam olsun fiyat süper

üstüne üstlük peşin fiyatına 12 taksit haa
    bence de mükemmel özellikle çok seyahat edenler için biçilmiş bir kaftan ek olarak bir pil daha veriyorlarmış

• ÜSTELİK YANINDA MP3 PLAYER, USB BLUETOOTHDA VERİYORLAR. KAÇMAZ BENCE
  • arkadaslar ben aletten siparis verdim. 144*12 YTL.
    Gigatek cuma gun elimde olacagını soyledi.
    Mavi bilgisayarda stoklarda 1 tane vardı almaya gittim aleti gordum. bence guzel.
    Ama dikkat edin Mavi bilgisayarın kampanyadan haberi yok. Buradaki forumu gosterdim ama satıcı bizde kampanya bilgisi yok dedi ve sadece laptopu 1099'dan satmayı teklif etti. Ben de gigateke siparis verdim.
    bu kampanya sadece cebit fuarı süresince geçerli. alet çok güzel. yanında hediye bile veriyorlar.
    500 dolardan daha fazla bir indirim var.
    Intel Centrino Mobil Teknolojisi, Intel Pentium M 725 1.60 GHz - 400 MHz 2 Mb ön bellek 15” XGA TFT Intel 855 GME, 16-64 MB DDR Video RAM 40 GB hdd512 MB DDR RAMCD-RW / DVD-ROM Wireless LAN (802.11 b/g) Lithium-ion teknolojisi, max. 5.10 saat 332 x 270 x 28.5 / 36.6, 2.7 kg
  • bu ürün sadece siyahı mı var?

laptop sonoma+915+ddr2 mi?

EDIT: RAMlar ddr333 ama 533 destegi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crein -- 7 Eylül 2005, 19:23:02 >

Orjinalden alıntı: hakanbaha

12 İNCH ALACAKLAR SAKIN KAÇIRMASIN BUNU SONRADAN PİŞMAN OLURSUNUZ.
    bu kampanya sadece cebit fuarı süresince geçerli. alet çok güzel. yanında hediye bile veriyorlar.
    500 dolardan daha fazla bir indirim var.

sadece fuar süresince geçerli olacağına inanmiyorum. bu ürün mavibilgisayar, gigatek, vs.. bir sürü büyük firmada 1099$'dan satışa girdi, neden sadece 2 gün bu fiyattan satılsın ki, hiç mantıklı gelmiyor bana.. ayrıca gigatek'te ve mavibilgisayar'da böyle bir not yok, yani 2 gün sonra fiyat eskisi gibi olcak demiyor......

• valla firmanın açıklaması öyle fuar süresince fuarda ve tüm satış noktalarında o fiyata satılacak. sonrasını bilemem ama.
    Intel Centrino Mobil Teknolojisi, Intel Pentium M 725 1.60 GHz - 400 MHz 2 Mb ön bellek 15” XGA TFT Intel 855 GME, 16-64 MB DDR Video RAM 40 GB hdd512 MB DDR RAMCD-RW / DVD-ROM Wireless LAN (802.11 b/g) Lithium-ion teknolojisi, max. 5.10 saat 332 x 270 x 28.5 / 36.6, 2.7 kg
  • rahat olun yeniden zamlanmaz en azından eski fiyata gelmez bu sefer hiç satamazlar bizim orda bi abide bunun sony si far manyak bişiii karizma tepede dolaşıo almak güsel olurdu herelde

Malum, daha once de bahsettigim gibi yaklasik 2 ay once A3NK laptop aldim. ASUS A3NK nin kalitesinden suphem yok, zira kullanarak tatmin oldum.
    Ancak "daha hafif" diye tabir ettigimiz ozellik dikkatimi cekiyor ve ilk tercihlerim arasinda geldigini ifade etmek istiyorum.
    Malmunuz Cebit fuari suresince MSI marka MSI S260 laptop 1099+KDV ucreti mukabilinde satilacak.
    Benim bir arkadasimda laptop almak istiyor; bu vesile ile benim A3NK (1.725TLY almistim iki ay once) laptopumu arkadasa verip, arkadasima satin almak istedigimiz MSI S260 laptopu kendime almak istiyorum.
    Zira MSI S260 1800gr hafifligi cok hos, bana gore bir eksik yonu infrared yok, onuda bir sekil idare ederiz.
    Ancak ediselerim var;
    - MSI kalitesi ASUS gibi midir?
    - MSI S260 ısınma yaptığını forumlardan okudum, doğrumudur?
    - 510c modeli icin klavyesinin bombeli olmasi nedeniyle ekrana zarar verebiliyor, bunun icin surekli firmanın verdigi ara sungeri kullanmak gerekiyor.
    - Isı yalitimi verimli degil, dolayısıyla CPU 60-80 arasinda bulunuyor! Halbuki benim ASUS A3NK nin cpu ısısı 48 dereceyi gecmemistir.
    - Kısaca hafifligine ozendigim MSI S260 laptopu, elimdeki ASUS A3NK ile takas etmemi onerir misiniz? Sonradan kaliteden dolayi pisman olur muyum? MSI daha yeni yayginlasiyor, kullanici arkadaslarin degerlendirmelerini bekliyorum.
    - Birde boyle kucuk ekran kullanipta olumsuz yonlerini tespit eden arkadaslarin degerlendirmeleri beni bu tercihimde yonlendirecektir. Hafifligine ilgi duydugum MSI S260 laptopun ekran kucuklugunden dolayi sonradan pismanlik hasil olur mu?
    Bilgi mahiyetinde: oyun oynamiyorum, internet, web tasarim, photoshop, interaktif internet uzerinden dil ogretimi gibi ugraslarim var.

Yardimlariniz icin mutesekkirim.

Neseniz herzaman bol olsun.

Selamlar

• quote:

- MSI kalitesi ASUS gibi midir?

Dünyada notebook üreten 2 yer var zaten Sony dahil hepsi o ikisine yaptırıyor. .
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.