Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dark Mini Mania 1080p Kablosuz(WLAN) MKV/DTS/Torrent Media Player

    http://www.hepsiburada.com/dark-mini-mania-1080p-kablosuzwlan-mkvdtstorrent-media-player/ProductDetails.aspx?productId=bd85071&categoryId=112123

     Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player



    Smartmedia HD VISION Wireless 1080P MKV + Full HD + HDMI Kablo Hediyeli
     Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player



    İki üründe birbirine çok benziyor bilmiyorum belkide aynı firma üretiyordur Çinde bu ürünleri sizce hangisini tercih etmeliyim.

    Dark Mini de torrent desteği varmış hiç torrent kullanmadım genelde rapidden çekiyorum filme ve dizileri.
    Benim asıl isteğim sağlıklı bir şekilde kablosuz ağa bağlanarak bilgisayarımdaki fim ve dizileri TV de görüntüleyebilmek. Harici Harddiskim var ama Bilgisayara indirdiğim her dosyayı harddiske atmak vakit alıyor. Torrent kullanırmıyım hiç bilmiyorum sizce hangisini almalıyım bunlardan?
    Smartmedia Saturnde 250 tl ye 6 taksit Wireless adaptör ve altın uçlu hdmi kabloda pakete dahil.
    Dark Mini de wireless adaptör veriyor evde hdmi kablomda var.
    İki ürün arasında kararsız kaldım.
    Wd TV Live alayım dedim. O da 250 tl civarında ama Wireless adaptör yok kutusunda uyumlu adaptörleride media marketlerde bulamadım. Bir Airties buldum o da 74 tl. Cihaz 300 tlyi geçecek birde internette Wd ile bilgisayar arasında sağlıklı bağlantı kurulamadığını okudum o yüzden Wd live dan vazgeçtim.

    Bu ürünleri kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

     Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 4 Aralık 2010; 20:11:17 >







  • Bir fikir verebilecek kimse yok mu. Bu ürünlerden birini kullanan birsi?
  • Sorularıma burada cevap bulamadım ama yinede aldım Smartmedia HD VISION'ı. Ürün yurtdışında Noontech A6 adıyla satılıyor ve Dark mini mania ile aynı ürün sadece torrent desteği yok. Bence o da yazılımla halledilebilecek birşey. Şimdilik torrent kullanmayı düşünmüyorum zaten. Yabancı forumlarda ürünün performansında memnun olduklarını söylüyor kullanıcılar. Eksi yön olarak çok ısındığını belirtmişler. birde Windows 7 de ağ bağlantılısı kurmak biraz zahmetliymiş, Xp de sorun yok. Ama Wndows 7 için çözümü anlatmışlar.
    Ürünü hepsiburada dan 12 taksitle 245 TL ye aldım. Ürün elime geçince yorumlarımı buraya eklerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xiamen

    Sorularıma burada cevap bulamadım ama yinede aldım Smartmedia HD VISION'ı. Ürün yurtdışında Noontech A6 adıyla satılıyor ve Dark mini mania ile aynı ürün sadece torrent desteği yok. Bence o da yazılımla halledilebilecek birşey. Şimdilik torrent kullanmayı düşünmüyorum zaten. Yabancı forumlarda ürünün performansında memnun olduklarını söylüyor kullanıcılar. Eksi yön olarak çok ısındığını belirtmişler. birde Windows 7 de ağ bağlantılısı kurmak biraz zahmetliymiş, Xp de sorun yok. Ama Wndows 7 için çözümü anlatmışlar.
    Ürünü hepsiburada dan 12 taksitle 245 TL ye aldım. Ürün elime geçince yorumlarımı buraya eklerim.


    Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun ancak bir hata yaptığını söyleyebilirim. Dark Mini Mania yeni kullanıcı arayüzüyla eskisinden çok daha güçlü hale geldi ve her şeyden önemlisi forum desteği çok iyi. Sen bir sorun yaşadığında veya özel bir eklenti istediğinde kimden yardım alacaksın hiç düşündün mü? Cihaz 139 Dolardan kampanyalı olarak satılmaya başlandı, aynı fiyata alırdın. Mini Mania kullanıcısıyım son derece memnunum. cihaz ne ses yapıoyr ne de ısınıyor. neyse yine de hayırlı olsun. Aşağıdaki linke bakmanı tavsiye ederimç

    http://www.akortek.net/viewforum.php?f=98




  • İkiside aynı ürün kutuları dışında içindeki herşey aynı. Burada bilgi bulamayınca yabancı forumlarda inceledim iç yapıları kumandaları neredeyse herşey aynı. Mini Mania nın yazılımını yüklesem onuda destekler gibime geliyor ne de olsa linux ikiside. Birde birkaç yerde bu forumda yardım alamadıklarını üstüne fırça yediklerini söylemiş insanlar. Deneyip görücem sizinle paylaşırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 4 Mayıs 2010; 18:51:39 >
  • Valla arkadaşım gir bi bak foruma fırça var mı yok mu.. birkaç filmde sorun yaşadım çabucak ilgilendiler azar felan işitmedim. işiteni de görmedim. Mini Mania yazılımı Smartmedia'da düzgün çalışmaz haberin olsun.
  • Kargo geldi hemen kurup kablosuz ağa bağladım laptopumdaki Lost'un 14. bölümünü kablosuz ağ üzerinden sorunsuz bir şekilde izledim.
    Usb hub da destekliyor. Usb hub sayesinde 2 değil 5 tane usb bağlantı noktasını kullanabiliyorum.
    Menüsü kullanışlı.
    Atyazıların rengini, boyutunu, ekrandaki yerini kolaylıkla ayarlayabiliyorsunuz.
    Kumandasını çok kullanışlı buldum bütün fonksiyonlara rahatça ulaşabiliyorsunuz.
    ileri-geri sarma sağlıklı çalışıyor.
    1TB lik Lagie hard diskimi hemen gördü.
    MKV olayında pek bilgili sayılmam ama elimdeki MKV belgeseli sorunsuz oynattı.
    Youtube olayını denemedim henüz gerekli ayarları yapınca paylaşırım.
    Şu an için tüm beklentilerimi karşılıyor bu alet içinden çıkan HDMI kablo ve USB adaptör sayesinde ürün elime geçer geçmez kurup kullanabildim ki bu benim için önemliydi. Yok kablo alacaksız Usb adaptör alacaksın bunlarla hiç uğraşmamak güzel.
    İlk izlenimlerim oldukça olumlu iyiki almışım.




  • sayın xiamen; 2 üründe birbirine çok yakın görünüyor pekçok kişinin seçim zorluğu yaşayacağı kesin ancak sizlerin deneyimleri sonucunda bizimle yapacağınız paylaşımlarla bizler daha sağlıklı seçimler yapabileceğiz.takipteyiz.kolay gelsin...!!!
  • Arkadaşlar bende iki ürün arasında kalanlardanım. Ama torrent olayı yüzünden dark mini ye bir adım daha yakınım.
    Deneyenler olursa full hd wiraless yayınlarda sorun yasıyorlarmı bizimle paylasabilirlermi.,
  • Wireless olarak Lostu sorunsuz seyrettim ama Bluray Atavarı seyretmek istediğimde donmalar oldu. Bu donmalar wireless hızının düşük olmasından yaşanıyor. Modem başka oda da belki onun etkisi vardır veya modemin N serisi olmamasından olabilir. İleride Tv ile ayn odaya taşımayı düşünüyorum modemi olmadı daha hızlı bir modem alacağım tabi bunlar uzun vadede düşündüklerim o yüzden kısa sürede deneyemem. Avileri sorunsuz oynatıyor wireless üzerinden Mkv ler için bir çözüm bulmak lazım.
    Daha önce de söylediğim gibi iki üründe aynı tek fark torrent olayı o da yazılım sayesinde HD Visiona da kurulur.
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullanın işallah..
  • http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMPLY

    bu cihazın kablolu ve kablosuz olanı var acaba ne fark var aralarında, illa kablosuz almak zorundamıyız ve bunların çogunda X264 destekledigi yzmıyor hep H264 desteği yazıyor ama X264 destegi yazmıyor acaba X264 olanlarıda desteklermi, dün izmirde talip bilgisayara sordum 310 dediler kablolu olana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vesloni

    http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMPLY

    bu cihazın kablolu ve kablosuz olanı var acaba ne fark var aralarında, illa kablosuz almak zorundamıyız ve bunların çogunda X264 destekledigi yzmıyor hep H264 desteği yazıyor ama X264 destegi yazmıyor acaba X264 olanlarıda desteklermi, dün izmirde talip bilgisayara sordum 310 dediler kablolu olana.


    çabuk biri şu soruma yanıt versin o kadar gire çıka buraya rekam kazandırıyoruz eger konuk yoksa çalışan biri beni yanıtlasın ne bu ya




  • dark ben onu alacam deni satış sonrası destek
    smart ta satış sonrası deskette sorun yaşarom tabii bence
  • Satış sonrası destek derken sevis olayını kastediyorsanız orasını bilemem ama firmware ve forum olayında bahsediyorsanız, iki üründe birbirinin aynı olduğu için dark ın forumlarından yararlanabilir ve aynı zamanda dark ın firmware lerini yükleyebilirsiniz. Hangisi ucuzsa onu alın bence. Ben dark forumlarını bazen okuyorum, arabirim özellikleri aynı sadece dış kutusu farklı.
  • valla hocam şöyle bir gerçek var ki bu smartmedia hd vision çok ama çok ısınıyor. ben geçen hafta pazar günü aldım ve sürekli olarak yarım saat bile açık kalmamıştır. yani tek bir film bile izlemedim. buna rağmen alt taban el yakacak durumda...bu akşam mediamarkt a geri iadeye gideceğim..sanırım dark veya wd den birini alacağım...
  • Almak İsteyenlere DARK MİNİ MANİA'yı tavsiye ederim ısınma sorunu yok..
    Hatta Cihazın Altında Risivir var buna rağmen ısınma olayı yok
    Cihazdan gayet memnunum...
  • Arkadaslar, ben de Dark mini media almak istiyorum. alma amacim, harici disklerimi usb den baglamak. ve evdeki ag'daki diger pc lerden bu disklere dosya kopyalayip okuyabilmek.
    Sizce Dark mini media bu is icin uygun mudur? kablosuz aga bagladigimizda, pc deki networkten dark'a bagli disklerimi okuyup yazabilir miyim?
    Acil cevap bekliyorum sizlerden.
    Tesekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tongun

    Arkadaslar, ben de Dark mini media almak istiyorum. alma amacim, harici disklerimi usb den baglamak. ve evdeki ag'daki diger pc lerden bu disklere dosya kopyalayip okuyabilmek.
    Sizce Dark mini media bu is icin uygun mudur? kablosuz aga bagladigimizda, pc deki networkten dark'a bagli disklerimi okuyup yazabilir miyim?
    Acil cevap bekliyorum sizlerden.
    Tesekkurler


    Teoride yapabilmen lazım ben Laptopumdaki filmleri kablosuz ağ üzerinden izleyebiliyorum. Tabi bu kablosuz ağ ayarları biraz karışık cihazdan ağımdaki bilgisayarlara ulaşabiliyorum fakat bilgisayardan cihaza henüz ulaşamadım. Çok vaktim yok uğraşamıyorum yoksa ağ ayarlarının düzgün yapılması sonucu ulaşabilmen lazım. Tabi ben bunlar dark değil Smart HD Vision üzerinden yaptım. Windows 7 nin ayarları biraz daha zor sanırım. Zamanım olduğunda Vistaya geri dönüp orada ağ meselesini yeniden yapılandıracağım. Masaüstü bilgisayarda Xp var ama onu uzun zamandır kullanmıyorum ve dediğim gibi fazla vaktim yok bu aralar. Bir ara onuda ağa dahil edip aldığım ürünü daha verimli kullanmayı planlıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xiamen

    Teoride yapabilmen lazım ben Laptopumdaki filmleri kablosuz ağ üzerinden izleyebiliyorum. Tabi bu kablosuz ağ ayarları biraz karışık cihazdan ağımdaki bilgisayarlara ulaşabiliyorum fakat bilgisayardan cihaza henüz ulaşamadım. Çok vaktim yok uğraşamıyorum yoksa ağ ayarlarının düzgün yapılması sonucu ulaşabilmen lazım. Tabi ben bunlar dark değil Smart HD Vision üzerinden yaptım. Windows 7 nin ayarları biraz daha zor sanırım. Zamanım olduğunda Vistaya geri dönüp orada ağ meselesini yeniden yapılandıracağım. Masaüstü bilgisayarda Xp var ama onu uzun zamandır kullanmıyorum ve dediğim gibi fazla vaktim yok bu aralar. Bir ara onuda ağa dahil edip aldığım ürünü daha verimli kullanmayı planlıyorum.


    Cihazi alip almamam buna bagli. Cevap icin tesekkur ederim fakat bu dedigimi yapmis olan bir arkadasin yorumlarina bakmadan bu cihazi almamak en guzeli.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.