Şimdi Ara

Android'li LG GT540 Optimus İngiltere'de resmiyet kazandı; telefon 1 mayısta geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
14.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • LG Mobile'ın CES etkinliği kapsamında sergilediği Android işletim sistemli GT540 Optimus, İngiltere'de resmiyet kazandı ve akıllı telefonun 1 mayıs tarihinden itibaren İngiltere'deki satış mağazalarında konumunu alacağı duyuruldu.


    Fiyatı henüz belirtilmeyen GT540, Android platformunu kullanmasının yanısıra dört band GSM - çift band UMTS şebekesi desteği, 3.0 inç boyutunda 320x480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 3 megapiksel çözünürlüğünde dijital kamera, geo-tagging, 32 GB'a kadar microSD kart girişi, 3.5 mm kulaklık girişi, Bluetooth v2.1 bağlantısı, kablosuz internet deneyimi için WI-FI, A-GPS, DivX - Xvid oynatabilme, 1500 mAh batarya ve Facebook, Twitter, Bebo entegrasyonu gibi özellik listesiyle beraber siyah, beyaz, gümüş ve pembe renk seçenekleri ile satışa sunulacak.












  • resme bakınca bir an katlanır tasarım gibi gözüme geldi.. değilmiş...

    telefon hoş gözüküyor.. insan bu kadar çeşitin arasında çok kararsız kalır.. yeni trend artık dokunmatik ekranlar.. sanki cep telefonları yeni çıkıyormuş gibi.. ayrı bir döneme giriyoruz...
  • aynen banada katlanabilir geldi bir an için
  • tasarım güzelmiş
  • en çok ilgimi 1500 mAh bataryası çekti.HSPDA almadan önce bataryasınada bakmak lazım
  • Ben telefonu çok beğendim. Türkiye'ye geldikten sonra satın almayı düşünüyorum. Kullandıktan sonra da http://www.sosyalmarka.com adlı blogumda bu telefon ile ilgili görüşlerimi detaylıca yazarım.
  • Ben telefonu çok beğendim. Türkiye'ye geldikten sonra satın almayı düşünüyorum. Kullandıktan sonra da sosyal medya adlı blogumda bu telefon ile ilgili görüşlerimi detaylıca yazarım.
  • dizayniyla menu goruntusuyle harika..

    tam businessciler icin..
  • Android'li LG GT540 Optimus İngiltere'de resmiyet kazandı; telefon 1 mayısta geliyor

    akıllı telefon diye geçiyormuş ve temmuzun ilk haftası türkiye'de satışa sunulacakmış. ayrıca Google android işletim sistemi. v1.6. olacakmış. Üst versiyonu olan v2.1 de eylül gibi satışa çıkacakmış. Üstelik telefon sahibi Optimus’u kendisi üst versiyona upgrade edebilecekmiş.




  • bu cihazi kullanan varmi
  • ben bir haftadır kullanıyorum bu telefonu ve tam bir akıllı telefon diyebilirim.
    android işletim sistemi olması telefonu çok daha güzel yapıyor, bir sürü uygulama var ayrıca Facebook, Twitter ve Bebo uygulamaları bulunuyor.
    hoşuma giden bir özelliği ise yan tarafında bir search buttonu var. Bir tuşla search’ü açabiliyorsunuz. Bir kelime yazdığınızda hem telefonun içinde hem google’da arama yapıyor. Googleda arama yapanını görmüştüm ama telefonun içinde arama yapanını görmemiştim. İyiymiş!
  • Bataryası nasıl hocam ? klavyesi var mı ? dokunmatik hassasiyeti nasıl ? teşekkürler.
  • 128 mb ram

    android 2.2 ye geçilmişken, hala eski android sürümü,

    ve 599 lira gibi hiçte fiyatını haketmeyen çok pahalı bu ürünüyle,Lg bu telefonu ancak test amaçlı verir birilerine,onlarda yapar testini sonra hediye eder,en iyi testçiye

    bu fiyata kesinlikle iyi bir tercih olmaz
  • telefonun android sürümünü bir üst versiyona uptade edebileceğiniz için sorun olmayacaktır o.
    ayrıca dokunmatik ekranı sorun çıkarmıyor kesinlikle rahat bir kullanımı var bataryasından da memnunum. micro USB girişinden şarj olabildiği için de şarj aleti aramak zorunda kalmıyorsunuz.

    ayrıca

    http://lg-gt540.teknoblog.com/

    http://optimus.burakdursun.com/

    okumanı tavsiye ederim.




  • ben update edilmeyecek demedim zaten,yine soyluyorum donanımsal ozelliklerine göre kesinlikle 600 tl etmez,bu arada verdigin linkler telefonun test amaclı verilen kişilerin sayfaları oldugu ıçin ve telefonu hediye olarak kazanmak ugruna çaylakça inceleme yorumları olacagından kaale almıyorum.
  • Tamamen Vasat bi ürün




  • Bazı arkadaşlar ürünün vasat olduğunu yazmışlar, ama açıklanan fiyat göz önünde bulundurulduğunda fiyat/parformans oranı yüksek bir ürün.

    Teknosa da 599 (peşinde 569 TL) satışa çıktı, mağazada sadece elime alıp biraz inceledim, çok şık bir telefon.

    Aynı fiyat aralığında ki rakipleriyle değerledirmek lazım, HTC nin TATTO su 630 TL civarı ve ekranın QVGA olmasından bence kaybediyo (uygulama desteği),

    Samsung I5700 Spica var ekranı 3,2" HVGA ve kapasitif, ancak Samsung bu telefona 800 MHZ işlemci yanına 128 RAM koymuş, olumsuz.(özellikle Android ileriki güncellemelerinde)

    LG Bu telefona 600 Mhz MSM 7227 işlemci(HTC Legend modelinde de aynı işlemci mevcut) ile 256 RAm koymuş, parformans açısından iyi bir seçenek,

    ekranı 3,0" HVGA ve 1500 mAH batarya ile şarz süresi düşünüldüğünde iyi bir kullanım süresi çıkabilir, çok büyük ekranlı telefonun dezavantajı giderilmeye çalışılmış,
    bir tek eksisi ekranın resitif olması gösterilebilir, ama incelemelerde aynı ekranlı rakiplerinin önünde olduğu dile getiriliyor.

    Bu telefonun reklamını yapmıyorum, sadece almayı düşünüyorum ve tespitlerimi ona göre yaptım bir çok modelle karşılarştırdım, Android platformunda giriş seviyesi olarak performans, şarzı süresi ve fiyat seviyesi düşünüldüğünde şuanda alınacak bir telefon.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.