Şimdi Ara

Sigma 863X serisi NMT Cihazlarında (PCH A-110 , Egreat Eg-M34A vb.) Takılmalara Son!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Popcorn Hour A-110 , Egreat Eg-M34A vb... Sigma 8635 Serisi işlemcili ve Syabas tabanlı yazılıma sahip cihazları kullanan arkadaşların en büyük sorunu bazı 1080P+MKV'leri USB disklerden izlerken bazı sahnelerde takılmalar olduğunu söylüyorlar. Ancak bu videolar Sata ve E-Sata disklerde neredeyse sorunsuz çalışıyor. Yaptığım araştırma neticesinde çok enteresan birşey buldum.

Kullandığınız NMT cihazına küçük ebatlı da olsa uyumlu bir Sata & E-Sata disk bağlayıp ve bu diske uyumlu NMT uygulamalarını kurduğunuz takdirde ve bu kurulum tamamlandıktan sonra NMT servislerini manuel stop ederseniz cihaza bağlı olan USB diskten çalıştırdığınız en yüksek bitrate'li veya ebatlı MKV'leri bile şakır şakır takılmadan çalıştırabiliyorsunuz.

22,5 Gb'lik Transformers2-IMAX , Samsung'un MedyaPlayer'lere kök söktüren o meşhur 5.1 profilli belgeseli ve 47,5 gb'lik AVATAR M2TS dosyası dahil onlarca sorunlu denilen 1080P'yi denedik ve neredeyse hepsini takılmadan Usb diskten oynatabildik. ( 2,5" ve 3,5" Usb HDD'lerde )

Bu testleri hem Popcorn Hour A-110 hem de Egreat Eg-M34A ile de yaptık ve aynı başarılı sonuçlara ulaştık.
    Eğer buna benzer sorunlar yaşayanlar varsa vede bu şekilde bir yol izleyip bir netice alamamışlarsa son olarak USB disklerini EXT3 olarak formatlasınlar. %99 netice alacaklarını düşünüyorum.

USb diskleri EXT3 olarak formatlamak. http://forum.donanimhaber.com/m_35803681/tm.htm

Sata disk uyumluluk listesi. http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/HDD_Compatibility_A-100/A-110

Kullandığımız yazılım versiyonu : 01-17-090204-15-POP-403 ( Haziran 2009 tarihli )

Lütfen sorun yaşayanlar bunları uygulasın ve neticelerini bildirsin

*** Not: ( Popcorn A-200 & C-200 serisilerinde bunu uygulamaya gerek yok. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 3 Mayıs 2010; 10:25:13 >

• Sanırım sorun yaşayan yok , ne güzel
  • Dediğiniz gibi evde 80gb disk vardı taktım, nmt uygulamalarını yükledim ve servisleri durdurdum, avatar ı gayet güzel oynattı buraya kadar herşey güzel ama diski söktükten sonra yine aynı takılmalar oluyor. Disk takmadan bu servisleri durdurma şansımız yok mu?
  • Sata disk bağlı iken ; USB diskteki dosyaları çalıştırdığınızda sanki cihaz sata diskten okuyor gibi hesaplama yapıyor.
    ( NMT servisleri kapalı iken )
    Bu yazılımsal bir hata veya bug. Bunu syabas'a bildirdik.
    Şimdilik takılma yapan filmleri ya sata & e-sata diskten seyredeceksiniz ya da geçici küçük bir sata bağlı iken USB'den bu şekilde seyredilebilinir.
    Ancak bu şekilde sorun çıkaran video dosyası çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 6 Mayıs 2010; 18:32:48 >
  • benim anlamadığım, yüsek bitrate sahnelerde neden 5sn. atlama özelliği yazılıma koyamıyorlar.
    dediğinizi deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.