Şimdi Ara

Transparan kapaklı Motorola MT820 Ming'e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amerika merkezli cep telefonu üreticisi Motorola, son günlerde dünyanın en büyük pazarlarından Çin'i hedef almış durumda. Android işletim sistemini kullanan ürünlerinin önemli bir kısmını Çin'e yönlendiren firmanın MT820 Ming modeline ait olduğu iddia edilen detaylı fotoğrafları Çinli bir sitede paylaşıldı.



    Transparan kapağıyla ve şık tasarımıyla dikkat çeken MT820 Ming, henüz Motorola tarafından tanıtılmadı için telefonun TD-SCDMA şebekesi desteği ve dokunmatik ekran dışındaki teknik özellikleri belli değil. Fiyat dahil tüm detayların yakında açığa çıkmasını bekliyoruz ve Motorola'nın benzer modelleri Avrupa pazarına da sunmasını diliyoruz.
























  • transparan kapagının ne işe yarayacagını anlayamadım darbelere karşı korumamı saglıyor nedir tam olarak ? çünkü açık halinde üstte bir hoparlör falanda yok
  • Anlamadığım adamlar hep çine çalışıyorlar neden?? çok mu zengin insanlar, durmadan telefon mu alıyorlar?? ben çok da zengin değil diye biliyorum ama yanılıyormuyum??? tamam dünya nüfusunun altıda biri olabilir ama adamlar çok zengin olmalılar ki sürekli bir alışveriş ve değişim içerisinde olsunlar.. Avrupa bile değil.. çin?? avrupadan da zengin burası..
  • Bence cevabı basit.Motorola önceki Ming modellerinde olduğu gibi transparan bir materyal içine entegre edilmiş ahize kullanacak.Ve görünen o ki diğer Ming modellerinden kat kat karizmatik ve donanım açısından daha güçlü bir cihaz çıkaracak.Gözüme ilk çarpan şey de sanki ekran biraz daha büyük olduğuydu.

    Transparan kapak aslında bir profesyonel işi..Çünkü hem dokunmatik ekranı koruma amaçlı kullanılabilir hem de diğer bar tipi dokunmatik telefonların aksine ahizenin daha üste taşınıp,görüşmelerin daha kaliteli yapılabilmesi sağlanmış olabilir.Ki bana göre kapaklı tasarım yüze oturma açısından karşı tarafa en kaliteli ses veren stil

    Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki,telefon acayip hoş görünüyor.Haber için teşekkür ederim.




  • bende fotogrfları görmeden önce kapağın altında tuş ya da Q klavye vardır diye düşünmüştüm..güzelll bir model olmuşş
  • Motorolanın A serilerinde transparan kapakta hoparlör sistemi vardı. Bundada kesin birşey vardır, motorola boşyere koymaz.

    A1600 dakine benzer birşey olabilir..

    Transparan kapaklı Motorola MT820 Ming'e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar yayınlandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 30 Nisan 2010; 14:58:31 >
  • Peki bu hangi model ?

    Transparan kapaklı Motorola MT820 Ming'e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar yayınlandı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.