Şimdi Ara

3K'li XBox aldim, simdilik calisiyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Gecen günlerde eBay'den bikmis adamin birinden 3K'li iki adet XBox aldim 37 Euroya. Herneyse, almadan önce hazirlanmis videolari izlemistim, merak ettim yapabilir miyim diye. Yaptim, oldu...

Bu arada @sawgiray'in tavsiyesi üzerine cihazin üretim tarihini de ekliyorum: 01.10.2005

Herkesin bildigi gibi cihaz calistirildiginda 3 kirmizi isik görülüyor. Asagidaki resimdeki gibi. (Bu resim bana ait degil, kargo geldikten sonra resim cekmek icin sabredemedim, direk operasyona giristim)

Ardindan bu iki cihazdan birini actim ve daha önce de 3K tedavisi yapildigini gördüm. Nasil yaptilarsa icinde metal pullardan gecilmiyordu. Ayrica kasanin metal aksamindan vidalamislar, kisadevre oldugu apacik ortadaydi. Icimden bunu yapani tebrik ettikten sonra vidalari söktüm; sogutuculari cikardim, pullari da ayirdim. Board'un üstüne direk vidalari yerlestirdim, sadece sogutucularla board arasina plastik pul koydum. Sktiktan sonra sogutucularin üstüne geldigi ufak devreler de vardi, bunlarin ugrayacagi kisadevreleri de kagitla ekarte ettim. Tekrar kapattim, calistirma dügmesine bastim ve manzara asagidaki gibiydi:

Yaklasik 1 saat oyunu calistirarak acik biraktim, henüz bir sorun yok...

Daha sonra barsaklarini topladim ve kasasina yerlestirdim. Acildiktan sonraki hali:

HD görüntüsünü de denemek icin LCD'ye taktim, idare eder. Hala acik. Yukarida söyledigim gibi 1 saat acik biraktiktan sonra yine oyunla birlikte bu sefer HD olarak acik biraktim. Yaklasik 1 saattir de bu sekilde calisiyor. Nereye kadar gidecegini ben de merak ediyorum. Su anda asagidaki gibi durumu:

Not: Pirates of Carribean oyunu da DVD-Rom'unda kalmis. Denemek icin oyun da almak zorunda kalmamis olmaktan ötürü mutluyum...

Varsa elinize hediye ya da cok ucuza gececek konsollar, alin; kurcalayin. Cok zevkli, tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 29 Nisan 2010; 0:02:02 >

• Umarım 3 ay oynarsın en aşağı.İşçilik güzel.Bu arada fw li mi konsol?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

Umarım 3 ay oynarsın en aşağı.İşçilik güzel.Bu arada fw li mi konsol?

Emin degilim acikcasi. Calisacaklarindan emin olmadigim icin kol almamistim, bugün siparis ettim eBay'den. Artik ucuz mu pahali mi bilmiyorum, kargoyla birlikte 20€'ya geldi o da. Gelsin, tüm ayrintilarini paylasirim. (Herhalde FW'li ise bunu görürüm kontrol panelinden...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

mesajım bulunsun

Bunu genelde Konu dışında yapmıyorlarmıydı
    Burda pek hoş karşılamazlar he

benimde aletin bir gozu toprağa bakıyor.. o yuzden aramıyım sonradan diye şeyettim

• 37 dolara valla helal olsun Türk aklı işte adam yaptı mı yapıyor.Sanırım eli yatkın bu işlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

37 dolara valla helal olsun Türk aklı işte adam yaptı mı yapıyor.Sanırım eli yatkın bu işlere.

37€
  • ilk önce hayırlı olsun :D

eger 3k gorurse tamir ettirkmek istersen bence burayı bir dene forumda 1-2 yazıları var 3k ile ilgli yeni bir teknige geceklermis mayısta

http://www.ramsonshop.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet, 37 Euro. Kabaca 75 liraya iki 3K'li cihaz. Ürünün eBay linki su:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160424178834&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Yukarida calisan resmini cektigim cihaz eBay'de görülen resimde altta olan cihaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

ilk önce hayırlı olsun :D

eger 3k gorurse tamir ettirkmek istersen bence burayı bir dene forumda 1-2 yazıları var 3k ile ilgli yeni bir teknige geceklermis mayısta

Bahsettikleri yöntem zaten uzun süredir uygulanan bir yöntem. "Reballing" denilen yöntemle eski, iletim yetisini kaybetmis lehimler temizlenerek daha kaliteli, yeni lehimle degistiriliyor ve bu sorun neredeyse tamamen ortadan kalkiyor. Cep telefonlarindaki ciplerin degistirilmesiyle tamamen ayni islem. Dolayisiyla yeni birsey degil.

Gerekli malzemeler ortalama 70-100 Euro tutuyor. Buna ayiracak param oldugunda alacagim. Belki satmam bu XBox'u da...

• Siz galiba Almanya'dansınız.Çünkü satıcının Türkiye'ye gönderimi yokta.Bu arada tebrikler iyi iş çıkartmışsınız.Öğrenmek lazım bu tip şeyleri
  • Konsol 2005 üretim birde .Microsoft çalışanı olsa tamir edemez.Tebrik etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanair

Siz galiba Almanya'dansınız.Çünkü satıcının Türkiye'ye gönderimi yokta.Bu arada tebrikler iyi iş çıkartmışsınız.Öğrenmek lazım bu tip şeyleri

Evet, Almanya'dayim. Tesekkürler bu arada...

quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Konsol 2005 üretim birde .Microsoft çalışanı olsa tamir edemez.Tebrik etmek lazım.

• İyi iş, inşallah uzun süre seni götürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

İyi iş, inşallah uzun süre seni götürür

Umarim. Yaklsik 3,5-4 saattir araliksiz calisiyor oyunda. Simdi kapatiyorum. Umarim simdiki gibi sorunsuzca devam eder...
  • tebrikler umarım uzun ömürlü olur

microsoftun yapmak istemediğini bir bakıma yapmıs oldunuzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

ilk önce hayırlı olsun :D

Bahsettikleri yöntem zaten uzun süredir uygulanan bir yöntem. "Reballing" denilen yöntemle eski, iletim yetisini kaybetmis lehimler temizlenerek daha kaliteli, yeni lehimle degistiriliyor ve bu sorun neredeyse tamamen ortadan kalkiyor. Cep telefonlarindaki ciplerin degistirilmesiyle tamamen ayni islem. Dolayisiyla yeni birsey degil.

Gerekli malzemeler ortalama 70-100 Euro tutuyor. Buna ayiracak param oldugunda alacagim. Belki satmam bu XBox'u da...

"Reballing" yöntemi yapıyorlarmıs bende cok yeni birsey yapıyorlar zannediyordum hakkaten dogru cep telefonunda ve laptopda gormustum ilk bu işlemi

• Tebrikler. Umarım uzun süre dayanır.
  • Hardcore gamer 'san dayanmaz. ne yazik ki böyle.
    Arada sırada açan biriysen de bir hafta açmasan gene 3K'yı görebiliyorsun.

Tavsiyem Street Fighter IV tak bir tane ve demolar bitip oyun içi görüntüleri verene kadar bekle. Eğer stabil yapabildiysen en az iki tur oyun içi görüntü demosunu 3K görmeden geçebilmesi lazım. SF IV makinayı baya iyi zorluyor ;) .
  • 2005 konsolu hayata döndürmüşsün tebrikler ama pek dayanacağını sanmıyorum ama insallah yanılırım
  • chip degistirme mevzusu bizim ulkemizde yok denecek kadar az..
    ramson bu isi yapacak sanirim...yanliz alet cok pahali 100 milyara kadar cikabiliyor o makinelerin fiyatlari diye biliyorum...sıfır lehim hatasi.
    o cozer 3k yi iste dedikleri gibi..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.