Şimdi Ara

iPod Touch 3G 3.1.3 JB Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://spiritjb.com/win

Bu siteden indiriyoruz.Eğer Win7 ve ya Vista kullanıyorsanız sağ tıklayın > Özellikler > Uyumluluk > Win 98/ME yapın öyle çalıştırın.

Eğer iTunes üzerinden crackli uygulama yükleyeceksiniz cydia ya cydia.hackulo.us source eklemeniz lazım.Ve ekledikten sonra appsync31 i yüklemeniz lazım.

Source Ekleme
    Cydia > Manage > Sources > Edit > Add e girerek source ekleyebilirsiniz

Kişiselleştirme
    Tema ayarları vs içinse Cydia > Sections > System > Winterboard

Not.Crackli uygulama yani ücretsiz full uygulama ve oyun için bana pm atarsanız site adresleri verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 3 Mayıs 2010; 18:40:40 >

• ipod'u açıp kapatınca gidiyor mu acaba denediniz mi?
  • yuh gerçek mi

gerçekse kim yayınladı biraz daha ayrıntı verin geohot mı?
  • Açıp kapayınca gitmiyor.Şuan kullanıyorum.Süper tavsiye ederim.Geohot yayınladı.
  • Problem signature:
    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: dl.exe
    Application Version: 0.0.0.0
    Application Timestamp: 4bde0ef1
    Fault Module Name: ntdll.dll
    Fault Module Version: 6.0.6002.18005
    Fault Module Timestamp: 49e03821
    Exception Code: c0000005
    Exception Offset: 00067580
    OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3
    Locale ID: 1055
    Additional Information 1: ce93
    Additional Information 2: d484258323060ba4a77a6bf8a6477df3
    Additional Information 3: e9ff
    Additional Information 4: 369305e4db74c9d103be29b27c199e38

Read our privacy statement:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409

vista kullanıyorum böyle bir hata verdi. xp uyumluluk modunda denediğim halde

edit: 98/me yapınca oldu, şimdi ne yapmalıyım cydia ne işe yarar, nasıl kaynak eklerim? arka planı nasıl gif yaparım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 3 Mayıs 2010; 17:57:08 >

• XP uyumluluk modunda değil Win98/ME uyumluluk modunda çalıştıracaksın.
  • Eğer iTunes üzerinden crackli uygulama yükleyeceksin cydia ya cydia.hackulo.us source eklemen lazım.Ve ekledikten sonra appsync31 i yüklemen lazım.

Cydia > Manage > Sources > Edit > Add e girerek source ekleyebilirsin.

Tema ayarları vs içinse Cydia > Sections > System > Winterboard u yükle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

Eğer iTunes üzerinden crackli uygulama yükleyeceksin cydia ya cydia.hackulo.us source eklemen lazım.Ve ekledikten sonra appsync31 i yüklemen lazım.

beki bu kaynakları nereden bulabilirim? önerebileceğiniz güzel oyunlar ve kullanışlı uygulamalar içeren bir kaynak var mı?
  • quote:

Hepimizin gözü aydın.Sonunda çıktı.

Bu siteden indiriyoruz.Eğer Win7 ve ya Vista kullanıyorsanız sağ tıklayın > Özellikler > Uyumluluk > Win 98/ME yapın öyle çalıştırın.

Arkadasım
    bunu indirdikten sonra neler yapmamız gerektiğini basitce anlatabilir mısın
    jb ile ilgili hiç bir şey bilmediğimizi duşun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

quote:

Eğer iTunes üzerinden crackli uygulama yükleyeceksin cydia ya cydia.hackulo.us source eklemen lazım.Ve ekledikten sonra appsync31 i yüklemen lazım.

beki bu kaynakları nereden bulabilirim? önerebileceğiniz güzel oyunlar ve kullanışlı uygulamalar içeren bir kaynak var mı?

Tavsiyem uygulamaları ve oyunları internetten indirmen.Cydia da güncel ve boyutu çok büyük oyun ve uygulama paylaşılmıyor.Sana PM den site adresi göndereyim.Oraya bak.Ben sürekli oradan indiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Hepimizin gözü aydın.Sonunda çıktı.

Arkadasım
    bunu indirdikten sonra neler yapmamız gerektiğini basitce anlatabilir mısın
    jb ile ilgili hiç bir şey bilmediğimizi duşun

iPod Touch'u bilgisayara normal bağlar gibi bağla, iTunes'i kapat. Adresi verilen programı indir ve programı çalıştır(eğer Windows 7 kullanıyorsan programa sağ tıkla ve Özellikleri aç, Uyumluluk sekmesine tıkla ve uyumluluk modu olarak "Win 98/ME"'yi seç) programdaki "Jailbreak" tuşuna basın ve bekleyin. Cihaza bir ekran gelecektir ve ekrandaki barın dolmasını bekleyin, ekrandaki bar dolunca cihaz açılacaktır ve cihazın menüsünde "Cydia" adlı bir uygulama bulunacaktır. Bu uygulamaya basıyoruz ve gene 1-2 dakika bekliyoruz(program kendini kuruyor, ayarlarını yapıyor) ondan sonra program otomatik kapanıyor, cihazı kapatıyoruz ve tekrar açıyoruz. Ondan sonra meüdeki "Cydia" uygulamasını açıyoruz ve arkadaşın dediği sourceleri ekliyoruz ve keyfinize bakıyoruz:).

• alete reset attım bütün şarkıları uygulamaları sildim. elma çıktı beş dakikadır geçmedi ne yapmalıyım?
  • quote:

alete reset attım bütün şarkıları uygulamaları sildim. elma çıktı beş dakikadır geçmedi ne yapmalıyım?

Cihazı tekrar bilgisayara bağlamayı deneyin.
  • Bilgisayara bağlı. Keşke yapmasaydım bu jailbreak'i bozdu galiba aleti.
  • lanet olsun yarım saattir ipod açılıp açılıp kapanıyor sadece bir elma resmi var bilgisayara taktım her şeyi yaptım lütfen yardım edin
  • quote:

lanet olsun yarım saattir ipod açılıp açılıp kapanıyor sadece bir elma resmi var bilgisayara taktım her şeyi yaptım lütfen yardım edin

Home tusu ve acma kapama tusuna basili tut. Ekranda itunes simgesi ve usb kablo cikacak ondan sonra pc ye bagla restore et. Merak etmeyin jb den birsey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 3 Mayıs 2010; 20:41:44 >
  • çok sağolun şimdi update yapıyor yeni 3.1.3 sürümünü indiriyor bende yüklü olduğu halde niye indirdiğini anlamadım. bu jailbreak 3.1.2'ye indirip mi kırıyor acaba korumayı?
  • quote:

çok sağolun şimdi update yapıyor yeni 3.1.3 sürümünü indiriyor bende yüklü olduğu halde niye indirdiğini anlamadım. bu jailbreak 3.1.2'ye indirip mi kırıyor acaba korumayı?

Hayir bu 3.1.3 icin. Merak etmeyin kurcalaya kurcalaya ogrenirsiniz cihazi. Ben de ilk aldigim zamanlar kac kere coktu cihaz sonra herseyini ogrendim yavas yavas.
  • quote:

çok sağolun şimdi update yapıyor yeni 3.1.3 sürümünü indiriyor bende yüklü olduğu halde niye indirdiğini anlamadım. bu jailbreak 3.1.2'ye indirip mi kırıyor acaba korumayı?

Cihazı DFU(Device Firmware Update) Moduna aldığınız için iTunes otomatik olarak son sürümü indiriyor. Sorun yok yani. Sadece bilgisayarda yedeği olmayan medyalar ve cihazda yüklü olan oygulamalar silinir.
  • arkadaşlar jb yaptım sanırım
    cydia çıktı
    ondan source eklemeyi de başardım
    şimdi ne yapmam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 4 Mayıs 2010; 0:13:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.