Şimdi Ara

Modemi buzlukta unutmuşum :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar modem çok ısınınca çalışmıyor bende bugün eve geldim.Baktım modem yine kapanmış saat 3 gibi buzluğa koydum.Geldiğimde saat 8 i 10 falan geçiyordu.Hemen kuruladım ve üzerinde su kalmaması için havluya sardım.Bekliyor öyle.Turkcell olmasa nete de giremeyecektim.Çalışır mı bu?Ne zaman takmalıyım?Tam kuruyunca takacağım.Umarım çalışır.Bildiğiniz adaptör(onu da koymuştum sorun onda olabilir diye)bildiğiniz buz tutmuş durumda.

ACİL YARDIM.

• fırına at şimdi 220 derecede 20 dk beklesin.
  • Telefondan girince altta not yazması gerekmiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 1 Mayıs 2010; 20:32:50 >
  • Saçma yorumlar yapmayın.Bir hata yaptım içine su gitmişse bozulur.Bir çare arıyorum siz ne yazıyorsunuz...

Ekleme:Compaq MiniNote kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 1 Mayıs 2010; 20:33:06 >
  • Kurumasını garantiye almak için pirince koy ne olur ne olmazda garipsin onun yerine balkona koysaydın esen gölgelik yerine buz gibi olurdu kanımca
  • Buzluğa koyunca içine nasıl su kaçıyor ? Adı üstünde buzluk suyun buz halde olması lazım :) İçinde su varsa açtığın an bozulur zaten. Çok merak ediyorsan söküp bak içine..
  • 2 aydır böyle.Garanti de bitti.Kardeşim evde top oynarken top çarptı böyle oldu.Birden bire ısınıyor.Pirince koyacağım teşekkürler.Umarım yeniden çalışır.

@Day Walker
    Ya içi donmuş ise eriyince su olacaktır.Onun için korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 1 Mayıs 2010; 20:36:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni modem al
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

yeni modem al

Kablosuz modem.Para vermek istemiyorum şimdilik.Gittiği yere kadar gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

yeni modem al

Kablosuz modem.Para vermek istemiyorum şimdilik.Gittiği yere kadar gitsin.

o zaman arkadaşların dediği gibi pirince göm.dalga geçmiyorum gerçekten
  • Teşekkürler içini kurutmaya çalışacağım.10 dakika pirinçte beklettikten sonra takarım yine.Hayırlısı bakalım.Teşekkürler herkese umarım işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Teşekkürler içini kurutmaya çalışacağım.10 dakika pirinçte beklettikten sonra takarım yine.Hayırlısı bakalım.Teşekkürler herkese umarım işe yarar.

10 dk olurmu kardeşim,en azından 2 gün beklemesi lazım nemi çekmesi için eğer gerçekten ıslaksa
  • bak sen onu ordan çıkardın ya hergün sabah 4 akşam 16 da derin dondurucuya at birdaha hiçbirşey olmaz
  • tam kuruduğundan emin ol öyle bağla adaptöu yoksa kısa devre yapar alet ve elveda der ıslanmasının sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum çünkü ıslandığı anda akım geçmiyormuş üstünden ama şu da olmaz değil üsütnde mevcut olan statik elektirik bile kısa devre yaptırmış olabilir sıvı teması ile
  • ahahahaa bunu yapan tek ben değilmişim..

benim Sagem var birtane altı aliminyummudur nedir öyle bir ısınıyorki bi süre sonra net kopuyordu..bende ya pencerin önüne koyardım ya da buzluğa tabağın üzeine koyardım..en az 2 sene öyle kullandım aleti..

şimdi kablo modem
  • modemin markası nedir ?
  • Çabuk pirince göm o buz eriyince su olur yoksa. 2-3 gün beklesin pirincin içinde.
  • Pirince koydum.2-3 gün ne yapacağım...Turkcell çok kötü...4 GB kota var şimdiden 450 küsür mb harcadım bir günde.
  • Kısık ateşte pembeleşene kadar beklet. Buzları eridikten sonra telefon ve ağ kablosuyla servis yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.