Şimdi Ara

Motorola, 2010 mali yılının ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • 2000'li yılların ortasına Razr ile damgasını vurduktan sonra sessizliğe bürünen ve tabiri caizse 2009'un son döneminde Droid ile yeniden canlanan Motorola, 2010 mali yılının ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı.


    Yılın ilk çeyreği firma için hem iyi hemde kötü geçtiğini söylememiz yanlış olmayacaktır. 2009'un son çeyreğinde 12 milyon telefon satışı yapan Motorola, ilk çeyrekte bu sayının 8.5 milyona düşüşüne engel olamazken; geçen senenin ilk çeyreğinde elde ettiği 545 milyon dolarlık zararı bu çeyrekte 192 milyon dolara indirmeyi başardı. Özellikle son dönemde Droid, Devour gibi üst sınıf Android'li telefonlarıyla isminden bahsettiren firmanın bu modellerle yaptığı satışlarsa 2 milyondan 2.3 milyona yükseldi.









  • Motorola ve SE bir çok memlekette olduğu gibi, ülkemizde satmamak için çok uğraşıyor.
    İki firmanın da cep telefonu bölümleri yavaş yavaş gümlemeye doğru gidiyor.
  • 545m $ lık zararın 192 ye inmesi acaba motorola gibi bir firmayı zarara sokmayı başarabilen baştaki ultra yetenekli kişilerin başarısı ile ciro mu katladılar ?? yoksa 4$ dan 8$ a dow ile yükselen hisse senetlerinin kazançları ile mi çıkarıldığını bunlar kendilerine sordular mı acaba çok merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.